לדעתי חברים יקרים יש לקוחות שמשתמשים במכשיר שרגילים אליו ,ולא מוכנים שיכתיבו ללקוחות שלהם מה לרכוש,ועל כך מתרעמים......הסכם הסכם אבל.... איידי קלינטיקה
מה בדיוק את מנסה לומר? "בהסכם הסכם" .. למה כשמדובר בהסכם זהה בקופ"ח לאומית למשל זה נראה לך תקין? מה משום שבמקרה הנ"ל אתם הזכיינים?? לפני שאת שופכת שמן על המדורה תחשבי קצת ותנמקי - לזרוק הצהרות שאין מאחוריהן שום כלום לא מועיל לאף אחד מחברי הפורום! ניתנה לך האפשרות להשתתף במכרז והפסדת - מה שאת עושה עכשיו זה להתנהג כמו תינוק שלקחו לו את הסוכריה.. יאללה לילה טוב. ארז
איתי ערב טוב, תתקן אותי אם אני טועה אבל אבל לא העלתי פה שום דבר שקשור למכרז של מכבי או על התוצאה שלו אז היה לי קצת מוזר לראות את שמי מתנוסס לו בכותרת . ולראות את ההערה שלך "באמת אני לא יודע עם לעזור לחולים או לא אבל אני לא יודע למה מיקי פתאום קפץ לפורום" לא ממש ברור לי הטון והכוונה האם אני צריך להבין מדבריך שמקומי לא כאן ואסור לי להגיב או להיכנס לפורום ולתרום מניסיוני הדל או לחילופין האם הייתי צריך לבקש ממך רשות ?. אני לא מבין מה ההתנגדות הזו שלך אני לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה כי בניגוד לרוב האנשים פה שפרטיהם גלויים אין ממש פרטים שלך ( לא ברור לי מפני מה אתה מסתתר אבל זו זכותך) ואני לא חושב שסיפקתי לך איזה שהוא מניע או חשד לגבי מניעיי וכוונתי. הספק שאתה מטיל בי או בעצם בנו ובכוונתינו כי פנית גם לאחרים ממש לא במקום. להזכירך אנחנו לא ממש מסתירים מי אנחנו ומה תפקידינו . מעבר לכך הרוב המאוד גדול של חברות וסוכני ה- CPAP בארץ בקשר אחד עם השני ועוזרים אחד לשני, אם זה בהחלפת ציוד ומסכות כשצריך ואפילו מעבירים מטופלים בין החברות כאשר מטופל מסויים לא מצליח להסתגל למכשיר שלנו ומציאים לו לנסות מכשיר אחר. אז לידע כללי למרות שאנחנו מתפרנסים מזה עדיין חשוב רווחת המטופל ולא מנסים למכור בכל מחיר גם אם זה לא מתאים. אנחנו לא מתיאשים או מרימים ידיים גם אם זה לוקח לפעמים חודשיים שלושה ואפילו יותר. אז אני אשמח אם להבא תפנה את החיצים שלך וההערות המלגלגות למקום אחר או בעצם תנתב אותם לדברין חיוביים יותר. העולם יהיה מקום נחמד יותר .... מיקי סוכן חברת מדיקוויפ
מיקי בריל מנהל תחום CPAP חברת ע.י מדיקוויפ בע"מ 054-6999140
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/16/2008 13:09:47