| מחבר |
נושא  |
|
|
תנשמת
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 07/05/2008 : 07:03:23
|
שלום לכולם ! ראשית ברכות על הפורום המושקע והמקצועי. ולעניינינו: אני בן 32,אובחנתי לפני כ-3 שנים כסובל מדנ"ש בדרגת חומרה קשה (כ-60 הפסקות לשעה). לא עשיתי עם זה הרבה למעט נסיון שלא לשון על הגב. לאחר 3 שנים של סבל מתמשך ביצעתי בדיקה נוספת שבה התברר שהמצב לא השתנה (כמה מפתיע ) בוצעה בדיקה נוספת עם CPAP. בנוסף לכל הצרות אני סובל גם מסטייה במחיצות האף. בבדיקה עם CPAP לא הצלחתי להירדם עם מסכת האף היות וכמעט איני נושם דרך האף. כאשר הרכבתי מסכת פנים הצלחתי להרדם. במשך הלילה התעוררתי מס' פעמים עם יובש חמור בפה (למרות שהמכשיר כלל מיכלון מים). את הלחות הרגשתי רק במסכת האף, אך לא הצלחתי להתגבר על הלחץ לשם ביצוע נשיפה. בבוקר העיר אותי הטכנאי כאשר אני עם כאב ראש שאיני זוכר כמותו. בשאלון שמילאתי בבוקר ציינתי שאני עייף, כואב, ולדעתי שום תועלת לא צמחה לי מהבדיקה. חזרתי הבייתה, וככל שכאב הראש התפוגג התחלתי להרגיש את ההשפעה: הייתי עירני, מלא כוחות, מצב הרוח שלי היה מרומם. הכוחות שקיבלתי באותו לילה הספיקו לי לשלושה ימים שהיו נפלאים ! איני יודע אם המכשיר בבדיקה הוא אוטומטי או לא (הטכנאי הראה לי כפתור שבמידה והלחץ גבוה מדי אני צריך ללחוץ עליו). נכון להיום טרם התקבלו התוצאות של הבדיקה למרות שאני כבר "מכור" למכשיר.
מבקש קצת סדר בראש בכל נושא המכשירים ובמיוחד מסכות לאנשים שמתקשים לנשום מהאף. האם בכל זאת, עם התעקשות מסוימת, ניתן להסתגל למסכת אף ? מה לעשות עם היובש החמור ? האם היובש בפה הוא הסיבה לכאב הראש שאתו התעוררתי ?
|
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/05/2008 : 08:06:42
|
1. התשובה שתקבל מכולם תתמתין לבדיקות. 2. התשובה שתקבל מכולם שאתה צריך לנסות את המכשיר כמה זמן ולהתרגל אילו ולמצאו את המסכה המתימה לך והמכשיר הנוח לסיכום תמתין לתשובות ואחרי זה תתחיל לתרתר את הספקים למכשיר נוח והכי חשוב מסכה נוחה לילה טוב  
חברה סיכמתי הכל בישבילכם תמתינו עם התשובות לאחר שהוא יקבל את התשובות לבדיקת שינה |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 07/05/2008 08:08:31 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/05/2008 : 16:06:24
|
שלום וברוך הבא. סיפאפ לא נועד לפתוח סתימות באף. אם אינך מעונין לטפל באפך תחילה, אני חושש שתאלץ להמשיך לנשום בעיקר דרך הפה. קיימות מסיכות המכסות את הפה והאף = FULL FACE . חלק מהפסקות הנשימה נובע מעודף משקל. מה משקלך ומה גובהך?
הכותב איננו רופא ומבטא את ניסיונו האישי בלבד. לפני החלטה סופית, יש להתייעץ עם רופא מומחה.
בברכה 
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/05/2008 : 17:04:17
|
שלום למר תנשמת, בהתייחס למייל שלך, לא ברור איזה לחץ מקסימלי נקבע לך. אני מעריך שישנת עם מכשיר שאינו מכיל EPR או C-FLEX, הדואג לכך שבעת הנשיפה לא תצטרך להילחם בלחץ. מה היה המכשיר שישנת איתו? בסדרת המכשירים והמסכות החדישים והמובילים, מטפלים בבעיה הזו. אתה רק צריך לנסות מספר מכשירים ומסכות ולקבוע איזה מכשיר נוח לך. בעניין הפרעות מעבר האוויר באף ישנו פתרון זמני של טיפות אף וגם ראה את הודעותיה של טובה שהשתחררה מסתימת אף באמצעות טיפול בגלי רדיו.
תוכל להשאיר את מספר הטלפון שלך ב cpapusers@gmail.com ותוכל לשוחח אתי אישית. אני אשתדל לעזור לך. בברכה, |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 07/06/2008 11:20:32 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/05/2008 : 17:11:33
|
ואני חשבתי שמיציתי את כל התשובות במה שכתבתי רובין אתה באמת לא רופא ובאמת יש לך נסיון א ב ל קודם צריך לראות מה המעבדה אומרת לפני שאתה מיעץ מנסיונך הגדול ביותר |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/05/2008 : 17:22:35
|
איתי יקירי, אתה מתחיל לחזור לסורך. אתה מחפש קורבנות חדשים? מה אתה תוקף את יחיאל! למה שלא תוסיף איזה עיצה מניסיונך העצום למתלבט ששאל? זה יכול לעזור לו! |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/05/2008 : 17:42:22
|
נתתי עצה להמתין לתוצאות הבדיקה |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/05/2008 : 17:45:30
|
זה חיובי. אתה רואה שאפשר גם בלי לתקוף את הגולשים האחרים. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 07/05/2008 : 17:51:12
|
איתי, אתה לא מנהל כאן כלום. הפסק לחלק הוראות !!!
שתלטן - כבר אמרו לך!? |
נערך על ידי - מנחם בתאריך 07/05/2008 20:16:15 |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 07/05/2008 : 23:08:43
|
שלום עמוס, אני מבקשת לתקן את טעותך שנעשתה בתום לב , כתבת שאני זו שנעזרה בגלי רדיו ולא היא ! אני לא ראיתי גל רדיו מימיי תודה לאל , הגב' טובה כתבה בקשר לגלי רדיו ,(ראה פנייתה בדף 2). אני שייכת להמלצותי שבעינן עומדות בעניין מסיכת הבד. מה חבל, שהפורום הופך לבמה להתנגחויות במקום למקור עיצה ועזרה... אנא מכם כבדו את עצמכם. שבוע טוב ושינה עריבה,הראלה. אני מתנצל. שיניתי. תודה! עמוס |
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 07/06/2008 11:21:51 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 07/06/2008 : 18:16:44
|
 למה אני לא יכול לכסח דברים שלא ניראים לי        |
 |