| מחבר |
נושא  |
|
|
cpapman
חבר חדש

52 הודעות |
נכתב ב - 04/28/2008 : 21:44:49
|
לאחר שלושה שבועות- יכול לדווח כי מרוצה מאוד מהרכישה. אולי יש משוכללים ממנו בשוק- אולם לצרכי רוב המשתמשים מדובר במכשיר מעולה. אחד הדברים הראשונים ששמים לב אליהם- הוא הצורה החיצונית, הצבע הלבן הסולידי, המראה החלק- גורמים למכשיר להראות פשוט מצויין... כאשר מפעילים- השקט..... אותו שקט שגורם לכם לחשוב- האם הדלקתי את המכשיר?. זאת כמובן כאשר המסיכה עליכם- כאשר היא מוסרת- לחץ האויר הגבוה יכול להעיר.. ההפעלה היא אוטומטית, שמתי לב כי בתחילה היו דרושות כשלוש נשימות בכדי שהמכשיר יחוש כי הוא מחובר ואז יתחיל לעבוד. היום, מספיק לקרב אותו לנחיריים כמעט והוא מתחיל, כנראה מנגנון ויסות פנימי חכם.. השקט בשימוש-הוא לא רק מהמכשיר עצמו, גם המסיכה שקטה יותר, שקטה משמעותית, מדהים לגלות עד כמה המסיכה היתה רועשת עם המכשיר הקודם שלי וכעת איננה בכלל... תוכלו לראות עוד תמונות ממנו כאן וגם לקרוא את התרשמות המשתמשים בארה"ב http://www.cpap.com/productpage/devilbiss-intellipap-auto-adjust-cpap-machine.html |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 04/29/2008 : 02:56:36
|
שלום לך, אני בשלבי חיפוש אינטנסביים אחר מכשיר ומסכה ,בנתיים ניסיתי שתי מסכות ולא נוח לי, איני ישנה כמעט. סליחה על הבורות ,ברצוני לשאול מאיזו חברה המכשיר הזה ודרך איזה סוכן אפשר להשיגו,ואיזו מסכה בחרת? אודה לך מאד על עזרתך,הראלה. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 04/29/2008 : 20:33:31
|
חברת SLP היא יבואנית של דה-וילביס לארץ וכרגע בוחנים בה את המכשיר. עדיין אין לו זיכרון ואי אפשר לפרוק נתונים ולכן רצוי להמתין עד אוגוסט שבו צפוי להגיע דגם עם זיכרון ופריקה. המכשיר מבטיח ואני אנסה אישית לישון איתו בקרוב ואדווח על התרשמותי. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
cpapman
חבר חדש

52 הודעות |
נכתב ב - 04/29/2008 : 23:42:39
|
| אני ישן עם swift II |
 |
|
|
תהילה חתם
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2008 : 09:37:29
|
הראלה שלום רב, חברת אורקמד הינה נציגה של חברת דה-וילביס ואנחנו כבר מוכרים את המכשיר בארץ מרגע השקתו. המכשיר הינו קטן וידידותי. קיימים הבדלים מינוריים בין המכשיר שהוצג על ידי cpapman לבין המכשירים בארץ כיוון שחברת דה-וילביס עושה ייצור מיוחד לשוק האמריקאי וייצור מיוחד לשוק האירופי והישראלי. נשמח לעזור לך טלפונית במידע לגבי המכשיר ופונקציות הרבות שלו. בברכה, תהילה חתם גבעתי חברת אורקמד טלפון - 03-6768030
|
תהילה חתם גבעתי חברת אורקמד טלפון- 03-6768030 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2008 : 12:38:40
|
| גם |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2008 : 15:12:43
|
quote: Originally posted by cpapman
לאחר שלושה שבועות- יכול לדווח כי מרוצה מאוד מהרכישה. אולי יש משוכללים ממנו בשוק- אולם לצרכי רוב המשתמשים מדובר במכשיר מעולה. אחד הדברים הראשונים ששמים לב אליהם- הוא הצורה החיצונית, הצבע הלבן הסולידי, המראה החלק- גורמים למכשיר להראות פשוט מצויין... כאשר מפעילים- השקט..... אותו שקט שגורם לכם לחשוב- האם הדלקתי את המכשיר?. זאת כמובן כאשר המסיכה עליכם- כאשר היא מוסרת- לחץ האויר הגבוה יכול להעיר.. ההפעלה היא אוטומטית, שמתי לב כי בתחילה היו דרושות כשלוש נשימות בכדי שהמכשיר יחוש כי הוא מחובר ואז יתחיל לעבוד. היום, מספיק לקרב אותו לנחיריים כמעט והוא מתחיל, כנראה מנגנון ויסות פנימי חכם.. השקט בשימוש-הוא לא רק מהמכשיר עצמו, גם המסיכה שקטה יותר, שקטה משמעותית, מדהים לגלות עד כמה המסיכה היתה רועשת עם המכשיר הקודם שלי וכעת איננה בכלל... תוכלו לראות עוד תמונות ממנו כאן וגם לקרוא את התרשמות המשתמשים בארה"ב http://www.cpap.com/productpage/devilbiss-intellipap-auto-adjust-cpap-machine.html

שלום SWIFT II , אכן רועשת ונושבת יותר מדי. מפתיע אותי שרבים רואים בה מסיכה מצוינת. גם כניסת האוויר מהצד מהווה בעיה. בנוסף לכל המעלות הנ"ל, הרי שזו אחת המסיכות היקרות בשוק.
עם איזה מכשיר ניסית אותה לפני שקנית את ה intellipap ??
איך אתה מסביר את השקט הנוכחי שהשתרר במסיכה ??
בברכה 
|
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2008 : 16:47:56
|
הי יעקב.
אחרון אני מבטיח.. מה הגם אתם עוסקים ביבוא מקביל ? אפור ? וורוד? מה המשמעות של גם..??
ארז |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2008 : 23:40:03
|
גם אורקמד הפכה לאחרונה ליבואן רשמי לאחר שאור עזבה את אסאלפי שהיתה שנים רבות היבואנית והנציגה היחידה .( ולפניה מדטכניקה - היסטוריה רחוקה). אבל די עם זה -הבטחנו להתמקד במטופלים ולא במשווקים. |
 |
|
|
cpapman
חבר חדש

52 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2008 : 17:36:48
|
| השתמשתי קודם ב PB420S |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2008 : 17:53:56
|

שלום. אז איך אתה מסביר את השקט הנוכחי שהשתרר במסיכה ??
בברכה 
|
 |
|
| |
נושא  |
|