| מחבר |
נושא  |
|
|
דורון ה
חבר חדש

63 הודעות |
נכתב ב - 11/20/2008 : 19:25:09
|
| אפשר לברר בקופות אחרות מה המצב וניתן לעבור לקופה שנותנת תנאים יותר טובות, כל הזכויות נשמרות כולל ביטוח משלים, אני בלאומית ודוקא שיפרו את התנאים כך ששוה בדיקה עם כל קופות החולים האחרות . |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/20/2008 : 19:54:44
|
| בדקת מה קורה בנושא ה CPAP ? |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 11/21/2008 : 10:06:29
|
בעברית אומרים תפסיקו לבלבל את הבצים בספרדית את הבואבוס בכל קופה יש איתרונות וחסרונות. בתור אחד עם הרבה ניסיון על אף גילי הצעיר יחסית בפורום (49) יש לי ניסיון רב בזה וזו לא היתה בחירה שלי. בכללית עד היום היה יותר יקר ממכבי נושא הסיפאפ אך בדברים אחרים היה יותר זול ונוח (לי בכל אופן) כאשר אני לא צריך להביא קבלות וכל מיני אישורים לקבל אחזרים מהקופה בגלל שיש לכללית הרבה מרפאות ובתי חולים , יש בזה חיסרון, זה בחירת הרופא בצורה יותר קלה ממכבי. הייתי מסכם ואומר שמכבי זו קופה טובה למי שגר במרכזי הארץ בריא פחות או יותר וגם עשיר או מבוסס (מי יודע מתי אתה עשיר או לא ביום אחד זה משתנה ) ומי שגר בפינות המדינה ולא עשיר עדיף כללית כמוני. לסיכום: תמיד צריך לבדוק רווח ואפסד במעבר בין הקופות, וצריך לבדוק מה קורה עם אותו ביטוח משלים ששילמתה שנים עם הוא עובר איתך, כי יש דרגות גיל בתשלום הזה, ועם תעבור לחברת ביטוח אחרת עקב מעבר מקופה לקופה מה היה עם התשלום. עמוס זה נושא לבדיקתך או מנחם ויחיאל יבדקו את זה. שבת בריאה איתי |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/21/2008 : 11:18:33
|
ידידי היקר איתי, האם אני יכול להסיר את הביצים והבואבוס? זה לא רלבנטי כאן ומיותר.
חוץ מזה, אני גם מתרגם לך, כותב לך מכתבים, מטפל בכל נושאי הפורום, מביא מאמרים. גם רובין מכין כל מיני מחקרים. למה אתה כל הזמן מטיל עלי עוד עבודות?
אני מציע שאתה תכין עבודה מה נותנת כל קופה ותסכם לנו. אני אעזור לך בסידור הנתונים. תעשה, זה פשוט. צריך להרים כמה טלפונים. כולנו סקרנים ומחכים. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/21/2008 11:19:14 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 11/21/2008 : 18:51:59
|
עמוס ידידי שבת שלום התכוונתי לכל מילה כולל השורה הראשונה. בקשתך בלתי אפשרית. אני מבקש מימך שתיקרא יותר בעיון את מה שכתבתי ולא רק את השורה הראשונה ותבין שזה בלתי אפשרי מה שאתה מבקש מימני. ורק לדוגמה קטנה: מי שגר באיזורים קטנים כמו עמק הירדן, גולן גליל עליון יש לו בעיה להיות מבוטח במכבי. יש איתי בעבודה עולה חדשה בערך שנתיים בארץ היא היגיע מאשדוד שם היא היתה מבוטחת במכבי ומבוטחת עד היום במכבי, כל דבר הכי קטן זה בישבילה חצי יום חופש כאשר היא צריכה רופא משפחה תרופות ועוד מספר רופאים מקצועים. ולי חצי שעה עד שעה ואני מסיים הכול. או עם היא צריכה צילום רנגן חצי יום לרופא משפחה ועוד חצי יום לרנגן ולא באותו יום. ואצלי חצי שעה רופא וקפיצה של שעתים ויש לי צילום רנגן. כל זה אני כותב לך כי אני מאמין שאצלכם זה הרבה יותר זריז כי אתם גרים במרכז. ביללזה זה בילתי אפשרי מה שאתה מבקש שבת שלום |
 |
 |
|
| |
נושא  |
|