| מחבר |
נושא  |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 12/13/2008 : 09:28:06
|
איתי עזב את הפורום, ומאז הפורום שותק, אין נושאים אין דיונים ואין כל השתתפות החברים בפורום. אני מקוה שהסיבה היא שכולנו בריאים ומרוצים מהסיפאפ שלנו,וממכבי ומהכללית, ואין יותר בעיות ואז זה באמת מקסים ונפלא אך לדעתי איתי עם כל התבטאויותיו זרק נושאים לדיונים ותגובות אם כי קצת חרג באמירות לא מקובלות. עמוס , מה הבעיה "לצנזר" אמירות לא מקובלות לא רק של איתי גם של אחרים ולהחיות את הפורום. עמוס אולי נבקש מאיתי לחזור לפורום אך בלי השמצות (כן אני יודעת שבקשת מליון פעם מאיתי לא לכתוב בסגנון מסויום ולא להשמיץ) ואני מקוה שאיתי הפנים זאת כי כמוני וכמו הרבה משתמשים - הפריע לנו ההשמצות שלו נגד אייל ומדטכניקה שאנחנו לקוחותיו וכעת כולם (גם שאר הסוכנים) יבינו שאפשר להמליץ על מוצר זה או אחר אך לא להשמיץ. אז מה דעתכם כל חברי הפורום? שנבקש את איתי לחזור לפורום? או שנמשיך להשתעמם ולא להתחדש בנושאים? היכן אתם?
|
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/13/2008 : 11:32:24
|
איתי מצידי יכול לחזור לפורום בכל עת שירצה. אין לי שום דבר נגדו ואני עדיין מחבב אותו אך לא את דרך ההתבטאות שלו. מה שאני (וכולנו, אני מניח) דורש שישמור על תקנון הפורום ולא ישמיץ ויאשים אנשים ללא בסיס. אני יכול להבטיח שאני אקפיד יותר על הודעות הספקים, כדי שלא יכנסו פרסומות סמויות ואחרות לפורום. אני מודה, יכול להיות שנרדמתי בשמירה בעניין ההודעה של איל. ובעיקרון לאיתי היה מידה של צדק בטענותיו. הדרך שעשה זאת לא מקובלת עלי. השאלה אם איתי יוכל לשמור על לשון נקיה ולא לתקוף אנשים אלא לעזור להם, לא לעקוץ אנשים אלא לומר באופן הגון ותרבותי את אשר על ליבו. בעניין הצינזור, איתי חזר וכתב שוב השמצה לגבי לאחר ש"צינזרתי" אותו. זה לא מקובל עלי. צריך מישהו שישמור על הפורום ועל התקנון ובינתיים זה אני. הצעתי לו שאם הוא מרגיש שהוא עומד לתקוף, שיתקשר איתי ונדבר איך לנסח. אבל הוא יורה מהמותן. בעניין השעמום, מידי פעם יש תקופה יבשה כזאת שאני קורא לה "עונת המלפפונים". זה קורה בהרבה פורומים, ויש כאלו שנשארים יבשים לתקופה ארוכה. אני מנסה להכניס עניין, במחקרים חדשים או בכל מיני יוזמות. הבעיה היא שאני עסוק מאוד בתקופה הזו. אבל כל אחד יכול להציע נושאים. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 12/13/2008 : 15:14:47
|
שלום חברים, גם אני אשמח באם איתי יחזור אלינו הוא הוסיף צבע מיוחד לפורום, אני מקווה שכולם הפנימו את הטעויות ונוכל שוב לשמוע את דעותיו המגוונות והשונות . באמת שהיו ימים שפרצתי בצחוק משחרר בזכותו ,צריך לדעת לשים הכל בפרופורציות.מה עוד שיש לעמוס את זכות הסינון והצינזור. איתי חזור בבקשה!!!!! שבוע טוב לכולם ,הראלה |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/13/2008 : 16:26:47
|
| אני משתדל שלא להתערב כלל בהודעות. מזמן לא עשיתי זאת. אבל בכל זאת יש גבול. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 12/14/2008 : 08:43:12
|
כשנכנסתי לפורום כחדשה לפני כמה חודשים, עברתי על כל הנכתב בפורום מהדף הראשון, ושם פגשתי אנשים שממש התבקשו לעזוב את הפורום - ובצדק כי הם רק השמיצו ותקפו אך לא תרמו (למשל, אסתר, מרדכי, רחל-נשמה וכו') אני בהחלט לא רואה את איתי בקטגוריה הזו למרות שממה שהוא כותב משתמע שהוא די מכוסח עם אייל אך עדיין איתי לא מיותר בפורום כי הוא גם תורם, אייל ממדטכניקה תורם ועוזר המון לפורום והרבה חברי הפורום מכבדים ואוהדים את אייל וכך גם את איתי כך שחבל שאיתי עזב את הפורום ובהחלט נבקשו לחזור ולדעתי ישנם הרבה מהחברים שיצטרפו לדעתי, (אם כי אני בטוחה שכעת עמוס יכתוב ש"מיצינו את הנושא") . |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/14/2008 : 09:34:38
|
אני מזמין את איתי להמשיך ולכתוב בפורום, בתנאי שישמור על כל כללי התקנון (כמו שכולם עושים)
אני אפילו מוותר על ההתנצלות שלו על ההשמצות חסרי הבסיס שכתב עלי. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/14/2008 09:36:27 |
 |
|
|
דליה
חבר חדש מהשקית
Israel
4 הודעות |
נכתב ב - 12/14/2008 : 17:17:35
|
שמי דליה אני עוקבת אחרי הפורום ומשתמשת ב CPAP כחצי שנה. אני יכולה לספר לכם שלמדתי הרבה מהפורום, והרבה מאיתי, הוא נתן לי ביטחון להשתמש "במפלצת הזו CPAP " שהיום היא חברתי הכי טובה בלילה. ובזכות איתי חסכתי אלפי שקלים. חבל לי שאיתי עוזב את הפורם. נכון שהוא היה בוטה לפעמים אך אמיתי, הוא אמר את האמת שלו, למען משתמשי הפורום. הפורום שנותן תמיכה למשתמשי ה CPAP . ובמה לספקים. איתי נילחם לצדק שלו למען משתמשי ב CPAP ולא למען הספקים שהם אמורים לתת שרות. אני עוקבת אחרי בפורום ובמה שכתוב בימים האחרונים. לא מצאתי במה שאיתי כתב התקפה ובוטות, הרגשתי שאיתי הותקף וניסה להתגונן אולי קצת באגרסיות אבל זו השפה שלו לאורך כל הפורום. לפי מה שעמוס כותב איני רואה שאיתי יחזור לפורום עם יד אחת קשורה לגב. שהיה לכם בהצלחה דליה
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/14/2008 : 18:24:09
|
דליה שלום, האם לדעתך ההשמצות שכתב עלי, מקומם בפורום? האם ההתקפות שהוא מתקיף את איל (בלי שהכיר אותו) בגלל שלדעתו של איתי הציע לו הצעת מחיר גבוהה מוצדקת? אני פשוט לא הייתי קונה ממי שמציע לי הצעת מחיר גבוהה ובזה נגמר העניין. אני עושה ככה במשך שנים.
מה שאת מציעה זה להתיר לאתי לפגוע באחרים במילים בוטות ובסגנון לא הוגן.העיקר שיחזור לפורום? האם את מסכימה שיפגעו בך גם? שיעלילו עליך עלילות שוא? האם תסכימי שיגידו עליך שאת מתיחסת לילד שלך (אם יש לך) באופן רע יותר מילדיך האחרים, כאשר את יודעת שזה במפורש לא נכון? למה אי אפשר להתייחס לעניין שמדובר בו במילים פשוטות במקום לתקוף חזיתית את זה שכתב, להביע את דעתך בצורה הוגנת, בלי פגיעה? כל אחד אומר את האמת שלו בפורום, אבל אף אחד לא פוגע בדבריו. אם לא נשמור על הצורה המהוגנת של דו שיח האחד עם השני נדרדר לרמת פורום נהריה, ששם יש רק השמצות אחד על השני. קראי את תקנון הפורום. הפורום נועד לעזור למשתמשים. לא לתקוף אותם.
איתי אמר עלי דברים שאין להם בסיס. ניצלתי את זכותי כמנהל הפורום ומחקתי אותם. במקום זה רשמתי "נמחק ע"י מנהל הפורום. לא השתמשתי בזכות זו זמן רב.
אתי גם כפר בזכותי זו. הוא חזר ומחק את מה שכתבתי וכתב תחת זאת את ההשמצה הזו.
האם לדעתך אני צריך להתיר לו התנהגות חסרת רסן? להעליב ולפגוע בי, באחרים? אם אני הייתי עושה זאת, הייתי מתנצל.
להלן פנינים מתגובותיו של איתי:
לאחר שהתאמצתי וכתבתי מכתב למרכז מכבי ולמשרד הבריאות, במקום להציע משהו קונסטרוקטיבי או רעיון כל שהוא הוא כתב:
"בשני מילים עשו מימך צחוק סליחה שלוש מילים"
שאלה למיקי מmediquip לארז ואייל: העם כל מה שאתם כותבים בקשר להסכם של מכבי זה כדי לעזור לחולים או בגלל אינטרסים שלכם למה שהפסדתם במיכרז???????
אני ממש מאושר ממה שאתה כותב. בדרך כלל סוכן טוב מסתיר את הפנים העמיתיות שלו אבל אצלך זה אחרת וזה ממש טוב לדעת את זה. כי כנירא אתה סוכן כמו הפנים שלך פשוט גרוע. שבת שלום איתי נ.ב. שקרי לא כתבתה, כי את האמת אתה יודע.
כאן צריך הסבר מקדים: אני מחפש מאמרים בנושא CPAP ומתרגם אותם לעברית עבור כל מי שמעונין ובמיוחד לפי בקשתו של איתי. תראו איך בן אדם מגיב:
רצוי שזה היה כתוב בעברית שכולם יבינו ויוכלו להגיב
איתי כתב לאחר שנלו כתב באנגלית:
עניתי: בעיקרון אתה צודק. ביקשתי מנלו שישתדל לכתוב בעברית. ואז בטוב ליבו אתי היה מוכרח לעקוץ כמובן: עמוס שהיה לך נוח תירגמתה את מה שהוא כתב
עדנה כתבה: איתי
ל מ ה ???? ל מ ה ???
עמוס כל כך מאופק כלפיך. כל כך מתחשב ברגשותך.
ל מ ה אתה כותב כך ?
עדנה בר
רובין אתה באמת לא רופא ובאמת יש לך נסיון א ב ל קודם צריך לראות מה המעבדה אומרת לפני שאתה מיעץ מנסיונך הגדול ביותר
יחיאל אין לך עוזרת שמנקה את הרצפה. נקים לך מגבית לזה ארז ואייל יתרמו ברצון את המטטה.
העם כל מה שאתם כותבים בקשר להסכם של מכבי זה כדי לעזור לחולים או בגלל אינטרסים שלכם למה שהפסדתם במיכרז???????
מיקי ממדיקוויפ הגיב: אני לא מבין מה ההתנגדות הזו שלך אני לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה כי בניגוד לרוב האנשים פה שפרטיהם גלויים אין ממש פרטים שלך ( לא ברור לי מפני מה אתה מסתתר אבל זו זכותך) ואני לא חושב שסיפקתי לך איזה שהוא מניע או חשד לגבי מניעיי וכוונתי.
הספק שאתה מטיל בי או בעצם בנו ובכוונתינו כי פנית גם לאחרים ממש לא במקום.
אז אני אשמח אם להבא תפנה את החיצים שלך וההערות המלגלגות למקום אחר או בעצם תנתב אותם לדברין חיוביים יותר. העולם יהיה מקום נחמד יותר ....
יש לי המון חומר לאסוף. זה לא התחיל מהיום. זה נמשך כבר שנים. אם יהיה לי חשק, אני אוסיף.
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/16/2008 14:03:12 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 12/14/2008 : 18:30:51
|
עמוס,
מחזק את ידיך ומאמין בדרכך ! |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/14/2008 : 19:02:36
|
עמוס, אתה צודק. אני מצטט כאן דוא"ל תלונה ששלחתי אליך ב 08.08.08 .
היי עמוס
אינני יודע מה מקובל ואפשרי לעשות כאשר אדם פולש לפורום, משבש כל דיון , מעליב
כל מי שכותב הודעה ולמעשה משליט אווירה רעה ומאד ובלתי עניינית.
האם יש מי מהפעילים הרציניים בפורום שעדיין לא נפל קורבן להשתלחויות של איתי??
אישית, ניסיתי להתעלם מההתנהגות החריגה שלו ולא להגיב להודעות שהוא
כותב, אבל כפי שאתה רואה, הוא פולש ומקלקל גם הודעות של אחרים.
עובדה,דיונים בעלי פוטנציאל רציני ומועיל, נהפכים לגיבוב של שטויות המעקרות את הנושא העיקרי.
עמוס, לנוכחותנו בפורום יש מטרות חיוביות.
אני חושב שהנוכחות השלילית הבולטת של איתי בפורום, מפריעה ומרתיעה, שהרי אף אחד
לא מחפש להתעצבן ולספוג עלבונות..............
בברכה
חברים, אז מה ההתרפקות הזו לכם ??
בברכה  |
 |
|
| |
נושא  |
|