מחבר |
נושא  |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 08/29/2014 : 09:07:08
|
רותי שלום, קבלתי את חלקי החילוף שהבאת עבורי למסכה הנדונה. עדיין לא עברה אפילו שנה מאז שהתחלתי להשתמש במסכה זו ולא רואים בלאי כלשהו כך שלא נראה לי שאצטרך אותם בקרוב אבל הם נותנים לי ביטחון במיוחד אם נחירון ילך לאיבוד, זו שריטה שיש לי להחזיק דברים כאלו כפול. אגב, התאמתי אותו בכוונה שיצא במעט כוח, כי במשך הזמן הוא ישתחרר מעט.
חשוב לי לשמוע ממך, איך את מסתדרת עם המסכה הזו? האם הסד יושב טוב, האם הנחיריים S ששלחתי לך זה הגודל המתאים? אגב, אני העברתי את הצינור מאחורי ראש המיטה שהוא מעט גבוה, כך שבזמן השינה הוא מגיע אלי מלמעלה משוחרר ומאפשר לי לחליף תנוחות בלילה.
|
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
|
n/a
deleted

272 הודעות |
נכתב ב - 08/29/2014 : 23:12:25
|
את הנחירון מצאתי בתיק כשחזרתי. רציתי להדק קצת את הסד אך כנראה הרחבתי אותו. חזרתי בינתיים למסכה הקודמת עד שאתפנה שוב לסדר את הסד.נקווה לטוב. |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
|
Nice_Guy
חבר חדש

65 הודעות |
נכתב ב - 10/14/2014 : 19:02:43
|
היי,
המסיכה נראית ממש סבבה, אולי יש לכם מושג אם אפשר להשיג אותה לנסיון לפני רכישה?
תודה
פליקס |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 10/14/2014 : 22:01:34
|
פליקס שלום במענה לשאלתך, לא ניתן לקבל בהשאלה מסכה זו כיון כיון שיש בה סד שצריך להתאים בעזרת מים חמים לשיניים העליונות. אומנם ניתן להתאים את זה מספר פעמים באותו תהליך אך אף אחד לא היה רוצה סד שהיה בפה של אחר, למרות שאפשר לעשות חיטוי. עליך לשאול את עצמך אם אתה יכול לסבול סד בפה בזמן השינה. אני הופתעתי כמה מהר התרגלתי לסד, הסד קטן ויושב רק על חלק מהשיניים. אך רק אתה מכיר את עצמך ויודע אם תהיה לך בעיה עם זה. כמוכן אתה צריך לדעת אם תוכל לסבול מגע חיצוני בנחיריים. לא כל אחד יכול לבול את זה. זה אומנם שונה ממסכות נחיריים רגילות כיון שהלחץ על הנחיר הוא מינמלי מאוד ואתה יכול לשלוט ולכוון שיהיה נוח. יתרון נוסף הוא שאתה חופשי לזוז בזמן השינה כמה שאתה רוצה מבלי שזה ישפשף לך את הנחיר כמו במסכות נחיריים אחרות. במסכה זו שטח המגע בפנים הוא רק בנחיר החיצוני בלבד. כדאי שיהיה לך מכשיר עם מעשיר, לדעתי זה יקל על ההסתגלות. אני זכיתי שהתרגלתי אליה בקלות ובמהירות. השתמשתי בכל כך הרבה מסכות בחיים שלי ויודע להשוות את היתרונות והחסרונות של כל מסכה. כבר ציינתי בעבר שיש חיים שלפני מסכה זו ויש לי חיים חדשים אחרי המסכה הזו. ההחלטה הסופית היא שלך, אם להשקיע משהו כמו 100$ ולרכוש את המסכה בחו"ל (לא ידוע לי שהיא נמכרת בארץ) אם תצליח להתרגל אליה תרוויח. אם לא זרקת כסף על עוד מסכה. |
נערך על ידי - avis בתאריך 10/14/2014 22:02:46 |
 |
|
Nice_Guy
חבר חדש

65 הודעות |
נכתב ב - 10/15/2014 : 11:00:32
|
היי אבי,
תודה על התשובה המפורטת, כרגע יש לי מסיכות ניחיריים, שתיהן, ואני סובל מהשיפשוף בנחיר, בדיוק מה שתארת למרות שזה נראה לי בזמנו ונכון לרגע זה הכי נוח. אני אשמח לדעת היכן קנית את המסיכה, כפרות על הכסף, אני רוצה שיהיה לי נוח , האם יש גם עלות משלוח ומיסים? יש אפשרות לקבל החזר מהקופה על רכישת מסיכה מחו"ל?
תודה פליקס. |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 10/15/2014 : 15:34:00
|
פליקס, (שלחתי לך מייל) שלחתי לך מייל היכן ניתן לרכוש כולל משלוח, החודש קניתי 2 מסכות כאלו 99$ ליחידה + צינור קצר במחיר 15$ (ממליץ) + זוג נחיריים ספייר למסכה זו (ממליץ), הוספתי דמי משלוח בפדקס 34$, ובארץ שילמתי 259 ש"ח נוספים לפדקס - 156 ש"ח מע"מ + 103 ש"ח שחרור. רכשתי את זה בנוסף לזו שיש לי כבר מזמן. סתם שיהיה. אני יכול לתת לך אחת באריזה סגורה בתנאי שתחזיר לי אחת חדשה באריזה תמורתה - לא רוצה כסף. זה מגיע עם 3 גדלים של נחיריים LMS וכשתדע מה המידה שלך, ממליץ לרכוש זוג ספייר. המסכה הראשונה היא קרוב לשנה ולא ראיתי בלאי עליה, אבל הלכו לי לאיבוד נחיריים. כל מה שכתבתי על המסכה זה לא תאוריה זה מה שהרגשתי וחוויתי - למדתי כיצד להשתמש בה ולכןן אותה, אני שם אותה לפני השינה ורואה טלוויזיה מבלי שזה מפריע ולפעמים כשאני ער אני שוכח שיש לי מסכה על הפנים. אני חייב לציין, כי אין זה אומר שזה מתאים לכל אחד, כמו שאין פנים זהים לכל משתמש והתאמה של מסכה לאדם מסוים לא מבטיחה שהיא תתאים לשני. יש לי מסכה מבד שהיא מאוד נוחה על הפנים אבל לצערי לא התאימה למבנה הפנים שלי וזה גרם לדליפה שלא הצלחתי להתגבר עליה. מסכה זה דבר אישי מאוד ואין אדם שיכול לתת עצות שיתאימו לאחר. אני מודע לדברים הללו ולכן אני נזהר מאוד בפוסטים שלי לא לקבוע מסמרות ואם אני לא בטוח במשהו אני מציין ומזהיר. |
נערך על ידי - avis בתאריך 10/15/2014 15:39:10 |
 |
|
Nice_Guy
חבר חדש

65 הודעות |
נכתב ב - 10/15/2014 : 20:14:25
|
תודה רבה אבי, אני אבדוק את העניין, אעשה מחקר ונראה. גם אני חשבתי לבדוק מסיכה מבד.
נראה מה אני יכול לעשות. |
 |
|
|
נושא  |
|