| מחבר |
נושא  |
|
|
orencomp
חבר חדש מהשקית
Israel
4 הודעות |
נכתב ב - 11/18/2008 : 18:43:26
|
לעמוס פורת שלום רב: שמח לראות שישנו פורום מקצועי התנדבותי בנושא SLEEP APNEA
אני משתמש ב CPAP של RESMWD קלינטיקה מזה 7 שנים. המכשיר כבר עשה את שלו, כמו כן השתמנתי והלחץ המוגדר לא מתאים לי. איכות השינה גרועה , התעוררויות רבות, יובש ועייפות רבה. פניתי למעבדת השינה של הטכניות ברמב"מ וקיבלתי לבדיקה מכשיר של SLP לניסיון. אציין שאני סובל מדנ"ש ברמת חומרה גבוהה מאוד. המכשיר שקיבלתי הוא מכשיר אוטומטי, ביקשתי מהסוכנת שתגדיר את הלחץ ההתחלתי ללחץ גבוה אך כנראה שהיא חששה לעשות כן ובלילה הראשון התעוררתי כל עשר דקות עם חנק. שיחקתי בתפריט (כנראה שפרצתי אותו) והגדרתי הלחץ ההתחלתי ל 8.5 ורק אז הצלחתי לישון כשלש שעות רצוף עד להתעוררות הבאה, שינה במשכים של שלש שעות היא דבר נדיר עבורי, אך כמובן שהייתי רוצה להגיע למצב של לפחות חמש שעות שינה איכותית.
שאלתי היא איך לבדוק ולמצוא את המכשיר המתאים לי במאה אחוז? איזה מכשיר ואיזו חברה מומלצת?
תודה מראש על התשובה |
בברכה אורן |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/18/2008 : 19:06:54
|
אורן שלום, בעיקרון תוכל לבחור כל אחד מהמכשירים אצל הספקים הרשומים ב http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=299 אני ממליץ לך לבחור מכשיר אוטומטי המכיל בתוכו את האופציה לטיפול בהקטנת הלחץ בנשיפה: EPR - ב RESMED: AUTOSET SPIRIT II RESPIRONICS: REMSTAR M- A-FLEX WINMANN (כללית הנדסה) או כל מכשיר אחר שיש לו פונקציה דומה. קח כל מכשיר לשבוע לפחות ניסיון ותראה עם איזה מכשיר הכי נוח לך. קח עם מעשיר לחות. מעשיר הלחות לא יעזור לך אם אתה סובל מסכרת. אם היעדר יובש בפה חשוב לך,יתכן שאתה זקוק למכת אף-פה. אם תרצה להתיעץ את, השאר את מספר הטלפון שלך ב cpapusers@gmail.com בהצלחה! |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/18/2008 19:07:36 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 11/19/2008 : 23:22:09
|
באיזה לחץ היה כל הזמן המכשיר הקבוע שלך? הכי פשוט זה לרכוש מכשיר קבוע חדש באותו לחץ -ואם עלית במשקל -להעלות מעט את הלחץ. למכשירים אוטומטים יש שגעונות משלהם והיות שהיית מרוצה ממכשיר קבוע ואין בעית הסתגלות-הכי פשוט וזול והגיוני להמשיך ככה. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
orencomp
חבר חדש מהשקית
Israel
4 הודעות |
נכתב ב - 12/03/2008 : 20:38:39
|
| תודה לך עמוס, בסופו של דבר רכשתי מכשיר אוטומטי עם מעשיר לחות של SLP מכיוון שאני סובל מדום נשימה חמור והסיפאפ הישן מזמן כבר לא עזר, אז בחרתי מכשיר אוטומטי, גם המשקל שלי כמו אקורדיון אני עושה דיאטות ומשמין בחזרה, (יותר משמין מאשר מרזה) ולכן מצאתי שהפתרון הטוב ביותר עבורי הוא CPAP אוטומטי. סוף סוף אני ישן כחמש שעות רצופות בממוצע בלילה, דבר שלא הייתי מורגל אליו בשנים האחרונות. אני מקווה שבזכות מעשיר הלחות אוכל להגמל גם מטיפות אף, אך לעת עתה עדיין משתמש כל לילה בטיפות אף. |
בברכה אורן |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/04/2008 : 17:23:26
|
אורן, מכשיר של SLP, לא מגדיר כלום. אולי תואיל לספר למשתתפים מה בדיוק קנית ב SLP ?? מסיכה, סיפאפ, יצרן, דגם ???????
בברכה  |
 |
|
| |
נושא  |
|