חגית שלום, קודם כל אני מציע לך לעיין בהודעת הקישורים בפורום זה. תגלי שיש עוד חברות בארץ המשווקות סיפאפ. אינני אומר חס וחלילה משהו רע כל שהוא על רספירוניקס. ההפך הוא הנכון. אני מציע לבחון מספר מסכות ומכשירים. הדבר החשוב ביותר היא התאמת המסכה לפנים. דווקא לדעתי כדאי לך לנסות את מסכת הנחירונים שלהם בשם COMFORTLITE 2 יש מסכות של חברת קלינטיקה (RESMED) בשם אולטרה מירז ואקטיבה (שאני משתמש בה. המסכה מאפשרת לך לישון על הצד בחופשיות. יש אופציה של נחירונים ושל כיסוי אף. יש גם 3 גדלים וכדאי לבחור את הגודל הנכון. בעניין החיבור מלמעלה: אני מציע לך לתפוס באופן חופשי את הצינור בשני אזיקונים ולהכניס אות מעל גב המיטה (אם יש לך) זה מאפשרהתמקמות הצינור מעליך בכל מצב. אני ישן כך 15 שנה וזה מצויין. קופת חולים מחזירה % מסוים עד גג מחיר. לכן כדאי לברר בקופה. המחיר של המכשיר בלבד גבוה ועובר סף זה. השיטה היא לנסות לפחות 3 עד 4 מכשירים ומסכות על פי סינון ראשוני. לקבוע קריטוריונים של: הרגשה סוביקטיבית למחרת. רעש המכשיר. דליפות. נוחיות בשימוש. נפח ומשקל. נוחיות הפעלה בלילה . צורך במעשיר לחות (למקרה של חלל פה וגרון יבש. יש הרבה מה ליעץ ויש דברים שאפשר להגיד רק ישירות. אם תרצי לשוחח אתי, תחזירי מייל עם מספר הטלפון שלך ל cpapusers@gmail.com בהצלחה עמוס
לא הצעתי בורג. אני לא אציע לך שום דבר שמסכן אותך. אזיקונים מפלסטיק תקועים מאחורי גב המיטה. יש לי תמונה ושלחתי לך במייל. חגית, אנא שלחי את המייל שלך ל cpapusers@gmail.com ואשלח גם לך את התמונה עמוס
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/27/2006 20:18:34
אני כשבע שנים יושן עים הצינור למעלה .שמים הבורג מעל לראש בגובה של מטר קושרים חוט לבורג ועים החוט תפשים את הצינור בגובה הרצוי.וככה יש יותר תמרון.להסתובב בלי הפרעות ....בהצלחה ,אהרן