אולי כדאי שתציין באיזה מכשיר מדובר. ברסמד מדובר בהורדת תוכנה ופריקת נתונים מכרטיס הזכרון. לעניות דעתי הם הכי מתקדמים ומשתמשים במידע הכי מפורט.
דרך אגב - הרב מסתפקים במידע המצטבר שמספק המכשיר עצמו (במכשירים שיש להם תכונה זו). גם בנקודה זו רסמד הכי מתקדם ומראה לך כל בוקר את נתוני הלילה וכן מממוצעים שונים וזאת ללא צורך בפריקת נתונים.
שלום, עד היום השתמשתי בתוכנות שמספקים/מוכרים היצרנים. מוזר לי שתוכנה אחת יכולה להוריד נתונים ממכשירים של יצרנים שונים. אשמח מאד אם מישהו יתקין ויכתוב חוות דעת מפורטת.
לא הצלחתי בניסיון ראשון לפענח את הנתונים. באתר הנ"ל מופיעה רשימת המכשירים הנתמכים ע"י התוכנה ומכשירי פישר & פייקל נמצאים בתכנון עתידי לתמיכה. הנושא לא קריטי כי עוד לא קניתי מכשיר.
מרטין, לא יודע לגבי הכבל אבל התוכנה החינמית שממליץ דיואי תומכת במכשירי RESMED. תכנס לקישור למטה, תתקין את התוכנה על מחשבך ותפעיל אותה. אני לא הצלחתי כי המכשיר שלי (פישר& פייקל) לא נתמך כרגע (יש הבטחה לעתיד). תמיד אפשר לדפדף בנתונים של הלילה האחרון המופיעים בחלונית המכשיר.
לא הצלחתי למצוא איפה באתר ניתן להוריד את התוכנה הגעתי רק למקום שדורש רישום והאפשרויות הם או לרופאים או לסוחרים אין אפשרות לרישום של משתמשים ע"מ להוריד את התוכנה
שלום וברכה. בהתאם להמלצות הקודמות הורדתי את תוכנת קריאת הנתונים הכללית העובדת גם על מכשירי פיליפס וגם רסמד. http://garr.dl.sourceforge.net/project/sleepyhead/SleepyHead-0.9.3-beta-win32-setup.exe התקנתי אותה והיא קוראת היטב את כרטיס ה SD של פיליפס. יש צורך כניסה מתאימה לכרטיס SD במחשב. התוכנה ידידותית למדי ומספקת נתונים מספריים וגרפיים. אשמח לקבל הסברים על הנתונים מהחברים.