| מחבר |
נושא  |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/13/2007 : 16:58:33
|
שלום אייל ירימי. אולי תסכים לפרט ולהסביר כאן את היתרון וההבדל בין השניים?? האם שניהם עובדים ביחד?? או שצריך לבחור בינהם??
בברכה  |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 12/13/2007 : 21:37:26
|
היי יחיאל
במכשיר האוטומטי החדש של חברת רספירוניקס ישנם 3 אפשרויות מרכזיות לתכנות המכשיר במצב אוטומטי:
מצב אוטומטי בסיסי רגיל מצב אוטומטי עם מנגנון C FLEX עם 3 דרגות רגישות מצב אוטומטי עם מנגנון A FLEX עם 3 דרגות רגישות
2 המצבים האחרונים מתארים מנגנוני הפחת לחץ בזמן נשיפת האויר החוצה. מנגנון ה A FLEX הינו משמעותי יותר לטעמי בהרגשה(ניסיתי את המכשיר בלילה בשינה וזאת היתה הרגשתי האישית, אך בפועל יש לנסות את המכשיר באופן אישי ולכוון אותו כל אחד ואחת לפי ההרגשה האישית)
אני שולח לך במייל חומר מפורט יותר בנוגע לאלגוריתם של כל מצב ומצב. ובהמשך בפגישתנו הבאה אדגים לך באופן אישי
ראה הסבר בסיסי: A-Flex® Pressure Relief Technology
A-Flex is designed to work with our clinically proven auto CPAP algorithm to improve comfort even more by matching pressure delivery to the patient’s entire breathing cycle. Like C-Flex, A-Flex provides flow-based pressure relief at the beginning of exhalation. Like Bi-Flex, A-Flex softens the pressure transition from inhalation to exhalation to provide additional comfort in an auto-CPAP mode. The pressure profile mirrors the patient’s breathing, and with the auto algorithm intelligence, it will respond to the patient’s therapeutic need throughout the sleep session.
Examples of pressure profiles delivered by the auto-algorithm over time. Pressure automatically adjusted by the proactive Auto Algorithm. Set minimum pressure at 6 cm H20 to enable A-Flex.
For you, the addition of A-Flex to our Flex Family of pressure relief technologies means that every patient can enjoy more comfortable and effective therapy. In fact, you may never deal with ordinary constant pressure therapy again.
בכבוד רב,
אייל ירימי חברת מדטכניקה 0528512426 |
נערך על ידי - Eyal בתאריך 12/13/2007 21:48:19 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/14/2007 : 16:06:10
|
אייל, אני מצטער, ההסבר מאוד מעורפל ולא טכני. כולם יודעים ששניהם מנחיתים את הלחץ בזמן הנשיפה. אשמח מאוד אם תוכל להתייחס למנגנון הדגימה והניתוח של הנשיפה (הבקרה) וכיצד נעשית התגובה בכל אחד מהמקרים. האם שניהם פועלים יחד? שבת שלום |
עמוס פורת
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/14/2007 : 17:49:34
|
היי אייל. ניסיוני עם ה- C FLEX לא היצליח בגלל שקצב העבודה שלו לא תאם את קצב נשימתי. דהיינו, בגלל חוסר התאימות, קרה שפעמים רבות קיבלתי את הפחתת הלחץ דוקא בעת השאיפה. התופעה היתה נכונה ב-3 המצבים של ה- C FLEX. איך מתגברים על הבעיה הנ"ל?? האם זה שונה ב- A FLEX ??
בברכה |
נערך על ידי - n/a בתאריך 12/14/2007 17:50:19 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 12/15/2007 : 21:43:35
|
היי עמוס ויחיאל
ישנם שיקולים נוספים שמונעים ממני לפרט בפורום זה את האמור לעיל. כפי שציינתי, כל אחד ואחת מוזמנים לפנות לצורך קבלת הסבר אישי בהתאם לרלוונטיות האישית. מעבר לכך באתר היצרן תוכלו לקבל השלמות נוספות: www.respironics.com
שבוע טוב לכולם,
אייל חברת מדטכניקה 0528512426 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/21/2007 : 15:52:17
|
quote: Originally posted by Eyal
היי יחיאל שלום אייל. מה ההגבלה ל- מינ' 6 ס"מ מים המודגשת למטה באדום???
בברכה
במכשיר האוטומטי החדש של חברת רספירוניקס ישנם 3 אפשרויות מרכזיות לתכנות המכשיר במצב אוטומטי:
מצב אוטומטי בסיסי רגיל מצב אוטומטי עם מנגנון C FLEX עם 3 דרגות רגישות מצב אוטומטי עם מנגנון A FLEX עם 3 דרגות רגישות
2 המצבים האחרונים מתארים מנגנוני הפחת לחץ בזמן נשיפת האויר החוצה. מנגנון ה A FLEX הינו משמעותי יותר לטעמי בהרגשה(ניסיתי את המכשיר בלילה בשינה וזאת היתה הרגשתי האישית, אך בפועל יש לנסות את המכשיר באופן אישי ולכוון אותו כל אחד ואחת לפי ההרגשה האישית)
אני שולח לך במייל חומר מפורט יותר בנוגע לאלגוריתם של כל מצב ומצב. ובהמשך בפגישתנו הבאה אדגים לך באופן אישי
ראה הסבר בסיסי: A-Flex® Pressure Relief Technology
A-Flex is designed to work with our clinically proven auto CPAP algorithm to improve comfort even more by matching pressure delivery to the patient’s entire breathing cycle. Like C-Flex, A-Flex provides flow-based pressure relief at the beginning of exhalation. Like Bi-Flex, A-Flex softens the pressure transition from inhalation to exhalation to provide additional comfort in an auto-CPAP mode. The pressure profile mirrors the patient’s breathing, and with the auto algorithm intelligence, it will respond to the patient’s therapeutic need throughout the sleep session.
Examples of pressure profiles delivered by the auto-algorithm over time. Pressure automatically adjusted by the proactive Auto Algorithm. Set minimum pressure at 6 cm H20 to enable A-Flex.
For you, the addition of A-Flex to our Flex Family of pressure relief technologies means that every patient can enjoy more comfortable and effective therapy. In fact, you may never deal with ordinary constant pressure therapy again.
בכבוד רב,
אייל ירימי חברת מדטכניקה 0528512426
|
נערך על ידי - n/a בתאריך 12/21/2007 15:53:58 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 12/21/2007 : 16:32:11
|
היי יחיאל
אצור עימך קשר טלפוני ביום א' וארחיב את הנושא מולך טלפונית
אייל |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/21/2007 : 17:36:12
|
לחברים בפורום שבת שלום
למבינים טוב אנגלית שיוכלו לתרגם מה הבדל בין 2 השיטותת הודה להם 1 http://cflex.respironics.com/ 2 http://aflex.respironics.com/
אינני מבין למה אייל לא יכול להסביר כן מה האבדל כנאמר קודם הספקים מישתתפים באתר לעזור לנו ולא אל מנת לתת פרסומת. ואולי אחרי A-Flex או C-Flex זה רק עניין שיווקי. אני מקווה שנקבל תשובות ממישהוא מקצועי באתר שמקיר את שני המחשירים
שבת שלום איתי |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/21/2007 : 20:16:26
|
לאיתי,
אתה כמנהגך, אינך מתייחס לעניין אלא לאיש. אתה שוב תוקף את איל. אף אחד כאן לא מעניין אותו החשבון האישי שלך עם איל!!
אם תתקיף עוד פעם את איל, אני אוריד את ההודעות שלך. זו אזהרה אחרונה!
ולענין: הלחץ הגבוה כדי למנוע את סתימת הגרון ונדרש רק בעת שאיפת האויר. תפקיד ה C-FLEX הוא להוריד את לחץ האוויר בעת הנשיפה עד לשאיפה הבאה. האלגוריתם מנותח אלקטרונית והפולס מופיע בעת התחלת הנשיפה. כלפי המשתמש מורגש הדבר כאי התנגדות אוויר בנשיפה ולפיכך גם כל הנשימה קלה יותר.
במקרה הזה, כנראה שהמעברים חדים ויש כאלו המרגישים עדיין התנגדות. כפי שהבנתי מקריאת ההסברים, תפקיד ה A-FLEX הוא ל"עדן" את המעברים ולעשות אותם חלקים יותר, שהנשימה תהיה עוד יותר קלה.
איך בדיוק פועל האלגוריתם הזה וכיצד נעשית הבקרה , לא מוסבר או לא הבנתי. זה מה שאומר היצרן.זה כנראה סוד של המפעל שאינו רוצה חיקויים ע"י המתחרים.
אני לא ניסיתי מכשיר עם A-FLEX לכן אינני יודע. בדקתי מכשיר מסוג REMSTAR M ולא הרגשתי התנגדות לנשימה. גם ב 8 S אני מרגיש טוב ואין התנגדות בנשיפה.יש לי דיעה אישית על פי ניסיוני כלפי עצמי.
מאידך אני לא יכול לומר את הקביעה השרירותית שקבעת כי "זה רק עניין שיווקי", זה קביעה בלי בסיס וזה לא בעיה של איל אלא אתה מאשים את רספירוניקס שהיא אחת מהחברות המובילות בעולם, באינפורמציה כוזבת.
זאת מבלי שיהיה לך שום כלים להוכחת הקביעה הזו, שאינה מבוססת על משהו רציני.
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/21/2007 20:33:59 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/21/2007 : 22:53:39
|
עמוס שלום אני חושב שאת המשפט הבא: אייל, אני מצטער, ההסבר מאוד מעורפל ולא טכני. אתה כתבתה ואני כתבתי את זה בסגנון אחר אני חושב שמשהוא שואל דברים טכנים שמאוד מענינים את הפורום, יכתוב נציג חברה ולא משנה איזה סוכן יכתוב: 1. אצור עימך קשר טלפוני ביום א' וארחיב את הנושא מולך טלפונית ציטוט 2.ישנם שיקולים נוספים שמונעים ממני לפרט בפורום זה את האמור לעיל ציטוט
זה נירא לא טוב ולא אמין. ולא משנה מי זה היה, מי שיכתוב כך אני יגיב אותו דבר. ולגבי REMSTAR M C-FLEX הוא מכשיר מצוין וכן יש לו הפקט חיובי מול S8 בזה שקל יותר לנשוף מימנו מנסיון שלי. ולסיכום יש מצב שאת סוג המכשיר הבא שלי היה REMSTAR M C-FLEX או A-FLEX ואני הקנה אותו ממי שיוכל להסביר לי מה ההבדל בין המכשירים והיה זול.
שבת שלום |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 12/21/2007 23:00:01 |
 |
|
|
עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות |
נכתב ב - 12/24/2007 : 17:24:51
|
שלום לכולם
אני מבקשת רק לציין ,שאני משתמשת במכשיר של חברת RESPIRONICS עם התוספת
A-plex ואני, הסובלת מבעיות נשימה - מרגישה הקלה ממשית בנשימתי
כתוצאה מתוספת זו ( השתמשתי במכשירי חברות שונות ואני מרגישה ממש
הבדלים) זו תחושה סובייקטיבית שלי.
תודה
עדנה בר |
 |
|
|
עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות |
נכתב ב - 12/24/2007 : 18:19:28
|
quote: Originally posted by עדנה בר
שלום לכולם
אני מבקשת רק לציין ,שאני משתמשת במכשיר של חברת RESPIRONICS עם התוספת
A-plex ואני, הסובלת מבעיות נשימה - מרגישה הקלה ממשית בנשימתי
כתוצאה מתוספת זו ( השתמשתי במכשירי חברות שונות ואני מרגישה ממש
הבדלים) זו תחושה סובייקטיבית שלי.
תודה
עדנה בר
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/24/2007 : 18:59:17
|
שלום עדנה האם ניסית להשתמש גם ב- C FLEX ?? אם כן, תוכלי לתאר כאן את ההבדל שהרגשת בין ה- C וה- A FLEX ?? באיזה דרגה מתוך ה-3 את משתמשת?? האם ניסית גם את הדרגות האחרות ?? מה באופן אישי נותן לך ה- A FLEX שמבדיל אותו לטובה ממכשירים אחרים שניסית ( איזה מכשירים ) ??
ברכה
|
 |
|
|
עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות |
נכתב ב - 12/25/2007 : 19:59:32
|
שלום יחיאל
בתשובה לשאלתך.
ניסיתי לפני מספר חודשים מכשירים רבים של 3 החברות המובילות.
אני סובלת מבעיות נשימתיות - לכן רגישותי למאמץ בנשיפה גבוה יותר
ממשתמש רגיל. אני מצאתי ב -RESPIRONICS
בתוספת A-FLEX שינוי משמעותי בהקלה בנשיפה . הקלה זו השפיעה גם
על הרגשתי ביום . בזמן השינה ראותי התאמצו פחות , מכאן היתה מנוחה
נשימתית אשר השאירה לי הקלה לאורך היום.
תוספת זו נעימה לי - כך שלא בקשתי להתנסות ב-C-FLEX.
בעתיד אולי אתחדש גם בנושא זה.
כל טוב, שינה טובה
עדנה בר |
 |
|
| |
נושא  |
|