שמי שי בן 21 אני סובל מעודף משקל ומקוצר נשימה ולאחרונה ביקרתי במעבדת שינה ונתנו לי לקחת הביתה ולנסות מכשיר CPAP של חברת BREAS iSleep לכמה לילות.
לפי התוצאות של המכשיר, הבעיה נפתרה לחלוטין אבל בתכל'ס -א ני לא מרגיש שינוי ברמת העייפות שלי. האם יכול להיות שצריך להמשיך איתו לתקופה לפני שאני אתחיל להרגיש את זה?
כמו כן אשמח לדעת כל תובנות אחרות שיש לכם בנוגע להאם המכשיר מומלץ וכל תובנה אחרת. כמו כן אשמח לדעת , מה זה בדיוק מעשיר לחות ?
האם ניתחו בפועל את התוצאות הממוחשבות מהמכשיר? מי ביצע את זה? מדיקוויפ או במעבדת שינה? מהו הלחץ המקסימלי?מה כמות הפסקות השנה? אם אתה ממשיך להיות עייף תדרוש בדיקה אצל רופא השינה. אולי יש לך עוד גורם לכך. אני ממליץ לך לבחון עוד מכשירים ומסכות מחברות אחרות. קרא את עשרת כללי הזהב למשתמש החדש ובצע בהתאם (הודעה שלישית).קישורים לסוכנים בהודעה רביעית או חמישית. מעשיר לחות נדרש כאשר מרגישים יובש בחלל הפה או בגרון. האויר הנכנס עובר דרך מיכל מיים מחומם והוא סופח עימו לחות לחלל הפה והגרון. אפשר היום לחבר מעשיר לחות לכל מכשיר. אם תרצה לדבר אתי על הנושא, השאר את מספר הטלפון שלך ב cpapusers@gmail.com
במקרה כזה של אי התאמה בין נתוני המכשיר ובין הרגשתך מאד מומלץ לישון עם המכשיר ביחד עם בדיקת שינה -במעבדה או בבית ולראות אם אכן ניתן להצביע על שיפור בשינה.אם לא-יתכן והטיפול לא מושלם או לא מתאים או לא הטיפול היחיד שנדרש. בגילך הצעיר רצוי לבדוק עוד סיבות לעייפות כמו תיפקוד בלוטת התריס,ברזל בדם,או תנועות רגליים מחזוריות בשינה או הפרעות אחרות -מחלת הנשיקה וכדומה.