| מחבר |
נושא  |
|
|
kip
חבר חדש מהשקית
41 הודעות |
נכתב ב - 05/05/2008 : 23:13:33
|
אהלן וסהלן,
לאחר התלבטויות ולאחר שעברתי על מס' מכשירים ועוד יותר מסיכות רכשתי מכשיר respironics M AUTO עם מעשיר לחות ומסיכת SWIFT II מאייל ירימי ויוחאי. זה המכשיר שהרגשתי איתו הכי נוח והכי טוב.
השירות ותשומת הלב, הרצון לעזור, לתת עצה ותשובות בצורה מקצועית אכן הכריע את הכף...
אני ישן טוב אך עדיין מנסה לכוונן את המכשיר כך שיתאים לי אישית.
אני מוצא שלהשאיר אותו מכוון ללחצים 4-20 לא עושה את העבודה הכי טובה.
תודה על המידע שרכשתי כאן בפורום. |
|
|
רונן א.
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 05/06/2008 : 13:07:46
|
היי kip
אני מסכים איתך
גם אייל ירימי וגם פזית מהתמיכה של מדטכניקה, נתנו לי שירות מצויין וסבלני.
אתה מוכן להסביר מדוע מנעד גדול של לחצים פוגע ביעילות המכשיר?
כמה כן הייתי שמח לדעת כמה עלה לך התענוג?
זו גם הדמנות בשבילי להודות לעמוס, מנחם וכל שאר החברים על המידע הרב והחשוב שמצאתי בפורום. כמשתשמש חדש על הכביש אני מצאתי אותו כחיוני וחסר תחליף. |
נערך על ידי - רונן א. בתאריך 05/06/2008 13:17:30 |
 |
|
|
kip
חבר חדש מהשקית
41 הודעות |
נכתב ב - 05/06/2008 : 16:16:54
|
היי רונן,
לדעתי (הצנועה והלא מלומדה, יש לציין..) לוקח למכשיר זמן להגיב היות והוא מתחשב בפרמטרים רבים ועושה עלייה איטית יחסית בלחצים.
ככל שתהיה קרוב יותר ללחצים שמתאימים לך התגובה תהיה יעילה יותר.
המכשיר לא "לומד" אותך וכל הפעלה היא דף חדש.
אולי זה השינוי שצריך לבוא, מערכת שמתאימה עצמה אליך לאורך זמן...
(אייל, הנה כפפה...)
אולי אני לא מבין מספיק אבל זו המסקנה שלי.
 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 05/06/2008 : 17:46:04
|
היי Kip ורונן
תודה רבה על המחמאות...
לגבי סוגיית הגבלת הלחצים במכשיר אוטומטי, גם זה דבר שמשתנה מאדם לאדם. אני אישית מאמין שבמקרים רגישים יותר כמו לקוחות שעברו אירועים לבביים/מוחיים ומקרים רגישים אחרים יש להגביל את הלחץ במיוחד סביב הלחץ העליון. אך בשאר המקרים אני אישית אינני רואה סיבה להגביל/להתערב למכשיר האוטומטי בדרך פעולתו....ובמידה וכן רואים לנכון להגביל לחץ במכשיר אוטומטי יש להתייעץ עם הגורם המתאים ולבצע שינויים לאור מסקנות שמתבססות על שימוש (בכיוון ספציפי) לאורך לפחות שבוע רצוף. צריך להזהר מלהיחפז ולצאת במסקנות על סמך לילה בודד כזה או אחר שייתכן והיה לא נוח מסיבות שונות ולאו דווקא מסיבת הגדרת הלחצים במכשיר האוטומטי. כל הרשום מעלה כמובן מתייחס לעובדה שישנו ליווי מקצועי/רפואי בשלב הסתגלות וגם לאחר מכן בביקורות תקופתיות .
יום הולדת שמח שיהיה לכולנו.
אייל ירימי 0528512426
|
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/08/2008 : 19:55:15
|
אני דווקא חושב שהטיפול הנכון הוא לחץ קבוע שיפעל למניעת אירועים כמו נחירה והפסקות נשימה. היות והלחץ הקבוע הנדרש הוא לא אחיד - בתנוחה על הגב הוא גבוה , בשינה שטחית הוא נמוך,אם שתינו אלכוהול הוא גבוה ואם ירדנו במשקל הוא נמוך- לכן יש מקום לתיקוני לחץ קלים בטווח מוגבל. הכי טוב היה להבין את רישומי המכשיר פעם בזמן ולקבוע לחץ בהתאם. אין מכשיר אוטומטי שיכול למצוא לחץ טיפולי בלי שיקול דעת של בן אדם(עדיין) כיוון שהמכשיר האוטומטי מחפש בעיות ורק אז מתמודד איתן. ולכן-אם נחמד לך לישון עם אוטומטי - למד לקרא את הנתונים ולכוון את הטווח כדי לצמצם למינימום את הזמן שבו יש בעיות והמכשיר עדיין חושב ושוקל מה לעשות. לא סתם קוראים לטיפול לחץ אוויר חיובי קבוע ולתהליך התאמת הלחץ טיטרציה כלומר -קצת יותר וקצת פחות עד שנדע כמה באמת צריך. בברכה |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
| |
נושא  |
|