| מחבר |
נושא  |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 08/24/2008 : 17:56:50
|
שלום חברים, יש לי שאלה לחברי הפורום האם מי מכם השתמש בתכשיר "אל-סנור" ? אני יודעת שייעודו הוא נגד נחירות ,אבל המשך שאלתי הוא האם אפשר ללילה אחד או שניים למצב שאני יוצאת לנופש עם חבר/ה לחדר,ולא מתכוונת לקחת איתי את ה-CPAP האם התכשיר הזה עוזר/חוסך באי הנעימות של הנחירות והרעש??? לצערי מאז שהתגלתה אצלי בעית הדום נשימה לא יצאתי ולא ישנתי בחברת אנשים זרים ,ואני ממש אבל ממש מרגישה שהבעיה הזו גורמת לי לבידוד ואני בהחלט מונעת מעצמי הנאות שקודם נהנתי לעשות.שמתי לב שיש אנשים שלא יודעים מה זה המכשיר והמסכה וממש פוחדים מהם. אשמח לתשובותיכם ולעזרתכם, תודה, הראלה.
עמוס תודה על הרעיון! אבל אני התכוונתי לשאול, לפני שאני קונה את התכשיר שעולה לא מעט ,האם מישהו התנסה בתרסיס הזה והאם זה עזר לו ? ע"פ עדות סביבתו. |
נערך על ידי - הראלה ב 08/24/2008 23:37:50 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 08/24/2008 : 18:20:34
|
אם השאלה היא לגבי התכשיר, אין לך ברירה אלא לנסות קודם. הבעיה היא איך תדעי? יגידו שאני מעבדה לאלקטרוניקה אבל הדרך הפשוטה ביותר היא לשים מיקרופון ומכשיר הקלטה ליד המיטה.
אני הייתי נוקט בדרך אחרת. הייתי קודם מסביר לחבר או לחברה שיש לי בעיית דום נשימה ואני משתמש במכשיר. ככה תהיי גלויה וגם לא תנחרי ולא תפריעי. אם זה קשר שמתוכנן להיות קבוע - הבעיה תתגלה במוקדם או במאוחר. עבור חלוקת החדר עם חבר או חברה באופן זמני - יותר טוב להיות גלויים. אבל זה להחלטתך כמובן. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 08/25/2008 : 09:45:47
|
אני חושב שההשפעה היא אינדיבידואלית (אם קיימת). המחיר הוא כ 70 ש"ח באינטרנט. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 08/25/2008 : 15:44:15
|
הי הראלה. אישית לא כ"כ מאמין במוצר.. האיש המוביל בתחום הוא ד"ר ירון דגן מנהל מעבדות השינה של אסותא הוא מבין גדול בנושא זה - במקומך הייתי פונה אליו בנדון. שיהיה שבוע טוב ארז |
 |
|
|
רנדל פלאג
חבר חדש מהשקית
9 הודעות |
נכתב ב - 08/26/2008 : 16:12:44
|
היי הראלה לפני מספר חודשים ניסיתי את המוצר ואני מצטער לבשר לך שזה בלוף גמור. הוא כלל לא עזר לי. וזה מעדותה של אישתי היקרה שלא הבחינה בשינוי בנחירותי הקולניות בלילות שסיממתי את עצמי עם השטות הזו. מקווה שאולי יימצא פיתרון קצת יותר טוב לעיניין...
אדיר |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 08/26/2008 : 22:13:06
|
| תודה תודה תודה לכולם....מקרב לב !!!!!!!!!!הראלה |
 |
|
|
חיים ח.
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 09/11/2008 : 20:57:55
|
שלום לכולם. שמי חיים ואני מבקש התייחסות חברי הפורום לבעייתה של אישתי. היא הופנתה למעבדת שינה ואלה הן תוצאות הבדיקה:במהלך הלילה ניצפו 222הפרעות נשימה,בעיקר מהסוג החסימתי ממוצע לשעה.היו ירידות ברווי החמצן |
 |
|
|
חיים ח.
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 09/11/2008 : 21:30:49
|
שלום לחברי הפורום. שמי חיים ואני פונה אליכם בשם אישתי. היא עברה בדיקה במעבדת שינה והתוצאות לפניכם:במהלך הלילה ניצפו222 הפרעות נשימה בשינה,בעיקר מהסוג החסימתי בממוצע 35 לשעה. היו ירידות ברווי החמצן עד 69% .ריווי החמצןהממוצע 91%,יעילות השינה 97% .בבדיקה נמצאה תסמונת דןם נשימה בשינה בחומרה קשה. כרגע ניתן לה לניסיון מכשיר autoset spirit 2 s8 ומסכה אפית SWIFTtm LT .היא מרגישה מאוד בנוח,ומתעוררת רק פעם אחת בלילה.
ניתקלתי במודעה בעיתון,שרופא בשם ד"ר הוכוולד, מרפא את התופעה שהזכרתי,באמצעות טיפול המשלב גלי רדיו והתקן דנטלי. האם שמעתם על כך?
חיים |
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 09/11/2008 : 22:54:53
|
היי חיים, אני אישית עברתי לאחרונה טיפול בגלי רדיו אך לא בגלל דום נשימה. כדאי שתבין את נושא דום נשימה יותר לעומק ובהחלט תוכל להעזר בפורום זה. אני עברתי טיפול בגלי רדיו משום שהייתי מכורה לטיפות אף (אוטרוין) והאף שלי סתום באופן תמידי מפני שהרסתי את ריריות האף בהתמכרות שלי לטיפות האף. עם אף סתום לא היתה שום אפשרות להשתמש במכשיר הסיפאפ ולכן עברתי את הטיפול בגלי רדיו. כעת נגמלתי מ- שנים של התמכרות לטיפות אף, אני משתמשת בסיפאפ, וישנה היטב בלילה. מכך, אתה ואשתך בודאי מבינים שגלי רדיו לא מטפלים בדום נשימה אלא בבעיות אחרות. לילה טוב לכם מ - טובה
|
 |
|
|
חיים ח.
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 09/12/2008 : 14:17:25
|
שלום טובה אני בכל מקרה אפגש עם הרופא שהזכרתי, האם יש לך ,או,למישהו מחברי הפורום את המכשיר והמסכה ויכול להמליץ או לשלול אותו? אנו בתקופת ניסיון.
חיים |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
|
|
Ornat
חבר פחות חדש

116 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2008 : 14:04:43
|
| הראלה התכשיר הזה הוא בלוף |
ה |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2008 : 15:41:30
|
תודה רבה, אכן בזכות התגובות בפורום ,לא קניתי את הבלוף הזה וחסכתי כמה עשרות שקלים. ובהזדמנות אאחל לכל חברי הפורום שנה טובה ובשורות טובות , הראלה. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 10/31/2008 : 21:07:16
|
בדום נשימה בדרגה כזו לא מקובל לבצע טיפולים בגלי רדיו בלוע.אולי באף אם הוא חסום.גם להתקן דנטאלי אין השפעה משמעותית בחומרה כזו. יתרה מזה- טיפול בלוע עלול לפגוע בסיכויי ההצלחה של סיפאפ בעתיד עקב בריחת אויר מהפה -אם מצמצמים את הוילון בלוע. זהירות. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
| |
נושא  |
|