| מחבר |
נושא  |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 09/03/2008 : 16:16:22
|
רבותי, מה קורה? אתם ישנים? אנא העלו נושאים! שאלו שאלות!הביעו דיעות! אני משתדל לחפש לכם מאמרים מענינים אבל גם פה חלש. עמוס |
עמוס פורת
|
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 09/04/2008 : 03:24:32
|
אתה צודק, אבל אולי כולם התרגלו לישון עם הסיפאפ וכעת אין להם בעיה ויכול להיות בהחלט שהחדשים לא יודעים על הפורום הזה ויקח זמן עד שיגלו בכל אופן אשמח גם להצעות ושיחות חדשות בנדון, אז קדימה למי יש משהו לחדש? |
 |
|
|
mochik15
חבר חדש מהשקית
34 הודעות |
נכתב ב - 09/04/2008 : 12:32:03
|
שלום לא כולם התרגלו לישון עם המכשיר אני נאבק כבר כמה חודשים עם המכשיר ולא מצליח לישון איתו כל לילה וגם בלילות שאני ישן איתו אז זה לא לילה שלם. לא מדובר בהתאמת מכשיר ומסיכה מישום שיש לי מכשיר אוט' ספיריט 2 ומסיכת SLEEPWEAVER שהיא היחידה שממש נוחה לי והמכשיר מדהים, הוא שקט מאוד יעיל מאוד ונוח לתפעול. הבעיה שלי, כמו שאני מבין אותה, היא שאני לא השלמתי עם הרעיון שאני צריך לישון בלילה עם המכשיר. המצב הזה יוצא אצלי תיסכול רב מצד אחד ובעית העייפות לא נפתרה. mochik |
נערך על ידי - mochik15 בתאריך 09/04/2008 12:32:53 |
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 09/04/2008 : 17:20:25
|
לעמוס וכל המשתמשים בסיפאפ שלום, כפי שטוען מושיק, יכול להיות שישנם עוד אנשים שההסתגלות שלהם למכשיר והמסיכה הם לא על רקע של התאמה פיזית אלא כמו שמושיק תאר תסכול וכו' ואז אולי למשתמשים אחרים שעברו את שלב ההסתגלות הריגשית ישנן עצות טובות ומועילות? עמוס, אולי אתה תעלה כאן את הסוגיה הזו שהיא לדעתי מאד חשובה לכולם ואז נוכל לדון בה. |
 |
|
|
ofer
חבר חדש מהשקית
Israel
4 הודעות |
נכתב ב - 09/06/2008 : 19:42:54
|
שלום,אם לא קיימת בעייה פיסית עם המכשיר, לדעתי הבעייה הרגשית היא שולית. כנראה מי שאינו מסתגל למכשיר לא סובל מהסימפטומים בצורה חריפה. ביומיים האחרונים לא ישנתי עם המכשיר ישנתי 10 שעות בלילה ועוד 3-4 שעות במהלך היום אשתי והילדים השתגעו. אני ישן באופן קבוע עם המכשיר. לפני המכשיר לא יכותי לשבת יותר מחמש דקות מבלי להירדם,לא יכולתי לנהוג,לא יכולתי לשבת בישיבות עבודה ועוד.
|
 |
|
| |
נושא  |
|