מחבר |
נושא  |
|
מרמיטה
חבר חדש מהשקית
25 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2014 : 17:40:40
|
שלום חברות וחברים,
כבר חודש באמריקה ולא מצליחה לרכוש סיפאפ, הם לא מסתפקים במרשם שהבאתי , למרות שתרגמתי ולמרות שרשום בו ברור מאוד באנגלית המילים: CPAP ןAPNEA ניסיתי שתי חברות שונות, ולא הלך.
כתבתי לרופא שלי בארץ והוא מוכן למלא טופס שלהם ואולי זה כן יעזור... כרוך בלהטריח בני משפחה לגשת לרופא , לפקסס, לבקש ולנסות להפעיל דברים מכאן. מה אני אגיד לכם, לא פשוט.
ורבעק אני לא מבינה למה זה מסובך ומצריך מרשם רופא, בסופרמרקטים כאן הם מוכרים כל מיני תרופות, משכחי כאבים ותוספים על המדפים כמו לחמניות, דברים שבישראל עוברים תחת ידי הרוקח והרופא.
מה הסיכון בסיפאפ?
עכשיו משסיימתי לקטר, אני רוצה לומר שאם אם אם וכאשר אצליח לרכוש כאן סיאפ, היה בדעתי ללכת על הz1 הקטנטן והקל והאלגנטי, בינתים קראתי עליו ביקורת, שתי ביקורות קטלניות ממשתמשים ברשת, ובמקום המלצה על
טרנסנד, האם יש למי מקהילתנו, ניסיון או מילה רעה או טובה בענין?
http://www.directhomemedical.com/transcend-auto-travel-cpap-machine-somnetics.html#.UxXxnM4UrLw
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2014 : 18:13:50
|
לא מכיר, עברתי על המפרט, זה יותר טוב מ-Z1 כיון שהוא אוטומטי, נראה מושלם, ביחוד אם את רוכשת גם את הבטריות. (לשימוש בטיסה!) מקנא בך  אם עדיין לא הסתדרת בקשר למרשם, את יכולה להזמין על שמי ב-CPAP.COM יש לי שם מרשם, ולשלוח לכתובת שאת רוצה בארה"ב. הם עשו לי את אותם בעיות גם כשרכשתי סתם מסכה.
|
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
נערך על ידי - avis בתאריך 03/04/2014 18:18:03 |
 |
|
מרמיטה
חבר חדש מהשקית
25 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2014 : 19:15:52
|
תודה רבה על הנדיבות והחברות, :-) נראה אם ילך עכשיו, אחרי שהרופא הישראלי הסכים לחתום |
 |
|
מרמיטה
חבר חדש מהשקית
25 הודעות |
נכתב ב - 11/02/2014 : 19:53:38
|
הרופא חתם, קניתי מכשיר דה-וילביס אוטומטי, קיבלתי החזר מקופ"ח כללית, תודה על העיצות של כולם, יש לפורום הזה כוח מדהים ומיטיב |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 11/02/2014 : 21:59:34
|
יופי מרמיטה תתחדשי ותהני מהמכשיר |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|