סיפאפ פורום ישראל - האם יש פה משתמשי ביפאפ?
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 האם יש פה משתמשי ביפאפ?
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

רחל ד
חבר חדש מהשקית

1 הודעות

נכתב ב - 03/10/2013 :  14:05:49  Show Profile  תגובה עם ציטוט
הביפאפ שלי ישן מאוד וכבד לי לנייד אותו . אני שייכת לקופת חולים כללית. אני שומעת הרבה על ביפאפים חדשים קלים יותר, קטנים יותר אני רוצה אחרי שנים שנמנעתי כמעט (למעט מה שחייב) , לצאת מהבית עם הביפאפ ולהנות בלי מנגד על כל יציאה קטנה להרגיש שאני מהמרת על חיי, ובמתח בלי הנאה עד שחוזרת בשלום לביפאפ כי לפעמים יש התקפות של קושי לנשום שרק המכשיר יכול לעזור לי זה קורה לשמחתי לעיתים לא רבות אבל הפחד להיתפס בלעדיו בחוץ מונע ממני לחיות את החיים.

אני יודעת שקיימים מלא מכשירים וכל חברה תגיד לי ששלה הכי טוב , הפחד שלי שנים לא לנוון את שרירי הנשימה שעוד עובדים ולרוב העזרה בלילה עם חמצן בגלל הדום נשימה, מספיקה להם גם למנוחה . אני רוצה שלא תהיה בעיה עם הלחצים שיהיו כמו בישן שלי וגם פיזית ארגיש אותו דבר לא רק מספרים על נייר.

אז חברים אם זה פורום רק של סיפאפ סליחה שכתבתי תתעלמו.

רחל שרוצה לחיות
כמו אחרים מחוץ לבית
ובביטחה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 03/10/2013 :  15:49:30  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
אולי יעקב זומר יכול לעזור בתשובה

אני אישית לא מבין ב- BPAP

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 03/12/2013 :  08:00:15  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
ביפפ ניתן על ידי הנדסה כללית באור יהודה לחברי הקופה.
הפני את התלונה שלך אליהם ודירשי החלפת מכשיר אם המכשיר שלך ישן רועש וכבד ומפריע לך בשינה ובניידות.
יש מכשירים קטנים וחמודים עם אופציות לסוללה.לאחרונה ראיתי שמדטכניקה מספקת ביפפ אוטומטי קטן לקופה הכללית -זכו במכרז כמדומני- נסי לפנות אליהם לבירור הענין לקבל עיצה איך להחליף מכשיר.
ד"ר יצחק שפירר באסף הרופא -יחידת הריאות-הוא אחד המומחים בארץ בנושא ביפפ והנשמה לא פולשנית בארץ .תוכלי להתייעץ איתו בנושא החששות שלך בטופס 17 לאסף הרופא או במסגרת יעוץ מומחים באשדוד.
אני לא שמעתי שיש ניוון שרירי נשימה עקב הביפפ-אם זה היה נכון לא היו מעיזים לתת ביפפ לכל כך הרבה חולים.ההגיון שלי אומר שהתעמלות של שרירים דווקא מחזקת אותם אבל אני סתם מנחש.

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.