סיפאפ פורום ישראל - כתבה על נחרה והפרעות דום נשימה חסימתית
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 כתבה על נחרה והפרעות דום נשימה חסימתית
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

דורון ה
חבר חדש

63 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  09:52:37  Show Profile
מתוך אתר E-MED

החלק הראשון הוא על בעיות אזנים בהמשך יש הסברים על הפרעת דום נשימה .
http://www.e-med.co.il/emed/new/usersite/content.asp?CatID=9&ContentID=2824
משפט אחד מטריד אותי שכתוב שמרבית החולים אינם מסוגלים לישון עם ה CPAP יש סטסטיסטיקה בנושא כמה אחוזי הצלחה יש ? אני יודע לפחות על חבר מהעבודה שקנה מכשיר ולא משתמש בו ,לי ישנם ימים שקשה לי להשתמש בעקבות בעיות עם אף סתום,

juliata
חבר חדש מהשקית

11 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  11:18:31  Show Profile
הסטטיסטיקה העולמית מדברת על היענות של כ-30% לטיפול (שזה לא הרבה, לצערי).
הסטטיסטיקה שלנו בתל השומר מדברת על כ-40% היענות ראשונית לשימוש במכשיר- שיורדת כעבור שנה ומתייצבת על כ-30% בסופו של דבר (כלומר= רבע מאלה שרכשו מכשיר בעצם לא משתמשים לאחר כשנה).

יוליה טמיר דולז'נסקי מנהלת תפעול המכון לרפואת שינה ועייפות
המרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל השומר
למעלה

דורון ה
חבר חדש

63 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  17:46:35  Show Profile
תודה יוליה,
אני נבדקתי בתל השומר לפני כחצי שנה (דום נשימה בדרגה בינונית) ומאז אני משתמש ב CPAP למרות כל הקשיים במקרה שלי האף היה נחסם במהלך הלילה, אני ממשיך עם הטיפול למרות כל הקשיים ודואג לעצמי ע"י בירורים וטיפולים שקיבלתי מרופאי אאג ורופא אלרגולוג כי אני מבין את החשיבות של הטיפול ואת הסכנות של דום נשימה בשינה,במכתב הסיכום של המרפאה נכתב לי נסיון טיפוליט ב CPAP והורדה במשקל חבל שלא הומלץ לי בירור עם אאג רק אחרי שהתגלו קשיים בשימוש הופנתי למרפאת אאג בתל השומר והרופא רק הציץ והמליץ להמשיך טיפול שנתנה רופאת המשפחה (תחושתי שהרופא עשה בדיקה רק כדי לצאת לידי חובה), רק ע"י קריאה בפורומים של אאג ואלגיה גיליתי שיש חיסונים לאלרגיות ויש טיפולים יותר אפקטיביים. בנתיים אני גם יורד במשקל ירדתי 3 קילו במשך 6 חודשים מקווה להמשיך לרדת עד למשקל הרצוי ומקווה שהירידה תעזור , נבוא להבדק שוב כשאגיע למשקל הרצוי ונראה.
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.