שלום לכולם גם אני מבין הנוחרים וקניתי לי מסיכת SWIFT LT חדשה. מבחינת שקט וזרימת אוויר נראית לי בסדר. הבעייה שהתחיל לי איתה הינה שהיא לא גורמת לי לסגירת הפה בלילה דבר הגורם לי (סליחה על הביטוי) ל"זוולג" קשות כל הלילה. המון רוק יוצא לי. במסיכה הקודמת היא הייתה גורמת לי לסגירת פה טוטאלית. מה אתם מציעים? אני עובד על לחץ מינימאלי של 6.5 בערך. אשמח לקבל עצה תודה
שלום למה החלפת מסיכה?? פה פתוח גורם ליובש בפה וגם הסיפאפ נידרש לפצות בגין האוויר שניפלט מהפה. אתה בטוח שבמסיכה הקודמת היה פיך סגור?? אם כן, אולי כדאי לך לחזור אליה.....
שלום, בדר"כ הלחץ המינימלי (אצלך = 6.5 ) אינו מהווה בעיה או קושי. דווקא הלחצים הגבוהים הם אלה שמעוררים יותר קשיים.
מהו הלחץ הגבוה אצלך?? ומהו הלחץ הממוצע שלך?? איזה מכשיר יש לך?? כמה זמן?? אצל מי קנית??
בעיקרון אפשר להעלות את הלחץ המינימלי והמכסימלי. אפשר גם לנסות שינה עם לחץ קבוע עד למציאת המצב המתאים עבורך. רק שבד"כ רצוי לעשות זאת בהתייעצות עם הרופא ועם מי שמטפל בך מטעם מעבדת השינה או החברה שמכרה לך את הסיפאפ. יש רצועות סנטר, יש פלסטרים שיעילותם בספק... יש גם מסיכות אף-פה אבל הן מקובלות פחות.