| מחבר |
נושא  |
|
|
hemo
חבר חדש מהשקית
Israel
8 הודעות |
נכתב ב - 07/19/2013 : 11:13:02
|
בהמשך לבקשתי להמלצה על מכשיר,כאמור המכשיר הראשון שבו התנסתי למשך שבועיים היה RESMED 9 כאשר בשבוע השני הופחת הלחץ המקסימלי ל11 מ"מ ,והיה באמת שיפור באיכות השינה,לאור המלצות הפורום אני משתמש במכשיר נוסף כעת שנקרא I SLEEP 20I ,המכשיר בשימוש כבר יומיים ואני מרגיש מצויין עם המכשיר (המסיכה היא מסיכת אף וזהה בשתי המכשירים שנוסו) השאלה שנשאלת היא האם קיימים במכשירים הללו הבדלים שיכולים לגרום להבדלים באיכות השינה . |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/20/2013 : 06:18:22
|
אינני מכיר אישית את המכשיר השני אלא רק את הרסמד. שהוא מצויין. טוב שאתה בודק עם אותה מסיכה כי כך ההשוואה מדוייקת. מכשירים במצב אוטומטי נבדלים בתוכנה המגיבה באופן שונה למצבי השינוי בחסימת מעבר האויר. יש מכשירים שמגיבים למשל בעוצמה ובהפעלת לחץ חזק יותר מאחרים. גם שיטות המדידה של הפסקות נשימה יכולות להיות שונות. נסה בכל זאת לבצע קריאה של נתוני כל מכשיר רצוי במשך שבועיים לפחות כדי ללמוד איזה מכשיר מגיע לפחות הפסקות נשימה ובלחץ ממוצע יתר נמוך. כמו כן להרגשה הסובייקטיבית יש כמובן חשיבות. בהצלחה! |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
hemo
חבר חדש מהשקית
Israel
8 הודעות |
נכתב ב - 07/20/2013 : 14:48:23
|
| יצחק תודה על התשובה,המכשיר I SLEEP זהו מכשיר של חברת מדיקוויפ בע"מ ,אני ממש אובד עצות לגבי איזה סוג של מכשיר לרכוש,מצד אחר RESMED 9 מומלץ ע"י הפורום,ומצד שני המכשיר I SLEEP נוח לי ואני ישן איתו מצויין בלילה ,האם כדאי לנסות מכשיר CPAP שלישי . |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/21/2013 : 09:50:21
|
אינני חושב שכדאי לך לנסות מכשיר שלישי. אם המכשיר של מדיקוויפ נוח לך את בהחלט יכול לרכוש אותו. באיזו מסיכה בדיוק אתה משתמש? |
 |
|
|
hemo
חבר חדש מהשקית
Israel
8 הודעות |
נכתב ב - 07/21/2013 : 13:42:28
|
אני משתמש במסיכת אף של ויינמן,דרך אגב קבעתי עם הסוכן של מדיקוויפ פגישה לצורך רכישת המכשיר(I SLEEP 20I),הסוכן אמר שכאשר יגיע אליי נתאים מסיכה מתוך המבחר שיש לו. תודה על ההיענות. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/21/2013 : 19:03:30
|
| שיהיה לך בהצלחה רבה ותמשיך לעדכן |
 |
|
|
biohazard
חבר חדש

86 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2013 : 12:03:41
|
| השתמשתי ב I Sleep 20I בעבר. הבעייה העיקרית של המכשיר זה שהוא רועש מאוד. היה פה לא מזמן גרף שהראה שהוא אחד המכשירים הכי רועשים. בנוסף אי אפשר להוציא ממנו נתונים ללא מתאם מיוחד |
מכשיר: Weinmann SOMNObalance מסיכה: Weinmann Joyce מסיכה נוספת: Respironics Comfort Classic |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2013 : 19:18:30
|
אבל, האיש כותב שהוא ישן איתו מצויין בלילה. כנראה שלו אישית הרעש לא מפריע. זה עניין אישי. לגבי קריאת נתונים בבית יש המוצאים לכך חשיבות, אני אישית חושב שזוהי נקודה בהחלט חשובה המאפשרת ניטור הנתונים וזיהוי בעיות. יורם - כדאי שתוודא כי אתה מקבל מתאם כאמור.
|
 |
|
|
biohazard
חבר חדש

86 הודעות |
נכתב ב - 07/25/2013 : 11:52:26
|
| לפעמים לא שמים לב איך המכשיר רועש עד שמשתמשים במכשיר אחר שהוא פחות רועש. זה גם אחד מהדברים שמפריע לאורך זמן ולא מיידית |
מכשיר: Weinmann SOMNObalance מסיכה: Weinmann Joyce מסיכה נוספת: Respironics Comfort Classic |
 |
|
| |
נושא  |
|