האם אתה יודע מה במסכה מפריע לך ויתכן שהוא גורם לך להסיר להסיר אותה באופן לא מודע? אגב, אם המכשיר סופק לך עם כרטיס זכרון נשלף מאחור אז אתה יכול להרודיר תוצאות ולנתח אותם - אם אין אז שים כרטיס.
אבי תודה בגדול אין לי הפרעה בהרדמות אני פשוט מסיר את המסכה באופן לא מודע לרוב אחרי 30-40 דקות לאחר שאני נרדם. יש לי גם סד שינים שגם אותו אני מסיר באופן לא מודע לאחר שאני נרדם. אני מניח שזה ענין של רגישות ושלא ניתן לשנות את זה כך שזה לא פתיר לגבי מכל מקום תודה לגבי כרטיס זכרון נשלף אני אבדוק את הענין אם יש לי תודה
לדעתי, כל מה שאתה צריך בשביל להתרגל, זה 3-4 ימים לא להסיר את המכשירים. חשבתי להציע לך להגביל בקשירה את תנועות הידיים בזמן השינה, כך שלא תגיע עם היד לפנים. אך נראה לי שהרמת ידיים. בהצלחה,
תודה לא נראה לי להתחיל לקשור את הידים לפני השינה ולהערכתי זה לא יעזור כי פשוט אתעורר ואסיר את המסכה. אני לא עושה שימוש במסכה לרוב כי תכלס זה לא שוה כל העיסוק הזה אם אני ממילא מסיר את המסכה כעבור 30-40 דקות. מה שכן אם אני שם את המסכה לקרא היקיצה במקרה והתעוררתי ב5 לפנות בוקר אז אני לא מסיר את המסכה באופן לא מודע עד ליקציה.
הסרת מסכה לא רצונית יחד עם יובש פה קורית הרבה פעמים כאשר הלחץ לא מספיק או כשיש חסימה באף אפשר לנסות להעלות את הלחץ -במכשיר קבוע- או להעלות את הסף התחתון -באוטומטי- כמו כן אפשר לנסות לילה או שניים עם אוטריבין לפני השינה או אלרין-טיפות אף ארוכות טווח -באישור רופא כמובן כי אני לא רופא- (כיסוי טוסיק קל) ואם הבעיה נפתרת סימן שמדובר בחסימה אפית וגודש בשינה ואז אפשר לנסות מעשיר לחות מחומם מסכת אף פה או טיפול רפואי באף או כולם יחד.