סיפאפ פורום ישראל - ניתוח מחיצה לאף
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 ניתוח מחיצה לאף
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

etofach
חבר חדש מהשקית

37 הודעות

נכתב ב - 01/14/2013 :  14:06:49  Show Profile  תגובה עם ציטוט
שלום לפורום רקע: אני כבן 60, משתמש כ 5 שנים במכשיור CPAP לפני כשנתיים רכשתי בארה"ב RESMED S9, מכשיר מעולה כמו כן עברתי למסיכת אף OPUS-360 ואני מאוד מרוצה ממנה, אני עומד לעבור ניתוח יישור המחיצה באף לפי המלצת רופא א.א.ג., אני מבין שלאחר הניתוח, האף סתום למשך לפחות שבוע, השאלה איך שורדים בתקופה זו,אני שוקל להזמין מתקן לפה (שהינו במידה מסוימת תחליף למכשיר CPAP) כזה שמושך את הלסת התחתונה החוצה ומאפשר, בזמן השינה נשימה דרך הפה בלבד,, ועל הדרך אבדוק את הרעיון של מתקן לפה במקום מכשיר CPAP , לפחות לטיולים.
- מה דעתכם?
- מישהוא ניסה זאת?

בתודה עזר

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 01/14/2013 :  19:40:46  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
לדעתי אתה מתכוון לסד דנטלי.

אני משתמש במקביל בו וב- CPAP

אתה יכול לקרוא עליו כאן:

http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=18291&SearchTerms=דנטלי

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 01/14/2013 :  22:14:59  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
גם לאחר ניתוח אף אתה חייב לנשום איכשהו.
כדאי להכין מסכת אף-פה ולהסתגל אליה לפני הניתוח.

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

etofach
חבר חדש מהשקית

37 הודעות

נכתב ב - 02/05/2013 :  07:05:21  Show Profile  Reply with Quote
תודה לתגובות, ניתוח מחיצה איננו התקן דנטלי.
לפני שבועיים, רכשתי התקן דנטלי, ולא נראה לי שאני יכול להסתפק בו, אני מתחיל עימו ולאחר כשעתיים אני עובר ל CPAP עם מסיכת נחירונים, לרוב אני מתעורר כל שעתיים, במשך הלילה.
עם שניהם יש לי בעיית ליחה שעולה לגרון ומציקה לי, בשלב זה אינני משתמש במעשיר הלחות
אני מתכוון לנסות את ההתקן הדנטלי במעבדת שינה
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 02/05/2013 :  08:52:10  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
נשמח שתעדכן על תוצאות בדיקת המעבדה עם הסד הדנטלי

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 02/05/2013 :  23:16:58  Show Profile  Reply with Quote
משתמש ותיק - עשיתי ניתוח מחיצה ולא ישנתי 3 לילות - כיון שאיני מסוגל לנשום מהפה - כשהצלחתי לישון מעט התעוררתי עם פה יבש - ביום האחרון חיכיתי כל הלילה לבוקר לרופא שיוציא לי את הטמפונים - בימים הראשונים הייתי מאוד רגיש לריחות - זה עבר וזה אחד הדברים הטובים שעשיתי - לעומת זאת בסד לפה נפלתי - ולא מציע לעשות למי שהלחץ שלו מעל 4 -כך שלא מתאים למישהו שמשתמש ב-CPAP !!!! זרקתי כסף (5000 שח לפני למעלה משנה) כמו טיפש -ואני לא מאשים את אף אחד כי ידעתי שזה לא מתאים וחשבתי שאולי יהיה לי נס אישי ויתאים לי ! אגב, יש כאלו שגם עושים עם זה גלי רדיו לחך - או במילים אחרות צריבה - גם זה עבודה בעיניים = גם זה עברתי - לא סתם כתבתי ותיק - 18 שנה משתמש ישן כמו תינוק - לחץ 9 עד 18 נכון להיום !

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 02/07/2013 :  00:39:00  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
מסכים אבל בכל זאת יש שנהנים מטיפולים אחרים-הבעיה שקשה לנבא מי יהנה ומי יסבול-לכן הסטטיסטיקה קיצונית-יש מאושרים ויש מקללים.
התקנים דנטאלים יש זמניים לחודש חודשיים לנסיון ב300 שקל בערך.לפני שזורקים 5000.

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 02/13/2013 :  15:50:02  Show Profile  Reply with Quote
עזר שלום,

האם אתה כבר אחרי הנתוח? מה שלומך? איך היה, ספר לנו,

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

mike56
חבר פחות חדש

201 הודעות

נכתב ב - 02/16/2013 :  07:27:58  Show Profile  Reply with Quote
לא יודע אם כבר עשית את הניתוח אבל בשביל שבוע ספק אם כדאי להשקיע כסף בסד דנטלי . אם אתה חושש מעיפות קח מספר ימי חופש ואל תנהג. לעצם העניין אני גם עשיתי ניתוח לישור מחיצה וזה ביטל תחילה את הצורך בסיפאפ לחלוטין היות וביטל את הדנש לגמרי. דע עקא שהמחיצה לא התישרה לגמרי סופו של דבר אבל זה הפחית לי את הדנש מלחץ 7 ל4 כך שזה גם משהו משמעותי.
למעלה

mike56
חבר פחות חדש

201 הודעות

נכתב ב - 02/16/2013 :  07:42:41  Show Profile  Reply with Quote
ותעשה גם יוגה עדיף בדגש נשימתי כמו שיבננדה זה יפחית את הדנש לפחות אצלי
למעלה

etofach
חבר חדש מהשקית

37 הודעות

נכתב ב - 02/16/2014 :  06:40:36  Show Profile  Reply with Quote
הי אבי
מצטער על העיכוב בתשובתי, ביטלתי את הניתוח, היום הזמנתי קפיץ לאף מסוג "Snore-no-More" באתר
http://www.britishsnoring.co.uk/shop/nasal_dilators/snore_no_more.php
למעלה

etofach
חבר חדש מהשקית

37 הודעות

נכתב ב - 02/16/2014 :  06:43:43  Show Profile  Reply with Quote
הי MIKE56
רכשתי את ההתקן הדנטלי וגם עשיתי עימו בדיקה במעבדת שינה (בבית) "התוצאות הטובות" מפורסמות באתר זה רק שקשה לי להתרגל אליו והוא מייצר לי ליחה (כך שאני לא משתמש אלא רק כשהאף שלי סתום
בתודה אליעזר
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.