סיפאפ פורום ישראל - CPAP לטיסה
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 CPAP לטיסה
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 09/17/2014 :  15:25:54  Show Profile  תגובה עם ציטוט
רשמים מטיסתי האחרונה לסין ושמוש ב-CPAP לשינה במטוס,
השתמשתי בהלוך וחזור במכשיר S9 RESMED ללא מעשיר וסוללה של RESMED + כבל חיבור.
הכנתי בבית קופסת קרטון בגודל מתאים, עם פתח אוורור בצד אחד ובתוכה הנחתי את הסוללה ועל הסוללה המכשיר, צמודים בסרט או גומי למניעת תזוזה. מטרת הקרטון להסתיר את המכשירים ושיהיה קל לשנע את כל הסט ביחד וגם למנוע שאלות. ובאמת איש לא הרגיש או שם לב לכשיר.
דאגתי למקום ליד החלון בכדי שלא יפריעו לי. לפני ההמראה הנחתי את הקופסה על ריצפת המטוס לרגלי.
כשבאתי להרכיב את המסכה, התברר לי שאפון אחד אבד (פעם שניה שזה קורה לי), למזלי היה לי זוג נוסף ספייר שהשתמשתי בהם.
מסקנה לעתיד, להכניס את המסכה לתוך שקית ניילון סגורה עד השימוש במטוס. כדאי לעשות זאות גם בכדי לשמור על הניקיון ולהחזיק את המסכה בכיס המושב מלפנים כאשר לא משתמשים בה.
מלבד זה הכל עבד כמו שצריך. ישנתי, עד כמה שאפשר לישון במטוס, יותר נכון לומר שהמכשיר עבד להערכתי בין 4 עד 6 שעות בהפסקות והסוללה לא הספיקה להתרוקן.
מצאתי לנכון לשתף אתכם בניסיוני זה.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 09/19/2014 :  16:49:53  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
ואיך הסברת את זה לשכנות ?

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 09/19/2014 :  21:59:30  Show Profile  Reply with Quote
הפעם בכל הטיסות, ישבתי ליד החלון ואישתי ישבה במעבר, באמצע נישאר ריק. כך שלא הייתי צריך לתת הסברים.
כיון שהכל הייה מוסתר בקרטון והייתה לי שמיכה זה לא בלט בין הנוסעים שעברו במעבר, מה גם ששמתי את זה על הפנים כשהיה חשוך.
האמת שאין לי בעיה להסביר לזה שיושב לידי או כל מי ששואל, פשוט שהמכשיר מונע נחירות.
לא צריך לעשות מזה עניין. החזקתי את אישור יאט"א קרוב אלי למקרה שהדיילים ישאלו שאלות. אך לא הייה צורך.
בהונג קונג ביציאה, גילו בשיקוף את בנק הסוללות שמשמש אותי לטעינת הטלפון, הם בקשו שאוציא את זה משם ואקח את זה איתי במטוס, בתיק למטוס הייתה גם הסוללה של המכשיר שהיא הרבה יותר גדולה, ולא הייתה בעייה. באחת הבדיקות הבטחוניות, נשאלתי על הסוללה הגדולה והסברתי של זה של המכשיר נשימה שיש לי. גם כאן לא הייתה בעיה.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 09/22/2014 :  20:15:47  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
החשש שלי תמיד היה שאם נצהיר מראש שאנו משתמשים במכשיר נשימה עלולים לדרוש מכתבי רופא או למנוע את הטיסה כי החברות רוצות כיסוי תחת
כנראה שזה לא קורה ולכן אפשר כנראה לבקש מקום ליד שקע חשמל אם יש.

למעלה

n/a
deleted

272 הודעות

נכתב ב - 09/22/2014 :  20:33:29  Show Profile  Reply with Quote
בתנאי שאתה לא בטיול מאורגן. כשביקשתי מ"נווה אקדמיה" והסברתי להם למה ביקשו תיאור של המכשיר, אישור רופא שאני משתמשת בו ואני יכולה לטוס בלי לישון איתו (בשביל זה בזבזתי ייעוץ) ולא היה קל למצוא את הרופא שיסכים לחתום על טופס של "אלאיטליה". בקיצור, טרטור רציני.
נכון, חברות אחרות אמרו פשוט שאין תקע, אבל מאז החלטתי לא לשאול.
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 09/22/2014 :  23:33:52  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
כן
אשר יגורתי!

למעלה

n/a
deleted

272 הודעות

נכתב ב - 09/23/2014 :  19:13:05  Show Profile  Reply with Quote
הרופא שחתם לי נתן לי שם של אתר שבו אפשר לראות לפי דגם המטוס מה יש בו אבל לא הצלחתי. משהו עם seat.
למעלה

דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות

נכתב ב - 09/23/2014 :  19:47:14  Show Profile  Reply with Quote
שני אתרים שמבאים מידע
1.http://seatexpert.com/
2.http://www.seatguru.com/
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה