מחבר |
נושא |
|
izibizi
חבר פחות חדש
128 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2014 : 23:33:27
|
אז הלכתי לקישור ששחר נתן באליבאבא ופניתי למוכר וקיבלתי ממנו את התשובה הבאה:
Thanks for your mail and order request. We sell ResMed S9 AutoSet CPAP Machine with H5i & ClimateLine Heated Tube at wholesale price of $600USD per unit.
They are brand new,original,sealed in factory pack with complete accessories and 2 year warranty. Discount: 5 units order and above We ship to both Israel, the above cost includes shipping to your doorstep. Delivery Time: 3 days,DHLcourier delivery.
600 דולר !!!??? לכל הסט?? כולל משלוח?
זה רציני?
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן
Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 03/12/2014 : 08:02:26
|
שים לב שהמכשיר המוצע, לפחות באתרת הוא לא ResMed S9 AutoSet - אלא חיקוי מעט דומה ! גם התמונה היא לא של ResMed S9 - הלחצנים והמסך דומים אך כל השאר הגוף והמעשיר אינם דומים כלל, הם מציינים במפורש שהיצרן הוא BEYOND. אין לי מושג על האיכות של המכשיר המוצע, אולי טוב, רק כדאי שתהיה מודע לפני שתזמין. עדכן אותנו מה קורה, סקרנים לדעת. |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
|
|
יצחק
חבר של כבוד
Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/12/2014 : 12:40:10
|
בהודעה למעלה הוא קיבל הצעה למכשיר S-9 של RESMED
אני לא מבין מה שכתב אבי למטה כי מדובר ביצרן אחר.
המחיר של המכשיר ב CPAP.COM הוא 599$ הבעיה שהם לא עושים משלוח לישראל |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן
Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 03/12/2014 : 14:27:33
|
OK, בטעות נכנסתי ל-אליאקספרס שם לא מצאתי ResMed S9 AutoSet אלא תחליף כמו שכתבתי. לא מאמין שמישהו רוכש באליבאבא כיון ששם אין הגנה על הרוכש ויכולים לעבוד על הרוכש. יתקן אותי מי שיש לו ניסיון וחושב שאני טועה. באליאקספרס לא מעיזים לרמות, כיון שהוכר לא יקבל את הכסף אם מכר משהו לא כמובטח. עובדה ששם אין הצעות למכשיר ResMed S9 AutoSet. מכאן גם הטעות שלי שציינתי למעלה, ישר ניגשתי לאליאקספרס ולא לאליבאבא.
|
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
|
|
|
נושא |
|