| מחבר |
נושא  |
|
|
cpapman
חבר חדש

52 הודעות |
נכתב ב - 04/12/2008 : 10:32:15
|
של דוילביס, כפי שהראיתי גם בהודעה הקודמת שלי, המכשיר שנרכש מאתר cpap.com, הוא אחד המכשירים החדשים ביותר בשוק. מחירו נמוך יחסית למכשירים האוטומטיים וזהה למחירו של הטייקוס 420E הותיק בהרבה.
המכשיר צבוע לבן אסטטי וצינור האויר נובע מחלקו האחורי. לא רכשתי מעשיר לחות, ואולי אעשה זאת בהמשך.
הלילה הראשון עם המכשיר היה מדהים, לראשונה אני עם מכשיר אוטומטי אז כמובן שיש לזה יתרונות, הרי הלחץ במכשיר קבוע הוא לא אופטימלי, לעתים משנים תנוחה, בשנת REM יש רפיון שרירי שמביא לעתים להחמרה מסויימת. וקרה לא מעט שאשתי דיווחה על נחרות למרות המכשיר.
הלילה- דממה דקה, גם מכיוון המכשיר. באמת לא ניתן להרגיש שעובד. הנתון המספרי של 26db עוצמת קול- באמת משמעותי. ולמי שלא יודע, מדובר בסולם לוגריתמי, כך שפער של 4-5 יחידות מהווה בעצם הפחתה במחצית.
ההפעלה והכיבוי של המכשיר אוטומטיים, דהיינו שמים את המסיכה, שתי נשימות ובשלישית הוא כבר מצטרף. עם הסרת המסיכה הוא חש שהוסרה ומכבה לאחר כמה שניות.

קמתי בהחלט יותר רענן היום. אם תשימו לב רכשתי גם כיסוי חביב לצינור האויר שמשווה לו מראה ידידותי יותר ופחות "רפואי", מה גם שהמגע שלו עם העור נעים.
עכשיו למגרעות- המכשיר עובד טוב, אין ספק אולם הוא לא נותן שום חיווי על אירועים נשימתיים ועל לחץ ממוצע במהלך הלילה, זה לא אמור לשנות למשתמש הממומצע, אבל לי כן. התוכנה המובטחת ביוני שאין לי מושג מה יהיה מחירה אמורה לספק את הנושא. אשמח לדווח ולענות על שאלות. המכשיר עלה 2500 ש"ח כולל מיסים ומשלוח, בארץ לדעתי מחירו כ 7000 ש"ח. |
נערך על ידי - cpapman ב 04/12/2008 10:32:53 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/12/2008 : 11:22:44
|
כל הכבוד אבל אני חושב שאתה צריך לפתוח חוג באתר להשתלת תמונות בפורום. כמו חוג מקרמה. עמוס לא ישן לילה שני כי הוא מצליח להכניס תמונה לפורום ואותי כמעת פוטרתי מעבודה בניסינתי להכניס תמונה

|
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 04/12/2008 11:28:36 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 04/12/2008 : 17:10:29
|
לידיעה-הכיסוי שבתמונה הוא לבידוד טרמי כאשר משתמשים במעשיר לחות מחומם והאויר בחדר קר - למנוע התעבות מים בצינור! אגב- המחיר כולל את הנחירוני סוויפט שבתמונה ??? |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
cpapman
חבר חדש

52 הודעות |
נכתב ב - 04/12/2008 : 17:35:08
|
| אני יודע את זה- אגב מדובר ב swift II השקט ב 68%. אני לא משתמש בינתיים במעשיר לחות, אבל זה רק אחד השימושים שלהם. אני חייב להגיד באמת נחמד יותר על הגוף מצינור פלסטיק משונן והיה שווה את מחירם הזניח - 15 דולר.. את המסיכה קניתי לפני כחצי שנה- חדשה מ ebay ב 77 דולר, 24 מהם לטובת המישלוח. בארץ רצו עליהם איזה 800 ש"ח, טוב שלא הגזימו. |
נערך על ידי - cpapman בתאריך 04/12/2008 17:38:26 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 11/22/2008 : 17:29:25
|
שלום cpapman. אז כפי שאפשר לראות וללמוד, רכשת את הסיפאפ בחו"ל ואתה משתמש במסיכה סוויפט. בתמונות אני מבחין שאינך משתמש גם במעשיר לחות, או אולי כבר כן?? האם קנית את התוכנה החדשה לחיווי על אירועים נשימתיים ועל לחץ ממוצע במהלך הלילה?? כפי שאתה מעיד על עצמך, הנך משתמש בסיפאפ כבר מספר שנים ואני חושש שכבר שכחת כמה קשה למשתמש המתחיל להתרגל....
ccrfv  |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 11/22/2008 : 18:21:01
|
לפי דעתי אתה לא ישן טוב בלילה, כי יש ליד המכשיר 2 ספרים ושלט לממיר של הוט   |
 |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 11/22/2008 : 20:24:44
|
אהה....יצא המרצע מן השק, מר cpapmen רכש את המכשיר באינטרנט ומה יעשו העניים שאין להם אינטרנט???? ומה תעשה אתה כשתקבל "בחינם" מכשיר כזה ולא תוכל להוסיף לך אביזרים אחרים???? "האח הגדול" מכבי יחליט בשבילך במה להשתמש ובמה לא, ואז עם הכסף שאין לעניים ולך יש ,תקנה באינטרנט הקלות למיניהן. אני רק מקווה שלכל "החלטה מטופשת" תמצא דרך לעקוף. שבוע טוב,הראלה. |
 |
|
|
carmonle
חבר חדש

Israel
59 הודעות |
נכתב ב - 11/22/2008 : 23:44:17
|
cpapman אתה יכול בבקשה לספר עך תהליך הרכישה בחו"ל. מעניין אותי בעיקר תהליך השחרור מהמכס, אישורים וכד' שכן בעבר זכור לי שהיו קשיים רבים בנושא ונכתב על כך בפורום.
ערן |
 |
|
|
Ornat
חבר פחות חדש

116 הודעות |
נכתב ב - 11/25/2008 : 19:51:25
|
אני רק שאלה
:-)
כמה עולה כיסוי כזה לצינורית? מישהו יודע? זה באמת נראה סימפטי יותר מהמראה החלול |
ה |
 |
|
| |
נושא  |
|