| מחבר |
נושא  |
|
|
izik
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 04/06/2008 : 11:35:29
|
תודה לכל מי שעזר, לאחר התלבטויות החלטנו לרכוש מכשיר רימסטר אוטומטי ממדטכניקה עבור אבא שלי.
אני רוצה לציין כי אייל ירימי, הגיע לקראתנו משמעותית במחיר המכשיר ובתנאי התשלום, אנחנו לא נמנים עם עשירי הארץ והמחיר ותנאי התשלום הנוחים מאוד עזרו לנו. בנוסף השירות והיחס היו מצויינים ואני בטוח שהם ימשיכו כך.
לגבי המסיכה אבי עוד לא החליט איזה מסיכה מתאימה לו, המחיר כולל שירות של התאמת מסיכה והחלפות עד שתימצא המסיכה המתאימה בעבורו. ללא השירות אייל הסכים לתת לנו במחיר זול יותר, מכיוון שמדובר במכשיר ראשון מצאנו את השירות כהכרחי.
|
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 04/06/2008 : 21:48:05
|
תתחדש. אתה בידים טובות.
בברכת שינה טובה  |
 |
|
|
alice1
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 04/12/2008 : 11:52:56
|
אני וחברתי רכשנו מסיכה מאייל יירמי מד טכניקה והשירות מדהים, זה החלק הכי חשוב , בהקשבה בהדרכה וביחס , גם המחיר נוח וסביר.
המסיכה הטובה לדעתי עם עם מכשיר הלחות, נוחה וקומפקטית לנסיעה Respironics IN511 Auto with A Flex technology
זו הזדמנות להגיד תודה לך אייל.
אליס |
 |
|
|
giladon
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 04/12/2008 : 17:43:55
|
אליס ,
קנית דגם חדש של RESPIRONICS,
לא שמעתי על המכשיר הזה ?
גילעד |
מה שמתחשק לי זה לישון פשוט לשקוע פשוט לשכוח (מאיר אריאל) |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 04/12/2008 : 18:30:07
|
פרטים על הדגם: http://remstarautomseries.respironics.com/ גם אני מכיר אותו והוא טוב. יש בו: מצב אוטומט. מצב קבוע. C FLEX ב- 3 דרגות לבחירה. A FLEX ב- 3 דרגות לבחירה (באוטומטי). כמובן שאפשר גם בלי ה- FLEX בכלל.
אנו למדים מהנל" שזה מכשיר מגוון המאפשר 8 מצבי פעולה לפי נוחיות המשתמש. יש עוד תכונות שלא פגשתי במכשירים אחרים כגון אי הצורך בעידכון תאריך ושעה ( קיץ/חורף ), אלה מתעדכנים מעצמם בעת הורדת נתוני השינה. ויש עוד.... התוכנה להורדת נתונים טובה מאד וקלה לתיפעול. אין צורך לחבר את המכשיר למחשב, אלא להשתמש בקורא הכרטיסים. ניתן לשמור את התוצאות בקובץ PDF.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 04/12/2008 21:41:03 |
 |
|
| |
נושא  |
|