| מחבר |
נושא  |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/13/2008 : 21:35:55
|
ידידי משתמשי ה CPAP שלום,
אני רוצה להעלות לדיון ולמשאל , שיהיה בין גולשי הפורום המשתמשים
לאחרונה פורסם כאן בפורום מכשיר CPAP ולפחות שתי מסכות. הציוד "הוצג" ע"י הספק. ספקים אחרים לא עשו את זה בדרך כלל או עשו זאת במשורה. יש כאן אלמנט פרסומי, שאינו חיובי מבחינתנו. כתגובה לכך,יתר הספקים פנו אלי בטענות מדוע אני מאפשר זאת כמנהל הפורום.
איך לדעתכם כדאי לנהוג?
1. אפשר להכניס בתקנון,שהצגת מכשיר או אביזר או מסכה מכל תוצרת שהיא תהיה ע"י אחד ממשתמשי ה CPAP ותהיה אסורה ע"י הספק. ברור שהספק יכול לתת לאחד הגולשים להציג את מרכולתו בפורום.
2. אפשר בכלל לאסור הצגת אביזרים, אבל כך חברי הפורום לא יהיו מודעים לחידושים.
3. אני יכול להכניס שרשור פרסומי להודעות שיוכנסו רק על ידי. הספקים ישלחו לי את תוכן ההודעה במייל ל cpapusers@gmail.comואני אכניס אותה בשרשור סגור. כותרת השרשור תהיה: "אביזרים חדשים (באחריות המפרסמים)"(תציעו שם אחר אם אתם רוצים) .תוכן ההודעה (אם ישונה) ישלח במייל חוזר לאישור הספק או שהתוכן המקורי יאושר.
4. להשאיר את המצב הקיים כמו שהוא (לא רצוי, מושך אש).
5. כל הצעה אחרת.
אני מאוד מבקש שכמה שיותר אנשים יביעו את דעתם המנומקת, כדי שלא יהיו טענות לאחר מכן. לאחר התיעצות אתכם אני אבחר את האופציה על פי הרוב.
אני ממתין לתגובותיכם הברוכות.
עמוס פורת מנהל הפורום. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת ב 07/13/2008 22:43:24 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/13/2008 : 22:39:53
|
הודעת אורן:
לדעתי לא צריכה להיות מניעה של חומר פרסומי בפורום,כל עוד הוא תורם ומיידע את החברים על חידושים בתחום ואפילו אשמח לדעת את מחירו.
לא מדובר על מוצר שנקנה על ידינו בכל יום כמו מזון או מוצרי צריכה שוטפים אחרים.
למרות שאני מעוניין לנסות את השיכלולים החדשים בתחום,אחכה להזדמנות הבאה כדי לשדרג את עצמי,ובנתיים אעקוב אחרי המוצרים החדשים וחוות הדעת השונות,כדי שאדע במה אני רוצה להתנסות ואצל איזה סוכן.
בברכה, אורן.
|
עמוס פורת
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/13/2008 : 22:41:42
|
אורן, אנא כתוב בתגובה להודעה בשרשור שפתחתי, איזה אופציה אתה בוחר. אנא נימוקיך. אפשר גם הצעה נגדית. עמוס |
עמוס פורת
|
 |
|
|
oren1602
חבר חדש מהשקית
Israel
29 הודעות |
נכתב ב - 07/14/2008 : 01:23:31
|
שלום לכולם,
לדעתי צריך להשאיר את נושא הפרסום כפי שהוא. אנחנו ילדים גדולים ואנחנו יודעים מה לעשות עם כספנו.
כמו כן,אף אחד לא קונה "חתול בשק". רוב הסוכנים מאפשרים תקופת נסיון עם המכשיר ו/או המסכה, כך שהסיכון בהטעיה בפירסום הוא אפסי.
אגב, שהבחנו לי את הפסקות הנשימה,הייתי מאוד מבולבל וחסר אינפורמציה ושמחתי על כל פיסת מידע שהתפרסמה באינטרנט. ללא כל ספק,את רוב האינפורמציה קיבלתי בפורום הזה(עמוס,ועל כך ברכות) בבית חולים בלינסון ניסו לדחוף לי מכשיר כלשהוא ע"י סוכן שהיה במקום בזמן קבלת התשובות.רק בעקבות מה שקראתי בפורום,ידעתי שקיימות אופציות נוספות ומכשירים משוכללים יותר שיכולים להקל על ההסתגלות.
לסיכום: לדעתי רצוי לעודד את נושא הפירסום בפורום,ולתת יד חופשית לכל סוכן שחפץ בכך.במקרה שלנו אינפורמציה כזו היא "מכרה זהב". אם לסוכן מסוים יש טענות כלשהן,הוא מוזמן לפרסם את מוצריו/השירות שהוא נותן ואנחנו נתייחס בכובד ראש לדברים. חברות וחברים,השוק חופשי לכולם.
במידה והפרסום הגלוי בכל זאת מפריע למישהו: המפרסם מוצר מסוים יזדהה כבעל עניין ויכתוב את שמו,תפקידו,דרגתו וכמה כוכבים יש לו. אנחנו כבר נדע להתייחס אליו "כאיש שמנסה למכור לנו מכשירים בעל כורחנו"
ואחרי דברי הפתוס הללו, לילה טוב לכולם...
אורן |
נערך על ידי - oren1602 בתאריך 07/14/2008 10:57:17 |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 07/14/2008 : 02:54:11
|
שלום עמוס, לדעתי צריך להשאיר את הפירסום בפורום כמו שהוא וזאת מכמה טעמים:ראשית זה פתוח לכולם ,על מה מלינים שאר הסוכנים? שיפרסמו גם הם,מי מנע מהם לפרסם גם ,שהם טרחו להתלונן אצלך, כל מי שרוצה להציע יציע.שנית ,אנו המשתמשים כולנו עברנו את גיל 18 ואף יותר, אי אפשר לפתות אותנו בנזיד עדשים ,כל מסכה או מכשיר שיציגו כאן אנו נבקש לבדוק ואז זה על אחריותינו,אף אחד לא יקנה משהו שלא מתאים לו.שלישית,הרי כל מחסום שתשים אפשר יהיה לעקוף אז מה עשינו?הכי פשוט זה לאפשר לכל אחד לפרסם בתנאי שיהיה כתוב בפירוש שהוא סוכן וזהו!!!רביעית והכי חשוב,הפורום הזה נועד למשתמשי ה-cpap ואנו לא התלוננו על הפרסומים ,מי שהתלונן אלו הסוכנים האחרים ,אז אתה צריך לפעול לטובתינו ולא לטובתם. לילה טוב ושינה רגועה,הראלה. |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 07/14/2008 : 06:12:48
|
| להשאיר כמו שהוא. סוכן שרוצה להצטרף, יתכבד ויצטרף. |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/14/2008 : 08:00:36
|
תודה! הצגתם דיעה פחות או יותר אחידה להשאיר את המצב כמות שהוא. אני רוצה להזכיר לכם שמדובר רק על אביזרים חדשים. האם לדעתכם כדאי לשמור את ההודעות האלו בשרשור נפרד שיוצמד לראש הפורום, כדי לרכז את האינפורמציה? בינתיים הכנסתי פיילוט כזה. יתר הגולשים מוזמנים גם הם להביע דעתם. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 07/14/2008 08:50:36 |
 |
|
|
oren1602
חבר חדש מהשקית
Israel
29 הודעות |
נכתב ב - 07/14/2008 : 10:53:30
|
עמוס, השירשור בראש הדף לא נראה "טבעי".אלה נושאים שכמעט ולא מתעדכנים והם רלוונטים בעיקר לחברים חדשים.(כללי הזהב והתקנון)לגבי הסקירות על מוצרים אני באופן אישי "מדלג" על ההודעות הללו וגם אם משהו יתחדש בתוכן,אני לא אדע,מאחר והן לא משנות את מיקומן.
הייתי מעדיף שהפורום ימשיך "להתגלגל" בסדר כרונולוגי.כך יותר קל לי לדעת אם היו שינויים, לעיין בתגובות החברים ולהגיב במידת הצורך מבלי להכנס "לאיזורים מתים"
לדעתי רצוי לבחון מס' אפשרויות:
א.לבדוק האם יש אפשרות טכנית לארגן את המידע "במחלקות שונות" ראה דוגמא בפורום קליטת שידורי לווין www.isra-sat.com
ב.להסיר את ההודעות הנ"ל מראש הדף ולשלוח לחברים החדשים קישור להודעות הללו.כך תוכל לקבל את פניהם ברגע הרישום לפורום ולתת להם "חומר קריאה"והנחיות ראשונות כדי להפיג קצת את החששות.לאחר מכן,רובם יקראו את רוב הודעות הפורום כדי לקבל את מירב האינפורמציה(כך אני עשיתי)
ג.תמיד נוכל לעשות חיפוש ע"פ מילת קוד מסויימת ע"מ להגיע לנושא הרצוי בקלות.
אורן |
נערך על ידי - oren1602 בתאריך 07/14/2008 11:08:23 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/14/2008 : 12:43:19
|
בראש הדף זה רק מראה מקום לחידושים. את ההודעות עצמן מכניסים היכן שרוצים. הפורום יתגלגל באופן כרונולוגי בדיוק כמו שהיה. אני אעשה פעולה אדמיניסטרטיבית להוראת המקום בקישור.
א. אני אברר אצל אילן בפורטן. ב. אין לי חשק וזמן להשקיע יותר מדי עבודה. כל החדשים מתחילים בקישורים ובתקנון. אם יש למישהו רצון לחפש משהו מיוחד שמעניין אותו הוא עשוי למצוא את זה בנושאים ראשיים ג. זה אפשרות שקיימת תמיד.
הרבה תודה על ההתיחסות המיוחדת. עמוס |
עמוס פורת
|
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 07/15/2008 : 03:15:12
|
שלום עמוס, אתה טורח יותר מידי... ממש רוב מהומה על לא מאומה ,אני מעריכה ומעריצה אותך על הזמן והאיכפתיות שאתה משקיע באתר באמת. אבל יש גבול , מה קרה פה? כלום !!! אנו המשתמשים רוצים לדעת בסדר כרונולוגי על החידושים האחרונים בתחום , כפי שנוכחת לדעת כל מי שאכפת לו ,אמר את דברו. הספקים האחרים שאינם טורחים לפרסם שילינו רק על עצמם. לא צריך שום שירשורים מיוחדים בשבילם ולא כלום ,כל מי שרוצה לכתוב שיכתוב בדיוק כמו שהיה עד כה. יישר כוח והרבה בריאות,הראלה. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 07/17/2008 : 00:39:38
|
לדעתי יש מקום להציג עובדות ולא התרשמויות כי זה מושך לכיוון מסחרי מידי. לדווח על חידוש ולתת לינק לאתר היצרן למשל-אני לא מתבייש לומר שאני נעזר בהפניות אלו כדי להיות מעודכן. התרשמויות והשמצות זה כבר משהו אחר וראוי לעבור ועדת אתיקה .אם מדובר במשתמש אוטנטי או בשליח לדבר עבירה. יהללך זר - ולא ....פיך! |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
אהרן כהן
חבר פחות חדש

Israel
103 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2008 : 20:11:08
|
| אני חושב שישאר ככה אחרת נראה מסחרי |
 |
|
|
טובה
חבר חדש מהשקית
16 הודעות |
נכתב ב - 07/24/2008 : 23:00:39
|
להשאיר כמו שזה, טוב להתעדכן בחידושים, גם אם לא רוכשים כל יום, וכמעט תמיד מאפשרים לנסות למספר ימים . טובה |
 |
|
| |
נושא  |
|