| מחבר |
נושא  |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 01/02/2008 : 16:08:08
|
בעקבות שאלות והודעות שהועלו לאחרונה בפורום, אני מעלה שוב את סיכום ההשואה בין רכש באינטרנט לבין אצל הסוכנים.
באחרונה אנחנו רואים יותר ויותר אתרים המוכרים סיפאפים וציוד נלוה באינטרנט בארץ. ראיתי שבארצות הברית זה הפך לגמרי רגיל ואנשים רוכשים ציוד מהאתרים הללו ללא בעיה.
בארץ מתיחסים קצת בפחד ליצור החדש המנסה להכניס בטחון ברוכשים הפוטנציאלים ויוצא מגדרו כדי שירכשו במדיום החדש כאן. אני מעריך שהטרנד הזה ילך ויגבר והסוכנים הלגיטימים ילחמו בזה ואולי יאלצו להוריד מחירים .אולי בעצמם יקימו אתרים באינטרנט.
ברור לחלוטין שהנציג הלגיטימי של היצרן מחזיק הנהלה, סוכנים, מחסן, מעבדת שירות ובדיקות, מצויד באישורים שונים ומתואם עם היצרן . החברה המיצגת בדרך כלל יציבה מאוד ומחזיקה מעמד שנים.
כתוצאה מכך מחיר המכשיר עשוי לעלות יותר מאשר אצל האתר. האתר מאכלס איש אחד ואולי שניים. הוא מחזיק מלאי מינימלי וקשור עם קבלני משנה (לעיתים - כולל בדיקות שינה) . בחלק מהמקרים מתקנים את המכשירים בחו"ל והאתר מספק או לא מספק מכשיר חלופי. אני מעריך שהאתר גם לא משלם בדרך כלל למעבדות (?)
לאתר האינטרנט אין חשיבות איזה מסכה או איזה מכשיר יקנו. לכן הוא ינסה בדרך הטבע להתאים לך כל מכשיר ומסכה ויש לו ענין שתצא מרוצה מהמחיר ומההתאמה. הסוכנים יתאימו לך את הציוד שהם משווקים. יש כמה סוכנים המשווקים ציוד של מספר חברות. מאידך אפשר לנסות מספר מכשירים מתאימים מכמה חברות ולעשות מכרז בינהן.
מי שרוצה גוף יציב וחלפים זמינים ושירות לאורך שנים עשוי לבחור את הסוכן לעומת האתר, שאם יפסיד, הוא עלול להיסגר ולהשאיר את הרוכשים ללא שירות ואחריות.
ההפרש בין מחיר המכשיר באינטרנט ובחו"ל מעלה שוב ושוב את השאלה מדוע עלינו לשלם את ההפרש הגדול הזה. אני יודעים שבנוסף לרווח יש כאן הוצאות שחלקן לא מוצדקות בעינינו.
חלקם של המכשירים די אמינים ולכן יש מי שיעדיף לרכוש בזול בהנחה שתוך מספר שנים לא גדול הוא יחליף את הציוד בחדש.
המסקנה היא שכל אחד חייב לשקול את כל הפרמטרים ולהחליט מה טוב לו. אין כאן שחור ולבן או טובים ורעים. הכל זה כוחות השוק.
עמוס
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת ב 03/20/2008 15:48:15 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 01/02/2008 : 17:48:50
|
עמוס שלום.
אני מברך על הסיכום הממצה. הרשה לי רק להוסיף בבקשה שאנו חברה לכל דבר ועניין פשוט אנו משתמשים באינטרנט בכדי להגיע ללקוחות ולא בצינורות המקובלים בארץ (דהיינו מעבדות השינה) מעבר לכך יש לנו מלאים (מחסן) חלקי חילוף, את רוב הציוד המוצע על ידינו אנו מייבאים בעצמנו - נכון שאנו ארגון קטן הממוקד בתחום הCPAP כמעט באופן בלעדי דבר המבטיח מחירים נוחים יותר מארגונים גדולים - כמו כן אנו מציעים ניסיון רב שנים בתחום השינה הבא לידי ביטוי בשרות ברמה גבוהה והתאמת הציוד המתאים ביותר ללקוח ללא שיקולים שאינם רלוונטיים למטופל. לגבי החוסן הכלכלי.. כולם התחילו בנקודה מסויימת אפילו HP התחילו לעבוד מהגארז' של הבית כך שלא הייתי נותן לעובדה זו להעיב על המשוואה.
ארז |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 03/20/2008 : 18:46:50
|
לכולם שלום רב,
גם ממני עמוס קבל...כל הכבוד...על הנחישות בעזרה לקהל הגולשים והגולשות ... על הסיכום אוסיף ואציין כי:
חברת מדטכניקה(Respironics) למרות היותה גדולה(מחסנאים,טכנאים,סוכנים, מזכירות וכו')...תשתדל לתת מחיר תחרותי וטוב לכל אדם/גברת שיהיו מעוניינים ברכישת מכשיר CPAP דרך האינטרנט. יש לציין שאדם/גברת שמגיעים דרך האינטרנט בהרבה מהמקרים יהיו הרבה יותר ממוקדים וידעו כבר מה הם רוצים ולכן המכירה תהיה פשוטה יותר ולכן גם המחיר. לכל מי שמעוניין במחיר אינטרנטי/תחרותי, ניתן ליצור קשר עימי כמנהל מחלקת המכירות של תחום ה CPAP בחברת מדטכניקה לקבלת הצעת מחיר אינטרנטית/זולה יותר.
כמו כן בנוגע לרמת האובייקטיביות ניתן לשלב דרכנו מסיכות של יצרנים אחרים, כל אחד/ת לפי הנוחיות האישית.
חג פורים שמח לכולנו,
אייל ירימי 0528512426 eyaly@medtechnica.co.il
|
נערך על ידי - Eyal בתאריך 03/20/2008 19:16:49 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/20/2008 : 19:17:18
|
| אמרנו שאין פרסומת של סוכנים בפורום????!!!!!! |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/20/2008 : 20:14:57
|
לא ראיתי כאן פרסומת. לא הייתה כאן התייחסות למוצר, אלא הודעה על הורדת מחירים.זה בהחלט חיובי.
אני קורא לכל הסוכנים, בין אם הם ישירים או משווקים באינטרנט, לפרט את מחיריהם כאן או בכל מקום שהוא ולא להכריז סתם על הורדה. כמו שמפרסמים מחירים באתרים באינטרנט. אנחנו מעונינים לעודד תחרותיות וזה תמיד לטובת כל המשתמשים.
אני נודיע כאן את מחיר המוצר והדגם במידה וימסר לנו. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 03/20/2008 20:22:45 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/20/2008 : 20:30:34
|
ואולי??????????? חברת חברת מדטכניקה משנה את התדמית ותחילה להריד מחירים??? לפני חצי שנה הם היו מוכנים לימכור רק מסכות שלהם והמחיר היה יקר בלפחות 3000 ש"ח יותר מחברות האינטרנט ל סט מכשיר מסכה ולחות. כל הכבוד לחברת מדטכניקה. אז תיכתבו באתר כמה עולה מכשיר שלכם. איתי |
 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 03/20/2008 : 20:41:11
|
אתי יקירי
קוראים לזה ---דינמיקה של שוק חופשי ותחרותי
לגבי פרסום מחירון כזה או אחר אאלץ לסרב לך כפי שמרבית החברות/אתרים/יצרנים נוהגים וכמובן היות ואני לא מעוניין להפוך את האתר הכל כך נחמד הזה לזירת התגוששות של חברות CPAP. אל תשכח שהאתר נועד בעיקר לכם שתוכלו להעביר מידע אחד לשני ולתמוך אחד בשני בהסתגלות ל CPAP
אייל ירימי 0528512426 |
נערך על ידי - Eyal בתאריך 03/20/2008 20:45:59 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/21/2008 : 09:12:39
|
אייל שלום את התשובה הייתה צריך לפתוח עמוס ואיתי יקירי, מכיוון שעמוס כתב אותו דבר מה שאני כתבתי רק בצורה אחרת. אבל אולי יותר קל לך לתקוף אותי מכיוון שאני לא מנהל הפורום. ולעניין יש באינטרנט הרבה חברות שמציעים מכשירים והם מפרסמים מחירים ולא רק החברות "הקטנות" כמו של ארז. אני עכשיו יספר כאן בפורום דבר אשר לא רציתי לספר שלא יגידו שאני מפרסם את ארז. אז לעינין: אח שלי קנה אצל ארז מכשיר. ארז נתן לו מכשיר אוטומטי ולאחר נסיון איתו שלא היה מוצלך ארז החליף לו למכשיר רגיל בנוסף הוא נתן לו לנסות מסכות שונות והיה מוכן לתת לו נסיון גם מעשיר לחות. ועדיין לא ניגמר הנסיון עם המסכה. אז למה לא לפרסם את המחיר באינטרנט מה הפחד גם החברות "הקטנות" נותנות שרות כמו הגדולות וביותר בזול עדיין אני מחכה שמישהוא יכתוב שחברות כמו ארז ודומים לו לא נתנו שרות טוב. זה מאוד חשוב שזה היה כתוב כדי שנידע איך החברות אילו עובדות שבת שלום איתי ולעמוס מתי היה לי עוד כוכב |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/21/2008 : 10:25:49
|
איתי יקירי, כשתגיע ליותר ממאה הודעות תקבל עוד כוכב. האם תוכל לחדש לנו משהו מניסיונך הרב? אין ספק שאתה טיפוס מיוחד ויוצא דופן! ארז כבר מדושן עונג מרוב מחמאות שאתה נותן לו (כנראה בצדק). דע לך שלא תקבל כוכבים יותר על נוסחים מסוג זה...... |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/21/2008 : 10:54:51
|
טוב אז יש לי לכתוב עוד 10 הודעות כדי לקבל עו כוכב סליחה עוד 9 פעמים עם הודעה זו
               |
 |
 |
|
|
oren1602
חבר חדש מהשקית
Israel
29 הודעות |
נכתב ב - 03/21/2008 : 12:48:55
|
עמוס שלום, תעשה טובה,תן לאיתי עוד כוכב.מגיע לו. תוך שנה הוא כבר יקבל דרגות קצונה... עוד 421 הודעות הוא מקבל מעמד של ראש ממשלה. |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/21/2008 : 15:03:03
|
ערן אתה עוד טירון יש לך רק 13 הודעות אז הרס"ר שולח אותך למיטבח. עוד 8 הודעות כדי לקבל עוד כוכב |
 |
 |
|
|
oren1602
חבר חדש מהשקית
Israel
29 הודעות |
נכתב ב - 03/22/2008 : 19:14:17
|
האם מישהוא נתקל במאמר שהשימוש ב cpap מוריד את רמת האינטיליגנציה אצל בני אדם שיסב בבקשה את תשומת ליבי. אורן
עוד 86 הודעות לכוכב אחד... |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 03/22/2008 : 20:14:44
|
הפסיקו !
זו אפילו לא בדיחה טובה.
נבנה פה בעמל רב, פורום חשוב שאני לא מכיר רבים כמותו בארץ.
ואתם, אנא אל תורידו את רמת הפורום החשוב הזה! |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/22/2008 : 20:21:07
|
| אני מסכים עם מנחם. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/22/2008 : 20:34:02
|
לעמוס ומנחם ידידי עם מידי פעם היה קצת הומור בפורום זה לא יוריד את ערכו אולי יעלה את ערכו. כל עוד לא מקללים ומגדפים וכותבים בצורה כמה שיותר הוגנת, וקצת צחוק זה בריא לבריאות. ואני רוצה להזכיר לך או לספר לך: אחרי כל ליצן - מוקיון יש אדם רציני. איתי שבוע טוב לכולם |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 03/23/2008 03:32:17 |
 |
|
| |
נושא  |
|