|
חגית
חבר פחות חדש
 
Israel
263 הודעות |
נכתב ב - 12/01/2007 : 06:40:02
|
היי חברים! רציתי לספר לכם, שבחודשיים האחרונים לא השתמשתי בסד הדנטלי שלי (בשל מקרה מטופש מצדי, של שכחת הסד שלי היכנשהוא רחוק מהבית) לא האמנתי עד כמה השינה בלעדיו תהיה למפגע אמיתי באיכות חיי פשוט הבנתי זאת כשגיליתי שאני נרדמת בעמידה, מתקשה לשמור על שגרת תפקוד יומית בשל עייפות היסטרית, מנשנשת כל היום כדי להישאר ערה או שותה קפה בכמויות... עד שנפל לי האסימון... שעלי לחזור לסד שלי ומהר. אז השבוע הוא חזר אלי... ואני רוצה לאמר לכם שהחיים השתנו.
כשאני ישנה עם הסד לילה, אני מתעוררת רעננה, זאת לאחר שבחודשיים האחרונים לא התעוררתי בבקרים כמה פעמים למרות הנודניק שבשעון המעורר, דבר שיצר לי בעיה קשה עם הילדים בבוקר כי אם אמא לא מתעוררת אז הילדים בבעיה, ולא התעוררתי גם לעבודתי! כשנפל לי האסימון שזה פשוט בגלל שלא ישנתי עם הסד הבנתי עד מה גדולה תרומתו לאיכות חיי ולשינה שלי.
רק רציתי לשתף- לכל מי שיש לו בעיית דום נשימה בשינה ולא מסתדר עם םפתרון זה או אחר- אל תוותרו עד שתתאימו לכם פתרון הולם כי לא מבינים את זה עד שמקבלים בחזרה את השינה! (שזה בעצם שליש מחיינו לא?) |
|