בוקר טוב לכולם אני רכשתי את המכשיר בחברת מדיקוויפ בנשר גם לי זה הזוי שאני היייתי צריכה לשלם סכום כזה . בדרך כלל כמה זמן יש ביטוח יצרן שקונים מכשיר. אשמח למידע. תודה ליאת
שלום ליאת, מה שכנראה קרה לך(קרה גם לי לפני מספר שנים),שטפתי את הצינור אחת לשבוע ולא דאגתי לייבשו כראוי לפני השימוש ומה שקרה זה שבמהלך השימוש במכשיר היו עדיין שאריות מים בצינור ובנשיפת אויר החוצה בזמן שינה חדרה לחות למכשיר ועם הזמן נגרם נזק למנוע . רצוי לייבש את הצינור כראוי ואפילו רצוי לחבר את הצינור ללא המסיכה ולתת לאוויר הזורם מהמכשיר לייבש את הלחות בצינור (רק ביום שטיפת הצינור). מקווה שעזרתי אולי למניעת תקלות עתידיות
ליאת, האם לאחר התיקון ניסית לקבל הסבר מהם איך זה קרה? אם זו לא רשלנות שלך, את יכולה לנסות ליצור קשר עם החברה בשוודיה ולהתלונן על המקרה. מנוע של CPAP חייב להחזיק יותר זמן. הסוכן פה בארץ, פחות איכפת לו אם זה מתקלקל, בעצם הוא ישמח שיתקלקל בכדי לתקן ולהרוויח עוד כסף. זה דומה לחזן שמחכה לקדיש.
היי ערב טוב , אני לא שטפתי את הצינור האת האמת לא יודעת איך זה קרה ,אתה צודק החברה בארץ לא אכפת לה בכלל . ברור לי שאני לא ישאר איתה את האמת אני לא מרוצה ממנה. ובחברה בשבדיה מה יוכלו לעזור לי.... מקווה שיחזיק זמן יותר .. לילה טוב ליאת