אזז ככה: לפני שנתיים 38 הפסקות נשימה לשעה... לפני שנה 32 הפסקות נשימה לשעה... לאחר שימוש בתרסיס סרואידי לאף... נבדקתי לפני שבועיים וככה כתוב: נשמעה נחיר לסירוגין בעוצמה בינונית של עד 53 דציבל (ממרחק מטר) כמו כן נרשמו 82 הפסקות נשימה חלקיות בנות 10-35 בצפיפות של 10 לשעה. הן גרמו ליקיצות ותנועות גוף וקטעו את מהלכה התיקן של השינה. בסיומן נרשמו ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מ100% עד 90% לא היו הפרעות ברישומי קצב הלב והEEG.
אני שמתי לב שזה שיפור עצום!!!!!!!!! האם זה אומר שאני סובל עדיין מדום נשימה??? יש לי לחץ 7ס"מ, יש לציין שאני משתמש במכשיר סיפאפ אוטומטי אז למרות זאת אני צריך ללכת לישון במעדה לקבוע לחץ? הרי אני יושן עם מכשיר אוטומתי
לדעתי לא. לחץ 7 יכול לשמש אפילו למניעת נחירות גם אם אין הפסקות נשימה כלל. בחולי לב קשים מגבילים את הלחץ ל 12 מקסימום . דרך פשוטה להעריך את מצבך זה לכוון את המכשיר ל:4 קבוע ולישון ככה לילה או 2 . אם תפרוק את הנתונים תראה כמה הפסקות נשימה בשינה היו לך בלחץ תת טיפולי זה וזה אומדן טוב למצבך. בסופו של דבר- אם נעים לך וטוב לך בבוקר- המשך להשתמש . הערה קטנה- לסיפפ יש אפקט גם יום יומיים לאחר הפסקת שימוש כך שאם נבדקת בלילה הראשון של הגמילה התוצאה אופטימית מעט.