מחבר |
נושא  |
|
Drernesto
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 12/09/2013 : 10:37:15
|
שלום לכל המשתמשים הנה שאלתי
בהטלבטות הבלתי נמנעת איזו מכונה ליקנות, צץ ועלה הנושא של הוויסןת האוטומאטי לעומת הוויסות הקבוע שנעסה לפני הקניה במעבדה של החברה המספקת לפי המלצת הרופא או הטכנאי במרפאת השינה (אני עשיתי אותה באסותא) לפי דברי המוכר ... הלחץ הנדרש עשוי להשתנות במשך הלילה או במשך התקופה מה אתם אומרים....
תודה ארנסטו
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 12/09/2013 : 10:56:43
|
בהחלט נכון, לשינה טובה מומלץ וכדאי אוטומטי, להיות יותר נחרץ, לדעתי חייבים אוטומטי !!! |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 12/09/2013 : 12:32:44
|
נמאס לי לשאת לבד את הצלב. הלחץ ואופי הטיפול נקבע על ידי מעבדת השינה וזה לא שירים כבקשתך וגם לא חכמת ההמונים. במקרה של מכבי -בגלל סיגנון הטיפול שם וההחזר הכספי הנדיב כדאי כלכלית לקנות אוטומטי עם מעשיר לחות אבל אם יש צורך רפואי לכוון אותו לקבוע או לאוטומטי לפי מצב החולה-רמז דק-האם יש אי ספיקת לב ואפניאות מרכזיות. בכל מקרה של ספק רצוי לבצע התייעצות רפואית ולא רק טכנית ולבצע בדיקת שינה או לפחות רישום אוקסימטריה לילית במעבדה או בבית עם הטיפול בסיפפ לאחר תקופת הסתגלות כדי לוודא שהטיפול אופטימאלי. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 12/09/2013 : 12:50:19
|
אני גם חושב, וזאת לאחר התייעצות עם רופאים בתחום, כי מכשיר אוטומטי טוב, יעיל יותר ברוב המקרים של הפסקות נשימה חסימתיות ממכשיר בלחץ קבוע (ואני לא מתייחס לבעיות נוספות של אי ספיקת לב וכו' שציין זומר)
לכן לדעתי מכשיר אוטומטי צריך להיות בעדיפות ראשונה.
כפי שכבר כתבתי הרבה פעמים מכשיר אוטומטי מאפשר גם שימוש בלחץ קבוע כך שתמיד מומלץ יותר, אם קונים מכשיר בהשתתפות גדולה של קופת החולים לרכוש מכשיר אוטומטי. בקופ"ח מכבי המכשירים המותרים הינם רק מכשירים אוטומטיים.
אם הטיפול באוטומטי לא יעיל אז הייתי מנסה גם לחץ קבוע
ברור שעדיף לעשות את כל התהליך בייעוץ רפואי צמוד אבל לצערי לא נתקלתי בייעוץ כזה בארץ.
|
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 12/09/2013 12:51:39 |
 |
|
עדנה
חבר פחות חדש

147 הודעות |
נכתב ב - 12/09/2013 : 18:28:39
|
כיום ,ניתן לקנות בעזרה כספית מכשיר אוטומטי .
מצב זה יכול להשתנות בינואר הקרוב.
קופות החולים בגרעונות כבדים. לכן, החלט וקנה עוד בדצמבר שנה זו.
בהצלחה
עדנה |
 |
|
|
נושא  |
|