מנחם שלום יש בעיה עם מיספור הכניסות, מכיוון כל כניסה גם של המחבר לתיקון קטן, נירשמת ועם יש שירשור ארוך כל כניסה ליראות מה חדש ולהסיף, ניכנסת לרשימה או כל הקפצה של השירשור ע"י עמוס קדימה נירשמת ככניסה. במידה והיתה ניכנס כמה פעמים לאותו נושא והיה נירשם כניסה אחת, באמת היה אפשר לדעת כמה ביקרו באותו נושא וכמה אנשים עוקבים בפורום. עם היה מיתקיים דבר חשוב זה, היינו יודעם כמה חזקים אנחנו וכמה אנחנו יכולים להשפיע, או חלשים. בברכה וחזרה למציאות
אני מעריך שההודעה הוקפצה כ 5 פעמים. גם אם מחצית מהכניסות נכונות, זה מרשים מאוד! מגיע לחגית קרדיט על החומר הרב שהכניסה ושהעלתה למודעות את עניין הסד הדנטלי. מציצים בהודעה זה הרוב הדומם שאין לדעת מה דעתו.נראה לי בכל זאת שהפורום פורח. בשנה הראשונה ספרתי 20000 כניסות (ברוטו או נטו, לא חשוב)
עמוס פורת
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 06/14/2008 09:47:49
עמוס שלום אני לא מזלזל בכמות הכניסות ובמה שחגית כתבה גם לפי דעתי הפורום פורח. רק רציתי לציין עובדה חשובה למי שלא מבין את הנושא איך נספרים הכניסות בפורום הזה. יש פורומים ואתרים שהם מזהים את הניכנס לפי הי פי שלו וסופרים אותו פעם אחת. על עצמי אני יכול לספר שאני ניכנס הרבה פעמים לפורום במשך היום וכל כניסה נספרת דבר זה קצת מונע לדעת באמת כמה ניכנסים לפורום, כולל מישתתפים פסיבים ואולי לפעמים הם הכי חשובים.
חן חן על הפירגון. אני שמחה שהשירשור פרקטי ללא ספק היה שווה את העבודה הקדחתנית שהשקעתי סביב הנושא בזמנו!
ומה זה חשוב המספרים אם נכנסו כמה פעמים או תיקנו או הקליקו... עדיין כמו שעמוס כתב מס' הכניסות חריג בגובהו ומעיד על שירשור פעיל ומעניין. ובהחלט הפורום פורח ... מה שאומר שמספר מופרעי השינה צומח...