משתמשי CPAP מוזמנים לכתוב בשרשור הזה. קדימה - זה בשבילכם! כתבו כאן את פרטיכם עם שם שתבחרו. כתבו את פרטי בן הזוג שאתם מעונינים בו. אם יצא משהו - זה יהיה סיפוקינו!! (אולי גם הזמנה לחתונה....)
טוב למרות שגם אני במחלקה הזו, הרי שההזמנה של עמוס הוציאה החוצה את כל הג'ינים"(שדונים בעברית) וחשבתי לי איך נתאים את אנשי ונשות הסיפאפ זה לזו ויש כמובן כמה אופציות: הראשונה כמובן חלוקה על פי יצרן- הכי עדיף ששני בני הזוג רכשו את המכשיר נגיד מקלינטיקה(וזו לא פרסומת סמויה) ואז... נגיד ...אם הוא נתקע בלי ספוגים הוא יכול תמיד לבקש מבת זוגו: "מותק תעשי לי טובה תקפצי למירי תקני לי כמה ספוגים למכשיר..."
אופציה שניה היא כמובן התאמת לפי יצרנים מתחרים מה שנותן עומק ומתחים חיוביים במערכת היחסים:"שלי יותר...טוב..אבל שלי יותר קטן.." (גם במקרה הזה כמובן הגודל כן קובע)
אופציית התאמה שלישית תהיה לפי סוג המסיכה: "מסיכות הנחירונים בלבד להרים ידיים בקשה...כן, את שם בסוף לא להתבייש מצאנו לך בחור עם אחלה נחירון"
אופציית התאמה רביעית לפי דרגת חומרה "תגידי כמה את מפסיקה לנשום בשעה...75 מה את אומרת?? ממש מרשים..אני לעומת זאת...בא לשתות קפה? "
האמת שזה רעיון נחמד, אולי היה כדאי לבקש מהמשתתפים לעדכן פרופילים: גיל, מין, איזור מגורים, סטטוס משפחתי, ואז זה כבר היה קורה לבד ואת זה אומרת מי שלא עדכנה פרופילה מזה שנתיים