שלום כן, זה מסוכן!!!! קרה לי מספר פעמים........... כבר סיפרתי פה גם את סיפור הבדיקה שלי בהרדמה מלאה ואיך העבירו אותי להתאוששות מבלי לחבר את המכשיר שלי לחשמל......... למזלי, עדיין אינני בר מינן.......... בברכה
ביום שישי11/4/08 התקלקל המכשיר וניסיתי לישון ללא מכשיר ולא התצלחתי עד 5 לפנות בוקר שהוצאתי מכשיר ישן מהבודם ואז ישנתי בלי מכשיר לא יכולתי להרדם אני כבר 7 שנים עם המכשיר הלך לו המעבד .יש עליו עוד אחריות בקליניקה סדרו מהר כל הכבוד טיפול ראוי לשבח
ביום שישי11/4/08 התקלקל המכשיר וניסיתי לישון ללא מכשיר ולא התצלחתי עד 5 לפנות בוקר שהוצאתי מכשיר ישן מהבודם ואז ישנתי בלי מכשיר לא יכולתי להרדם אני כבר 7 שנים עם המכשיר הלך לו המעבד .יש עליו עוד אחריות בקליניקה סדרו מהר כל הכבוד טיפול ראוי לשבח
סליחה לא הסברתי את עצמי טוב על המכשיר הישן היה עליו 3 שנים אחריות אבל עד עכשוי הוא עובד הוא בסדר,זה כבד 7 שנים. אוטוסט גדול חברת ResMed ,של מה שהתקלקל זה החדש אבל תוקן S8 קומפקט
לגבי הפסקת החשמל ושימוש ב CPAP לפי מיטב ידיעתי היות וכל מסיכות ה CPAP ללא קשר ליצרן/דגם/גודל, מגיעות עם פתח איוורור לעודפי האויר...אין שום יכולת להחנק בגלל המסיכה שחבושה/מורכבת.
באופן טבעי מה שיקרה בזמן הפסקת חשמל זה: הפה ייפתח ואותו אדם/גברת יחזרו לנחור ולנשום תוך כדי שינה כמו מקודם(ללא CPAP) ברוב המקרים אני מניח שהמשתמש יתעורר משנתו.