לפני כחודשיים שלשה נקבע לי לחץ מעבדתי של 9.לאחר שהרגשתי קצת חוסר אויר וקריאת תגובות ושאלות בפורום רכשתי מכשיר אוטומטי.זה שבועיים שאני עוקב אחרי הרישום יום יום והלחץ התחיל ב11.5 (ממוצע ל7 ימים)ל12.6 (ממוצע ל30 יום)זה נע ונד עד שהגיע ביוםה 14 ל12.5 (ממוצע לשניהם).שאלתי היא האם זה נורמלי ?האם צריך להמתין ל30 ימי רישום על מנת לדעת פרטים יותר מדויקים?בתודה
אם אתה לא מרגיש חוסר אויר כפי שהיה בעבר אז כנראה שהמכשיר האוטומאטי עושה את שלו ואם אין שינויים קיצוניים מיום ליום אלא סביב 11-13 כנראה שזה הלחץ שסביבו אתה נושם. ככל שתמשיך להשתמש יתקבלו סטטיסטיקה יותר מדויקת אבל זו רק סטטיסטיקה העיקר שתישן טוב בלילה.
לדורון תודה לך.אכן אני ישן יותר טוב .כמו כן אני משתמש במוסיף לחות עם חימום כי הגרון היה יבש ואני חושב שעם הזמן אכן לומדים.הייתי ממליץ אבל כנראה שזה נכון "לא למהר ולקנות או לא לתת לנציגי החברות לאלץ אותך לקנות את המוצר שלהם"רק לאחר בדיקות המכשיר בבית מה שלא היה לי כי הייתי תמים ודחפו לי מכשיר ישן והייתי צריך להוסיף הרבה כסף לשדרוג המכשיר.אכן יש להיזהר בנושא.
האם נקבע לך במעבדה לחץ 9 מקסימלי? אתה צריך לבדוק מהו הלחץ המקסימלי בכל יום. זה הלחץ שהמכשיר אמור לספק לך לפי הצורך. הלחץ הממוצע הוא רק לצורך מידע כללי (לעניות דעתי)
עמוס פורת
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 05/05/2008 16:55:56
אם אני לא טועה הנתון של הלחץ על גבי המכשיר הוא הלחץ שהיה ב 95% מזמן השימוש ולא הלחץ המקסימאלי בכדי לדעת לחץ מקסימאלי צריך את התוכנה של המכשיר ולהוריד נתונים ולבצע ניתוח הנתונים. בדרך כלל אם אני לא טועה ממליצים על מכשיר אוטומאטי אם הלחץ הטיפולי מעל 8 ,כדאי לך לקרוא בפורום ולקבל עוד מידע מדיונים שונים , אם הטיפול יעזור לך אז "כפרה על הכסף" כל לילה של שינה טובה שווה את הכסף.
לחץ של 9 נקבע לי במעבדת שינה כאשר המכשיר שאיתו ישנתי היה אוטומטי עם לחות ,חום וישנתי נהדר.עם המכשיר שרכשתי בלחץ קבוע לא היה לי טוב גם מבחינת חוסר אויר וגם יובש בפה .לאחר שקראתי אצלכם על המכשיר האוטומטי והמלצה להשתמש בו שדרגתי את המכשיר והאמת אני ישן טוב בלי יובש .דורון צודק כאשר הוא מדבר על 95 אחוז מזמן השימוש כך גם כתוב בחוברת של החברה.אני קורא את הנתונים כל יום כך שמהיום הראשון היה לחץ של 11.5 ולאחר 14 יום הלחץ עלה ל12.5 בעליות מתונות .