| מחבר |
נושא  |
|
|
giladon
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 03/23/2008 : 22:40:14
|
הי ,
אני עדיין ממתין לתוצאות מבדיקת ה-CPAP ובינתיים אני ממשיך בלימוד המעמיק של הנושא 
הנושא שמעסיק אותי היום נוגע להחלפה תקופתית של המסיכה. הבנתי משיטוטיי בפורום שיש המלצה להחליף מסיכה אחת לשנה. 2 שאלות בעניין : 1) האם זה באמת פרק החיים של מסיכה ממוצעת כשכל חריגה ממנה עלולה לפגוע באפקטיביות שלה ? 2) האם קופות החולים (אני בכללית) מוכנות להשתתף בעלויות האלה כל שנה ?
ואם כבר בענייני סבסודים עסקינן, מה לגבי השתתפות בעלויות מכשירי CPAP של קופות החולים , אחת לכמה שנים ניתן אם בכלל לנצל את הביטוחים המשלימים למיניהן ?
שינה נעימה 
|
מה שמתחשק לי זה לישון פשוט לשקוע פשוט לשכוח (מאיר אריאל) |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/24/2008 : 09:51:04
|
גלעד, גומי המסכה מתקשה ומתייבש עם הזמן עקב חשיפה לנוזלי ניקוי ולשימוש. הקריטוריון היחידי היא נוחותך. אם יש דליפות בלתי נסבלות (אויר קר זורם בממשקי הפנים) אי נוחות בחבישה, תוצאות שמצביעות על דליפות גדולות, בלאי חיצוני - זה הזמן להחליף. בעיקרון אפשר להחליף רק את הגומי כי לא קורה שום דבר לחלקי הפלסטיק. אני מכיר אנשים שמשתמשים שנים במסכה ולא מחליפים.
למיטב ידיעתי (ותתקנו אותי אם אני טועה) כללית אינה משתתפת בהחלפה השנתית ומכבי כן.
בעיקרון כל 5 שנים אפשר להחליף בכל הקופות.
אינני יודע כמה השתתפות בכללית. במכבי משלים זה 82% עד לתקרה של כ 5000ש"ח. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 03/24/2008 : 10:15:53
|
ההשתתפות בכללית במידה ויש מושלם יותר משנה(ובתוקף...ללא חובות כאלה ואחרים)....הינו 75% עם תקרת החזר של 3920 ש"ח
אגב לגבי החזרים הופתעתי לגלות על ידי אחד מלקוחותנו שאם מתעקשים מספיק ישנו החזר..... אותו לקוח שלח מכתב מנומק לקבילות אזרחים במשרד הבריאות ומאז הוא מקבל החזר על כל ההוצאות שיש לו(פילטרים, מסיכה וכו')
בהצלחה,
אייל ירימי 0528512426
|
 |
|
|
giladon
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 03/24/2008 : 11:44:30
|
תודה על המידע 
עוד שאלה לאייל (או למישהו אחר שיודע), האם ההחזר על הסכום (75% או תקרה של 3920) בכללית הוא על המכשיר בלבד או שהוא על כל החבילה: מכשיר, המסיכה וכל ציוד נלווה אחר  |
 |
|
|
mochik15
חבר חדש מהשקית
34 הודעות |
נכתב ב - 03/24/2008 : 12:26:59
|
שלום לכולם אני חבר קופת חולים כללית ובעל ביטוח מושלם. כאשר פניתי ל*2700 המוקדנית אמרה לי שניתן לקבל החזר מקופת האם של כל מבוטח בסכום שווה ערך ל50% ועד סכום של 2300 ש"ח. לאחר מכן יש צורך לשלוח את הטפסים עם פירוט של הסכום שהוחזר וכללית מושלם מחזירים 75% מההפרש עד 2900 ש"ח. מכיוון שלא היית משוכנע פניתי טלפונית למחלקת התביעות של כללית מושלם וגם הם אישרו את הדבר. לפי החישוב שלי בדרך זו סכום ההחזר גבוה יותר מאשר פנייה ישירה לכללית מושלם וקבלת ה 75% מהסכום עד 3900 ש"ח. מכיוון שקבלתי אינפורמציה שונה בנושא נישארתי מבולבל ואני עדיין לא יודע מה יהיה גובה סכום ההחזר. אני נמצא עכשיו בעיצומו של התהליך ואני אדווח אם באמת ההחזר הוא כמו שאמרו לי במחלקת התביעות של כללית מושלם. מושיק
|
 |
|
|
yoshko
חבר חדש מהשקית
25 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 13:59:58
|
שלום לכולם קודם רציתי לשאול את מושיק האם הוא הצליח לברר לגבי ההחזר של 2300 ועוד החזר של 2900 כפי שצויין קודם לכן ואיך הולכת הפרוצדורה הזו?
חוץ מזה אני גם ניסיתי לברר את גובה ההחזר: אני פניתי לפני כשבוע למחלקת התביעות של כללית מושלם בפקס וביקשתי שישלחו לי פירוט של ההחזרים עבור CPAP עבור רכישה מחברות בהסדר או רכישה באופן פרטי וחוץ מזה רציתי לדעת האם יש החזר על רכישה בחו"ל? הם שלחו לי מכתב שבו יש פתק כתוב בכתב יד ולא חתום ע"י אף אחד שבו נאמר שההחזרים הם רק עבור רכישה בארץ חוץ מזה היתה במעטפה שהם שלחו מצגת מודפסת שבה יש נתונים על מכשירים ישנים של RESMED ושל RESPERONICS (הדגם הכי מתקדם היה עם C-FLAX בלבד) והמחירים שלהם והיה כתוב שסכום ההחזר על רכישה באופן פרטי הוא 3700 ש"ח (כנראה מעודכן ללפני שנה ויותר) אני רק רוצה לציין שבטלפון 2700* של קופ"ח כללית אמרו לי שסכום ההחזר הוא 3960 ש"ח. כלומר עוד דבר המצביע על כך שגובה ההחזר לא מעודכן היום כתבתי להם מכתב נוסף ואני מקווה שיתיחסו לזה קצת יותר ברצינות. אני אמשיך לעדכן. אם למישהו יש מידע נוסף על גובה ההחזר אנא כיתבו
תודה יוש |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 17:19:46
|
1. סכום ההחזר הוא עד 3960 ש"ח + - 50 ש"ח. או 75% מהמכשיר. 2. ניתן לקנות את המכשיר לבד. ולעביר ישר למושלם לא דרך הקופה (בדוק) 3. ההחזר רק על מכשיר ומסכה לא כלל מעשיר לחות. 4. לא להתפתות למחיר ההחזר שכתוב באתר, ניתן לקנות ישיר את המכשיר ואז לקבל החזר של 75% ואז יוצא שהשתתפות יותר נמוכה. 5. ניתן לפנות אילי באימל ואז נדבר בטלפון אני איתן את כל האיפורמציה הרלוונטית. 6. הכי חשוב לא התפתות לסוכן המכירות המטרה שלו זה להרוויח כסף עליכם והוא יודעה איך לעשות את זה איתי |
 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 17:24:26
|
לכל הגולשים המבולבלים שלום רב,
כל מי שמעוניין ברכישת מכשיר CPAP/ציוד אחר תוצרת חברת Respironics/רספירוניקס, מוזמן ליצור עימי קשר טלפוני או במייל.
ישנה אפשרות לרכוש באופן ישיר דרך המושלם לפי התנאים שלהם (למדטכניקה ולקלנטיקה יש הסדרים ישירים דרך המושלם לרכישת CPAP ללא צורך בקבלת החזר).
וכמובן שישנה דרך נוספת לרכוש מכשיר ישירות דרך מדטכניקה ולקבל החזרים על פי חוק כל אחד לפי הפוליסה שבעלותו,
המחירים משתנים עקב העובדה שלעיתים הלקוח רוכש מכשיר פעם שנייה או שלישית, כמו כן לחברי קופות חולים ספציפיות ישנן הנחות, כמו גם לגופים כמו משהב"ט, וכו'
שבוע טוב לכולם,
אייל ירימי 0528512426 eyaly@medtechnica.co.il |
 |
|
|
kip
חבר חדש מהשקית
41 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 17:24:54
|
איתי, אשמח להדרכה היות ואני צריך לקנות מכשיר והאופציות רבות..
|
 |
|
|
giladon
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 19:50:21
|
לאיתי , האינפורמציה שכתבת כאן איננה מדויקת ועלולה להטעות את מי שקורא אותה.
סכום ההחזר לפי מה שאני יודע (נכון לבדיקה שנעשתה על ידי לא מזמן וכפי שצוין בהודעה מקודמת שלי בשירשור זה) הוא כדלקמן:
ברכישת מכשיר באופן פרטי קופ"ח כללית מחזירה עד 75% מעלות המכשיר ובכל מקרה לא יותר מתקרה של 3960 ש"ח. (אגב, זה גם מה שאייל ומושיק רשמו בשירשור זה מוקדם יותר) .
אם הבנתי אותך נכון, לפי מה שרשמת הלקוח יכול לבחור בין החזר של 3960 ש"ח לבין החזר של 75% מעלות המכשיר+המסיכה. אם כך המצב, ברור שיש סתירה בין 2 ה"אופציות" כביכול. אם מכשיר ממוצע+ מסיכה עולה בסביבות 6000-7000 איזה בנאדם שפוי יסתפק ב-3960 ש"ח כשהוא יכול לקבל יותר מ-5000 ש"ח.
ולכן הלוגיקה כאן מעט בעייתית . . .  |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 21:04:04
|
אני מצטט את עצמי - . סכום ההחזר הוא עד 3960 ש"ח + - 50 ש"ח. או 75% מהמכשיר. כתוב עד 3950 עם המכשיר יעלה 4000 ש"ח תקבל אחזר של 3000 ש"ח מובן עכשיו |
 |
 |
|
| |
נושא  |
|