| מחבר |
נושא  |
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2008 : 17:34:33
|
שינוי הודעה קודמת:
שלום לכולם,
המסכה כשלעצמה נראית נוחה, כנראה שבתחילה לא הרכבתי אותה נכון. אני ממתין עדיין להתייחסות של ארז ואינני יכול ליצור איתו קשר.הוא לא מגיב, לא עונה. אולי הוא בחו"ל.
התפרים של הבד נמצאים אמנם בחלק הפנימי של המסכה , אך יש צורך לקפל את הבד מבפנים, דבר שאינו מודגש בהוראות. יש זרימות של אוויר קר מידי פעם בין המסכה והפנים כתוצאה מדליפה.
הנשימה עם מכשיר S8 היא טובה ונוחה, ללא התנגדות. אני אנסה הלילה 30.6.08 לישון שוב עם המסכה.
בברכה, עמוס |
עמוס פורת
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 07/01/2008 : 13:31:33
|
חוות דעת - בדיקת מסכת SLEEPWEAVER משווק בארץ: ארז פוקס: CPAP ON LINE
לאחר הרכבה מחודשת של המסכה כמו שמוסבר ביוטיוב, ניסיתי שוב לישון עם המסכה. מגע המסכה נעים ורך והיא גמישה.הצינור עצמו מתאים את עצמו לכל מצב. כיוונתי את ה S8 למצב SWIFT והוא הגיב והפסיק כנדרש. לא הייתה לי התנגדות אויר בנשיפה. כניסת הבד לחלל האף קופלה כיאות כך שעל הפנים היו צידם האחורי של התפרים והמסכה אמורה היתה ליצור מעין בלון אטימה.
הבעיה שלי היא הדליפות בין ממשקי המסכה לפנים. גם בעיניים, גם בצידי האף וגם בשפה התחתונה. רק כאשר הצמדתי אצבעות הדליפה הפסיקה. מתיחות ושחרורים של הרצועות גם לא הצליחו למנוע את הדליפה.
לאחר שנלחמתי בדליפות ללא הצלחה, התיאשתי ונאלצתי להסיר את המסכה. חזרתי לי ל COMFORTLITE 2 והפלגתי בשינה עמוקה ללא התעוררויות, כל הלילה.
צר לי, כנראה שמבנה הפנים שלי הוא כזה, שהמסכה איננה מסוגלת לאטום.
אני בכל זאת ממליץ לכל אחד לנסות את המסכה, אולי לא תהיה אצלו דליפה כמו אצלי (ראה הודעות הראלה הניהנית מאוד מהמסכה).
ביקשתי לשוחח איתו על שיטת ההרכבה כדי שהמסכה לא תדלוף. את תגובתו לא יכולתי להשיג.
עמוס פורת מנהל הפורום |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 07/03/2008 15:13:40 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/01/2008 : 15:28:36
|
שלום עמוס כל הכבוד לעקשנות ולהתמדה שלך. באתר הזה, בתחתית הדף, יש סרט איכותי המסביר איך להתאים את המסיכה לפנים: http://www.cpap.com/productpage.php?PNum=2717&PAID=547 אין שם רמז לקיפול ובראיה חוזרת ונישנית, ניתן להשתכנע שגם אין קיפול. ויש בדף הנ"ל עוד אינפורמציה רבה למתעניינים.
אשמח אם ארז ישיב לשאלות שהעלתי בשירשור הזה ביום 19.06.08.
בינתיים אני מאחל לו כל טוב והצלחה בשיווק המסיכה.
בברכה 
|
 |
|
|
חיים ח.
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 08/16/2008 : 21:15:34
|
שלום לכולם אבקש את עזרתכם בבחירת חברה/ות לרכישת מכשיר cpap .הוצע לנו מכשיר מחברת mediquip .המכשיר נועד לאישתי,כאשר ההמלצה הינה מכשיר אוטומטי.תודה חיים. |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 08/16/2008 : 22:31:01
|
ראשית היית צריך לפתוח נושא חדש, כיוון שבקשתך אינה מתחברת עם הנושא הראשוני.
תכנס להודעת קישורים לסוכנים, חברות (בארבעת ההודעות הראשונות בפורום). נוסף למדיקוויפ יש חברות אחרות ואתה רשאי לפנות אליהם ולקחת מכשירים ומסכות לניסיון. לאחר הניסוי תוכלו לקבוע איזה מסכה ומכשיר נוחים לה ביותר. שים לב שיש מכשירים המצוידים ב EPR ו A-FLEX שנועדו להקל על הנשימה בעת הנשיפה. זה רצוי מאוד. ודא עם הספק שהמכשיר שתרכוש מכיל מערכת כזו או דומה. אם יש לך שאלות נוספות, אתה מוזמן להשאיר את מספר הטלפון שלך במייל cpapusers@gmail.com
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 08/16/2008 22:59:07 |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 08/17/2008 : 03:48:05
|
והכי חשוב השווה מחירים!!!!! כלומר כמו שעמוס הציע לך, בחר מכשיר וודא שהוא הנוח הטוב והאפקטיבי ביותר עבורך, ואחרי שתדע מהו המכשיר, פנה לכל החברות שמופיעות ברשימה ,לקבלת הצעת מחיר ואז תבחר בהצעה הטובה ביותר. לידיעתך! יש פער עד אלפי שקלים בין הצעה להצעה ,שנית ,יש לך את כל הזכות לנסות עוד ועוד מכשירים ומסכות עד אשר תרגיש בנוחה ביותר.
הייתה הצעה מעולה של עדנה בר לערוך טבלה ובה לאחר כל נסוי לכתוב לגבי אותו מכשיר ואותה מסכה שניסית את הפלוסים ואת המינוסים וכך אחרי זמן , לא תצטרך לזכור ,הכל יהיה רשום בטבלה ויהיה לך קל לבחור. הרבה בריאות וחג אהבה שמח,הראלה. |
נערך על ידי - הראלה בתאריך 08/17/2008 03:50:53 |
 |
|
|
mochik15
חבר חדש מהשקית
34 הודעות |
נכתב ב - 10/16/2008 : 09:03:02
|
ההודעה מיועדת להראלה
כמוך גם אני משתמש במסיכה שהצילה אות, שאלתי אליך היא כיצד את מנקה אותה? ובאיזה חומרים מותר להשתמש? תודה רבה mochik |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 10/16/2008 : 17:13:36
|
ציטוט מהוראות היצרן: ניקוי:תחילה יש לפרק את המחבר הפלסטי המסתובב. שטיפת ידנית במים או במכונת כביסה עם דטרגנט רגיל, במים חמים או קרים. אפשר להשתמש גם במייבש בחם נמוך.
הכותב אינו אחראי לתוצאות.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 10/16/2008 17:17:48 |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 10/16/2008 : 17:26:58
|
שלום לך ,את המסכה אני מנקה ע"י שטיפה עם סבון נוזלי עדין וביד , זה לוקח שתי דקות ולא יותר ,אני תולה לייבוש בחדר האמבטיה או בצל , המסכה מתייבשת מהר ומוכנה לשימוש. איני מפרקת את המחבר אלא שוטפת את הכל ביחד. היות והמסכה הזו היא המסכה היחידה שהצלחתי להתרגל אליה,אני שומרת עליה מכל משמר ולא מכניסה אותה למכונה או למייבש. חג שמח לחברי הפורום,הראלה.
|
נערך על ידי - הראלה בתאריך 10/16/2008 17:28:52 |
 |
|
|
טלי ארז
חבר חדש מהשקית
Israel
1 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2012 : 11:41:59
|
| הזמנתי את המסיכה באתר. השארתי טלפון למתן פרטי אופן התשלום. איש לא חזר אלי. צלצלתי למספר הטלפון הרשום באתר, אין תשובה. יכול להיות שמדובר בתרגיל עוקץ? |
 |
|
|
ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 05/26/2012 : 08:34:45
|
טלי, באופן כללי, אם לא נתת פרטי כרטיס אשראי הרי שלא תוכלי להעקץ כי אין להם איך לחייב אותך. אם יש לך חשש מגוף מסוים עדיף לבצע את ההזמנה בתחילת החודש מיד אחרי החיוב ולא עכשיו. אז אם ההזמנה לא מגיעה יש זמן להודיע לחברת כרטיס האשראי לעצור את החיוב. אין שום בעיה להשאיר פרטי כרטיס אשראי באינטרנט ולהזמין זה לא יותר מסוכן מלמסור אותם בטלפון. בכל מקרה הפרטים נכנסים לשרת האתר או הסולק ואם הוא לא מאובטח לא משנה איך הם נמסרו.
פרטני, אני לא בטוח לאיזה אתר התייחסת אבל אם cpap.com אז הוא לא אתר עוקץ אלא אתר גדול ורציני למוצרי CPAP. אולי לא הבינו שהמספר שלך בינלאומי או לא חזרו בגלל הפרשי השעות.
|
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/29/2012 : 22:06:01
|
| נסה במדיקוויפ-אולי הם מיבאים את זה |
 |