מחבר |
נושא  |
|
מאירקה
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 11/25/2012 : 00:34:37
|
שלום חברים. כבר חודש שאני ישן עם רסמד,התחלתי עם מסיכה פשוטה,עברתי לנחירונים ועכשיו אני עם מסכת פנים גדולה. אף אחת לא עבדה טוב! הבעיה שלי היא שילוב בן זקן צרפתי לנשימה מהפה עקב כך שנחיר אחד תמיד סתום אצלי. את הפשוטה הסרתי תוך כדי שינה. הנחירונים לא התאימו כי לא הצלחתי לא לנשום מהפה. מסכת הפנים מעולה אבל כל הזמן בורח אוויר בגלל הזקן הצרפתי. מה עושים? יש מסכות שעובדות טוב יותר עם זקן? אשמח לשמוע המלצות-תודה! אגב הרסמד מכשיר נפלא ושקט,אבל המסיכה לצערי לא טובה וניסיתי כבר שלוש. |
|
biohazard
חבר חדש

86 הודעות |
נכתב ב - 11/25/2012 : 08:12:00
|
אפשר תמיד לגלח את הזקן... |
מכשיר: Weinmann SOMNObalance מסיכה: Weinmann Joyce מסיכה נוספת: Respironics Comfort Classic |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 11/25/2012 : 09:13:13
|
תמשיך לנסות עוד מסיכות עד שתסתגל ותמצא את האיזון הנכון להידוק רצועות המסיכה (באופן שאינו מפריע יותר מידי ועדיין לא מאפשר בריחת אויר).
יש גם עוד פעולות שניתן לעשות לפתיחת הנחיר הסתום, כמו טיפות אף שונות וכו'. תתייעץ עם רופא א.א.ג. אני לא הייתי מוותר כל כך מהר על מסיכה אפית.
בהצלחה ותמשיך לעדכן
|
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 11/25/2012 : 23:38:53
|
אפשר לנסות בריז רייט -מרחיב נחיריים אלסטי לא תרופתי |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 11/27/2012 : 10:23:07
|
לגבי נשימה מהפה: בחלק מהמסכות יש רצועת סנטר ש"מעודדת" את הפה להשאר סגור. אין לי מושג אם זה באמת יעיל אבל בטוח שווה לנסות, כיוון שמסכת הפנים פחות נוחה.
בהצלחה ! |
 |
|
עדנה
חבר פחות חדש

147 הודעות |
נכתב ב - 11/28/2012 : 20:29:59
|
אני משתמשת במסכה הבנויה משתי מסכות.
אם האויר "בורח" ממסכה ראשונה ,הוא יבלם במסכה השניה.
על פי מיטב ידיעתי ניתן לשלב מכשירים שונים ומסכות שונות.
המסכה שלי easylife של חברת מדיטכניקה .
מכשיר החברה הוא בסדר ,אך הפילטרים דקים במיוחד ,והבלאי מהיר מאוד.
עדנה |
 |
|
מאירקה
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 11/30/2012 : 21:35:30
|
תודה חברים,בפגישה הקרובה עם נציגת רסמד אבקש את המסכה שסוגרת את הפה. לגבי נחירונים,אין לי ספק שזה לא בשבילי,אני צריך פול-פייס. מסיכה כפולה נשמע מעניין,אנסה לחפש דוגמא ברשת. קישור יתקבל בברכה. תודה |
 |
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 12/01/2012 : 07:58:27
|
לעדנה אין דבר כזה האיזילייף אוטמת רק בשכבה הראשונה השניה היא לתמיכה פיזית וכלל לא אוטמת |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 12/01/2012 : 09:30:28
|
quote: Originally posted by מאירקה
תודה חברים,בפגישה הקרובה עם נציגת רסמד אבקש את המסכה שסוגרת את הפה. לגבי נחירונים,אין לי ספק שזה לא בשבילי,אני צריך פול-פייס. מסיכה כפולה נשמע מעניין,אנסה לחפש דוגמא ברשת. קישור יתקבל בברכה. תודה
המסיכה שעדנה הזכירה האיזילייף, היא מסיכה אפית, העיצוב שלה הוא מיוחד בכך שהיא מאפשרת אטימה ללא הידוק הרצועות, כמו כן החלק התןמך במצח מהווה חלק מן המסיכה.המסיכה הזו לא נועדה לסייע דווקא לכאלה הנושמים דרך הפה באופן קבוע.
אתה יכול לקרוא עליה כאן
http://www.healthcare.philips.com/main/homehealth/sleep/easylife/default.wpd |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 12/01/2012 09:32:36 |
 |
|
|
נושא  |
|