לאחר מסכת התלאות מול קופ"ח מאוחדת, אושרה לי בדיקה במעבדת השינה ברמב"ם (בניגוד להחלטת רופא א.א.ג שטען שאיני זקוק לבדיקה). סוכם עם מעבדת השינה שאשן שבוע ימים עם מכשיר ואביא להם את פריקת הנתונים שעל פיה, יוציאו לי דו"ח. לקחתי מכשיר S8 Autoset Vantage ובשימוש בו נתקלתי בתופעה מוזרה. למרות שהלחץ ההתחלתי כוון ל-4, המכשיר לאחר פרק זמן (בלתי מוגדר) החל להעלות את הלחץ, למרות שעדיין לא נרדמתי והעלאת הלחץ לא נדרשה. כתוצאה מכך נאלצתי להוריד את המסכה, לאפשר למכשיר כיבוי אוטומטי, לחבוש אותה מחדש ולהתחיל שוב. במכשיר הקודם שאיתו ישנתי (GoodKnight 420E), הלחץ לא היה עולה מעבר ל-4 אלא לאחר שנרדמתי. האם מי מכם מכיר את התופעה ? אבי
יש לי 8 S ולא ניתקלתי בתופעה כזו.העלאת הלחץ אמורה להתרחש על פי דגימת הנשימה שלך. אני מציע לך לשוחח עם סוהיר במעבדה ברמבם. יתכן שהמכשיר לא תקין ויחליפו לך מכשיר.
במכשיר שלך פרמטר הנקרה SETTLING דומה ל RAMP במכשירים לא אטומטיים מעלה לחץ לעט לעט לפי בחירתך -לתת לך להרדם בקלות בדכ לא זקוקים לתפריטים סודיים לשנות אך להלן קישור לספר ההפעלה של מכשיר אוטמטי של RESMED שמגלה כיצד להחליף נתונים באחריאות שלך!! לחץ כאן
במכשיר שלי S8 הלחץ ההתחלתי הוא 7 והלחץ עולה באפן מדורג עוד לפני שאני נרדם בד"כ ל-9 עד 12 (תלוי בצרכים ומצב דרכי הנשימה). בלחץ הגבוהה, יותר קל לנשום ולהרדם.
הלחץ הממוצע לאחר שנת הלילה בד"כ נע אצלי בין 9.5 ל-10.5 .