סיפאפ פורום ישראל - תיקון בארץ של מכשיר שנקנה בחו"ל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 תיקון בארץ של מכשיר שנקנה בחו"ל
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
דף קודם
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

n/a
deleted

272 הודעות

נכתב ב - 06/26/2014 :  22:05:36  Show Profile  Reply with Quote
הרסמד שלי מחזיק כ4.6 שנים, אך לאחרונה איבדתי את מכסה הפילטר באחת הנסיעות ומעשיר הלחות (הפלסטיק) נשבר. לכן ביקשתי מקופ"ח הקדמת רכישה וקיבלתי. עם קבלת האישור בכתב אקנה חדש.
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 06/26/2014 :  23:29:00  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
אני משתמש כבר 5 שנים רצוף במכשיר של RESMED ללא תקלות

היה לי בעבר גם מכשיר של רספרוניקס. גם הוא היה מכשיר טוב אבל רועש יותר ביחס למכשיר של RESMED

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 06/27/2014 :  09:33:41  Show Profile  Reply with Quote
רותי,
כנסי ללינק הבא, ותרכשי את החלקים: מכסה + מיכל חדש הכל בפחות מ-50$ - כך יהיה לך מכשיר נוסף ספייר (תוכלי להשאיר אותו בארה"ב ולא לקחת מכשיר איתך בנסיעות לשם), או תוכלי למכור כיון שהוא יהיה תקין.
בכל מקרה, טוב שרכשת אחד חדש.
http://www.cpap.com/productpage-replaceparts/resmed-s9-escape-cpap-machine.html

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות

נכתב ב - 06/27/2014 :  13:03:02  Show Profile  Reply with Quote
תודה אבי, תשובה טובה.
חבל שלא ציינת כמה שעות מנוע יש על מכשיר רסמד בו השתמשת, או בו אתה משתמש.
היות וגם אני בא מהתחום הטכני אציין שנושא הנצילות של המכשיר איננו משמעותי בעיני כי עלות החשמל היא שולית במכלול השיקולים. עניין ההתחממות חשוב, אך בשלושת המכשירים שהיו לי לא הבחנתי בתופעה זו.
עם כל זאת אתה גורם לי לחשוב פעם נוספת, ואשמח לשמוע מה באופן ספציפי נראה לך כעדיפות של מכשיר רסמד. זה איננו דחוף מבחינתי כי לפעם הזו, בה אני זקוק למכשיר באופן דחוף, הפור נפל והרספירוניקס בדרך אלי.
דמ

הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית.
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 06/27/2014 :  16:52:30  Show Profile  Reply with Quote
אין לי ספק שרספרוניקס הוא מכשיר טוב, אולי כמו רסמד. אפילו במשך 20 שנה עד שלא היה לי אחר, חשבתי שהוא הכי טוב.
התצוגה של רסמד נראית עדיפה בעיני.
עד הפעם הבאה שנצטרך מכשיר, אין לי ספק שיצאו דגמים חדשים ואז נבחן שנית את השוק.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות

נכתב ב - 07/05/2014 :  13:00:42  Show Profile  Reply with Quote
שלום,

כפי שדיווחתי לפני כשבועיים, הזמנתי מכשיר רספירוניקס חדש בארה"ב כי לא ניתן היה לתקן **בארץ** את המכשיר הקיים שלי. המכשיר החדש, רספירוניקס ביפאפ אוטומטי מודל 760 עם מכשיר לחות [אותו לא רציתי] התקבל אתמול ועשה את עבודתו היטב. אתמול היה הלילה הראשון מזה כשלושה שבועות בו ישנתי ברציפות.

הבעיה המיידית שלי נפתרה, אך אני ממשיל לבדוק אפשרות לתקן מכשיר נשימה בארה"ב עבור אלה שאינם מקבלים שרות כזה בארץ.

אני אדווח על ניסיון רכישת המכשיר שלי בקישור נפרד עבור אלה שמעונינים לרכוש בארה"ב. הניסיון שלי שונה במעט ממה שדווח בעבר באתר הזה.
דמ

הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית.
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 07/06/2014 :  09:21:07  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
http://apneaboard.org/topic/8271086/1/

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף קודם
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.