| מחבר |
נושא  |
|
|
Simha
חבר חדש מהשקית
Israel
7 הודעות |
נכתב ב - 10/31/2008 : 12:13:51
|
| מקריאת תגובות של חברי הפורום שקנו אצל ארז פוקס. מתברר כי אכזב לא מעט מהם ,אני קניתי מסכת בד והתנאי היה שבמידה ולא הרגיש בה נוח, החזיר אותה לארז. אך מתברר שחלמתי את זה ,אני מנסה מזה מספר ימים להתקשר אליו אך לשוא. אם זו ההתיחסות שלו לאנשי הפורום לדעתי יש להוריד אותו מרשימת הסוכנים של ציוד, ואם אפשר גם מחברות בפורום. |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 10/31/2008 : 14:13:02
|
| אני אשקול את זה בהתאם לתגובות של חברי הפורום. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 10/31/2008 : 14:43:19
|
הנני יודע ואיני ניכנס עם ארז בסדר או לא. לי יש מספר טלפונים של ארז ואחד מהם הוא 0548118329 שבניסיון ראשון תפסתי אותו. סיכמתי איתו שהוא ידבר עם שני החברים בפורום שהתלוננו ויבדוק ויטפל בכל הבעיות. וישנה את מספר הטלפון באתר. יכול להיות שהם לא תפסו את ארז מכיוון שבאתר שלו מופיע מספר של 052 . לאחר שעה בדקתי את האתר של ארז והוא החליף את הטלפון ל 0548118329 לטלפון הזמין. התקשרתי אילו שנית ושאלתי אותו עם הוא דיבר עם שני החברים בפורום, והוא מסר לי שעם אחד הוא דיבר ועם השני הוא עדין לא תפס אותו בטלפון. אני מבקש החברים לבדוק עם הם בהוא על סיפוקם או לא ולכתוב בפורם, עם כן או לא שבת שלום איתי
|
 |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 11/03/2008 : 01:54:35
|
נכתב ב - 10/31/2008 : 17:28:38 -------------------------------------------------------------------------------- שלום חברים, אפשר להתקשר לארז לשני המספרים ואפשר לכתוב לו מייל,אמנם חיכיתי לו קצת אבל לבסוף הוא הגיע עד לביתי,החליף בחדש ע"פ תנאי האחריות והכל בסדר,קצת סבלנות ,צריך לשקול לטובתו גם את החסכון הגדול שבקניה דרכו. בהשוואות שעשיתי הוא ניצח ובגדול , אז מבחינתי אם המחיר הוא לחכות קצת... זה שווה , אין לו זמן לבלבולי מוח אבל כשצריך הוא בא , ועומד בתנאי האחריות,כל מה שהבטיח הוא קיים ויותר! שבת שלום הראלה.
|
 |
|
| |
נושא  |
|