| מחבר |
נושא  |
|
|
AVIZ
חבר חדש מהשקית
12 הודעות |
נכתב ב - 12/10/2007 : 09:49:30
|
שלום לכולם, אני ישן מזה כארבע שנים עם מכשיר GoodKnight 420E של TYCO ומאוד מרוצה. המדחס התקלקל ועלות התיקון מוערכת בכ- 1,200 ש"ח לפחות. בדקתי מהו מחיר של מכשיר חדש וגיליתי שבארץ טווח מחירים הינו 5,300-7,500. בדקתי גם את מחירו בארה"ב וגיליתי שהינו 479$ בלבד (פחות מ- 2,000 ש"ח). מכיוון שאני חבר קופ"ח מאוחדת וסה"כ ההחזר המגיע לי הינו 50%, הרי שקניית מכשיר חדש בארה"ב זולה יותר מכל אופציה אחרת. הבעיה הינה שבכדי לרכוש מכשיר בארה"ב, הינך נדרש להציג מירשם מרופא. האם הם מקבלים מירשם מרופא ישראלי ? האם מבצעים משלוח ארצה ? מה שאני מבקש לדעת האם מישהוא עבר תהליך של קניית מכשיר בארה"ב ואם כן מהו ? תודה |
|
|
דויץ
חבר חדש מהשקית
20 הודעות |
נכתב ב - 12/11/2007 : 21:13:14
|
| מקבלים מרשם ישראלי בלי בעיות. במכבי זה די פשוט, לא יודע איך במאוחדת |
נערך על ידי - דויץ בתאריך 12/11/2007 21:14:59 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/11/2007 : 21:22:12
|
מי סיפר לך את השטות הזו עם מירשם!!!! אני ממליץ לך מנסיון לקנות מחול רק עם יש לך מי שיביא לך את זה לארץ. אתר ממולץ ע"י עם נסיון http://www.cpap.com
בהצלחה ואני מדגיש שוב רק עם יש לך מי שיביא את זה משם |
 |
 |
|
|
דויץ
חבר חדש מהשקית
20 הודעות |
נכתב ב - 12/11/2007 : 21:30:55
|
| למה? למה דיבורים על שטויות?לפני יומיים שלחתי מסמך בפקס ומיד קיבלתי אישור! וזו לי פעם שניה. |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 12/12/2007 : 01:21:23
|
נשמח להציע לך מכשיר אוטומאטי מעולה S8 ב5500 ש"ח שלאחר השתתפות הקופה יעלה לך אפילו יותר זול מרכישה בחו"ל כולל שרות ואחריות בארץ וללא כאבי ראש מיותרים. כולם גיבורים אבל אלה שאכלו אותה כי הציוד "נתקע" במכס כי אין להם אישור אמ"ר לא מספרים לך זאת (וזה קורה הרבה) ברמת העקרון אין אפשרות חוקית להכניס ציוד רפואי ארצה ללא אישור של משרד הבריאות ולפרטיים אין כמעט אפשרות כזו - מעבר לכך אם אתה מחשב את עלות המשלוח + מע"מ בארץ זה הופך את החוויה ללא כ"כ משתלמת ובסיכון גבוהה - כמובן שאיתי ידידי צודק שאם יש לך מישהוא שנוסע פיזית ויכול להבריח יחידה אחת לארץ זה יהיה זול יותר.. למעט אם הוא יתפס במכס ואז תשלם מע"מ + קנס - ולך תפעיל את האחריות במידה ותהיה לך תקלה בשנתיים הראשונות ..לשיקולך ארז 052-5622424
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/12/2007 : 17:34:40
|
1. אין לך מה לדאוג המכס לא עוצר אותך על מכשיר עם מכניסים אחד לארץ כי לא חובה לקנות מכשיר עם מירשם. 2. ידידי ארז צודק לגבי האחריות 80% כי יש אפשרות לקבל אחריות בארץ אבל זה מסובך מאוד. 3. לפי מה שהבנתי מימך לא מענין אותך האחריות אז תיקנה בחו"ל אבל רק עם יש לך מי שיביא לך את זה לארץ. 4. במידה ותחלט לקנות בארץ אני ממליץ על ארז פוקס הכי זול שרות מצוין ויש אפשרות לבדיקה והתמת מכשיר בבית חינם אם אתה קונה אצלו את המכשיר. 5. במידה ויתחילו יותר אנשים ליקנות אצל ארז אז תתחיל תחרות בין החברות והיו ירידת מחירים של אלפי שקלים למכשיר קומפלט (אני אישית שילמתי לפחות 2500 ש"ח פחות אצל ארז) במידה והיה תחרות רצינית המחיר ירד |
 |
 |
|
|
AVIZ
חבר חדש מהשקית
12 הודעות |
נכתב ב - 12/12/2007 : 23:01:36
|
תודה לכולם על ההתייחסות. כעת אתן את התייחסותי לתשובות: 1. הדרישה למירשם רפואי בקנייה בארה"ב הינה עפ"י החוק הפדראלי ומופיעה בכל האתרים בהם ניתן לקנות. 2. בהתייחס לאחריות אכן נכון הוא שהפעלת האחריות הינה בארה"ב והמשלוח הלוך ושוב הינו על חשבוני (ברור גם שלא ניתן מכשיר חליפי). 3. דרישה נוספת שקיבלתי מאחת החברות הייתה שאם אני רוצה שתושב מקומי יקנה בעבורי את המכשיר, אזי עלי לוודא ששמו יהיה זה שיופיע על המרשם !? 4. מבחינת הכנסת המכשיר לארץ, אין לי בעייה, אני נוסע לחו"ל בתדירות גבוהה ויכול להביאו בעצמי. בכל מקרה הנני לוקח את המכשיר איתי לחו"ל. למרות כל האמור ולסיכום אני מסכים גם עם ארז שבמחיר שהוא מציע (כולל השירות, המכשיר החליפי וכו') כדאיות הקנייה בארה"ב מוטלת בספק רב. |
 |
|
| |
נושא  |
|