| מחבר |
נושא  |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2014 : 09:38:51
|
בעולם זה מקובל שמגינים על סוכן מקומי כי בכל זאות הוא משקיע ואמור לתת לך שרות אם נדרש ולהחזיק מלאי. זה לגיטימי אם הסוכן לא שוחט במחיר והמחירים קרובים לאלו שבחו"ל. אך כולנו יודעים שבארץ זה לא כך, ובמקרה הטוב רק מכפילים את המחיר. אין לזה הצדקה להכפיל את המחיר בארץ, הרי גם אלו שבחו"ל מרויחים לא רע, מה עוד שהסוכן מקבל את זה במחיר מיוחד מהיצרן. לכן נוצרו כל המתווכים שקונים עבורך ושולחים לך את זה מחו"ל. |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
|
etofach
חבר חדש מהשקית
37 הודעות |
נכתב ב - 02/15/2014 : 20:13:48
|
רופא המשפחה שלי בהדר-יוסף-כללית לא הסכים לחתום וטען שאסור להם לחתום על מסמך חיצוני, וזה מרגיז אותי , פניתי למעבדת שינה בבילנסון וגם קבעתי תור ל אאג מקווה שזה יעזור לאתר CPAP מסרתי כתובת בארהב לרכש ציוד ועדיין הם דרשו חתימה על המסמך שלהם כתנאי לבצוע עיסקה (שכביכול שילמתי עליה באינטרנט אך הם בטלו לי אותה)
quote: Originally posted by יצחק
1. אין לי מושג לצערי ביחס לתקנות קופ"ח כללית לגבי החזרים בגין רכישה בחו"ל
2. ביחס למרשם רופא. אין סיבה שרופא ישראלי לא יחתום לך על המרשם כי אתה זקוק למכשיר CPAP אם כך קבעה מעבדת השינה . אם רופא א.א.ג. מסרב. פנה לרופא המשפחה שלך. שלי חתם בלי שום בעיה.
|
 |
|
|
יוסי 40
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2014 : 10:44:10
|
אני מעונין לקנות בארה"ב מכשיר סיפאפ מהדור הישן כלומר אין לי צורך במכשיר עם לחץ משתנה ועם אויר חם וכדומה טוב לי מכשיר כמו שהיה לי עד היום עם לחץ קבוע, שנהנתי ממנו מאד האם מישהו יודע על מתווך שמטפל בכאלו דברים ? |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2014 : 17:30:29
|
נסה ב- WWW.CPAP.COM
צריך מרשם רופא וצריך לשלם על המשלוח אבל עדיין ייצא יותר זול מהארץ |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2014 : 19:12:28
|
אני מבין שאתה מחפש מכשיר לא משומש. (משומש אולי יש ב-EBAY) באמצעות האינטרנט, מארה"ב, ימכרו רק מכשירים שאין להם סוכן בארץ. פשוט תשאל אותם איזה מכשיר CPAP הם יכולים למכור לישראל. אם יש לך בעיות תקשורת, אשמח לעזור לך. אגב, יש מכשיר קבוע קטן ממדים (מצויין לנסיעה) שיכולים לשלוח לך באתר: http://hdmusa.com/ הייתי בקשר איתם אבל התברר שזה לי אוטומטי לכן לא מתאים לי. בהצלחה, ואל תשכח לדווח לנו, בכדי שנלמד.
|
 |
|
|
izibizi
חבר פחות חדש

129 הודעות |
נכתב ב - 03/02/2014 : 13:53:02
|
| דיברתי עכשיו עם המושלם של הכללית והם אישרו לי שאקבל החזר גם בקנייה פרטית מחו"ל. |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 03/02/2014 : 15:42:56
|
| יפה מאוד, האם שאלתה איזה סכום תקבל מהקופה ואיזה מהמושלם? בהנחה שיש לך מושלם. |
 |
|
|
izibizi
חבר פחות חדש

129 הודעות |
נכתב ב - 03/02/2014 : 23:52:11
|
כן הכללית מחזירה 50% עד 2300 בערך המושלם עד 1940 בערך |
 |
|
|
dy3238
חבר חדש מהשקית
Israel
1 הודעות |
נכתב ב - 03/14/2014 : 13:44:56
|
יש לי בעיה של עיניים יבשות כתוצאה מהשימוש ב CPAP ,למרות שאני מקבל ג'ל של "דמעות מלאכותיות" זה מטריד מאוד.מי מכיר? כמו כן יש מכשיר אפקטיבי במקום ה -CPAP?
|
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 03/14/2014 : 14:21:54
|
עיניים יבשות בדרך כלל סובלים אלו שעשו ניתוח לייזר בעיניים, כמוני, משתמש בטיפות "TEARS NATURAL" אם זה מהמכשיר פרושו שיש דליפת אויר מהמסכה כלפי העיניים, אחרת למיטב הבנתי זה לא יתכן. דליפת אויר פרושה שהמערכת לא אפקטיבית, תנסה להתאים טוב יותר את המסכה ולטפל בדליפה, אולי לנסות לרפד את המסכה עם צמר גפן או דומה משני צידי האף קרוב לעיניים, לנסות לראות אם זה עוזר, או להחליף למסכה עם ג'ל או דומה, יתכן שבמסכת נחיריים זה יותר טוב. אופציה אחרת לנסות סד דנטאלי, לא בטוח שיתאים והניסוי יקר. בהצלחה, |
נערך על ידי - avis בתאריך 03/14/2014 18:54:03 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/16/2014 : 20:04:50
|
עיניים יבשות בהחלט יכולות להגרם משימוש ב-CPAP
תמיד יש דליפת אויר מסויימת ויציאת אוויר מפתחי האוורור
אני משתמש כל לילה ב "אילוקומוד" טיפות מצויינות ללחות בעיניים |
 |
|
|
מיקי1952
חבר חדש מהשקית
Israel
2 הודעות |
נכתב ב - 12/10/2015 : 08:25:28
|
החלטתי לרכוש מכשיר CPAP Airsense אוטומטי של RESMED וזאת לאור ניסיוני הטוב עם המכשיר הקודם שלהם. פניתי לקלינטיקה לבחורה מדהימה בשם מירי בחיפה אשר רק רוצה לעזור ולתת שרות, אבל כנראה שמוגבלת ביכולת התמרון שלה, וביקשתי הנחה למחיר ההתחלתי שהוא 7,500 ש"ח (היא אכן קיבלה אישור ל 200 ש"ח הנחה למרות היותי לקוח טוב שלהם) וכן הפנתה אותי למנהל המכירות אשר חזר אלי לאחר יומיים והסכים להעניק לי לאחר שיחה מאוד ארוכה עוד הנחה "מיוחדת של 100 ש"ח נוספים". בבדיקה שערכתי באינטרנט מצאתי ורכשתי את אותו המכשיר כולל משלוח באתר בארה"ב http://1800cpap.com/ בסכום כולל של 860 $ כולל משלוח ב FEDEX (קיבלתי את המכשיר הביתה לאחר יומיים בדיוק) כמובן ישראכרט קיזז את עמלתו בסך 2.3% ובנוסף לתשלום עמילות המכס והוצאות קטנות, המחיר הסתכם בסך הכול ב 4,080 ש"ח הפרש של 3,420 ש"ח ההסבר של סוכן של קלינטיקה לגבי ההפרש הינו אפשרויות האחריות ושרות למוצר בארץ (הרי לפי דבריו וניסיוני הרב עם המכשיר הזה לא השתמשתי בשרות שלהם לשני המכשירים אשר עדיים ברשותי במשך 18 שנים) וכן שבארה"ב מייבאת כמויות גדולות מאוד של מכשירים ולכן הם מקבלים מחיר מיוחד (אז שירכשו גם הם מארה"ב ואז המחיר יהיה זול יותר) מישהו במשרד הבריאות חייב להתעורר ולבדוק מדוע קיים פער אדיר שכזה כי הרי לבטח בארה"ב מוכרים את המכשירים ללא הפסד.
|
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 12/10/2015 : 09:19:52
|
כל הכבוד מיקי,
לאחר תקופת ניסיון עם המכשיר שרכשת, נא דווח לנו יתרונות וחסרונות שתמצא במכשיר.
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 12/10/2015 : 12:02:11
|
תתחדש מיקי איזה מכשיר רכשת S-10 או S-9? |
 |
|
|
n/a
deleted

272 הודעות |
נכתב ב - 12/10/2015 : 23:16:02
|
| ליובש קשה בעיניים הילו ג'ל עדיף על הילוקומוד ומרוכז יותר. ניתן גם להשתמש ללילה בג'ל ויסקוטירז או במשחת ויטאפוס. כדאי גם לבדוק אם היובש בעיניים לא נובע רק מהסיפאפ. |
 |
|
נושא  |
|