מחבר |
נושא  |
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 11/06/2012 : 10:14:52
|
הייתי אצל ד"ר ברוך אלעד בעבר. הקדיש לי 5 דקות והמליץ לי על הפרוביג'יל לטיפול בעייפות. לא בדיוק התרשמתי. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 11/06/2012 : 13:53:00
|
זומר - על סמך מה ההמלצה "המבורכת" ? |
 |
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 11/06/2012 : 17:05:13
|
זומר, אני כחולה לא צריך לחשוב ובטח לא לחפש רופא מומחה שיתאם לי בין התרופות. הרופא שנותן לי את התרופה או ממליץ אליה חייב להיתענין! נכון לחולה יש אחריות מסוימת על בריאותו. בושה לכל מחלקת שינה של מכבי - אנחנו כסף לא חולים! |
 |
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 11/06/2012 : 18:59:36
|
למה מחלקת שינה ? אני מתכוון ללכת לרופא שינה מומחה. עכשיו יש את הרצוי ויש את המצוי - אני מציע לכולם לדאוג לכך שהרופא המטפל ייחשף לכל התרופות שאנחנו נוטלים ולא לסמוך עליו (הם שוכחים וכד'). |
 |
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 11/06/2012 : 21:57:49
|
ערב טוב אפנאי, כתבתי בעבר על מעבדת השינה של מכבי באסותא חיפה - מילה אחת מתאימה לתיאור החוויה ב ו ש ה , וכך זה נמשך עם המלצות לטיפול. לדעתי הסכם הרכישה של מכבי הוא טוב והוגן בעלות שפויה. מניסיוני האישי בלבד, היה לי בעבר מכשיר סיפאפ שהחזיק 6000 שעות ללא צרות (עדין נמצא בכוננות תקלות) הוחלף בגלל רעש, מאז היו לי 3 מכשירים ואף לא אחד מהם החזיק יותר משנתיים שלוש כולל ה-SP (שווק אחרי פחות משנתיים), בימים אלה רכשתי את המכשיר הרביעי מקווה שיספק את הסחורה. |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 11/07/2012 : 08:55:59
|
quote: Originally posted by dhkh
ערב טוב אפנאי, כתבתי בעבר על מעבדת השינה של מכבי באסותא חיפה - מילה אחת מתאימה לתיאור החוויה ב ו ש ה , וכך זה נמשך עם המלצות לטיפול. לדעתי הסכם הרכישה של מכבי הוא טוב והוגן בעלות שפויה. מניסיוני האישי בלבד, היה לי בעבר מכשיר סיפאפ שהחזיק 6000 שעות ללא צרות (עדין נמצא בכוננות תקלות) הוחלף בגלל רעש, מאז היו לי 3 מכשירים ואף לא אחד מהם החזיק יותר משנתיים שלוש כולל ה-SP (שווק אחרי פחות משנתיים), בימים אלה רכשתי את המכשיר הרביעי מקווה שיספק את הסחורה.
אני מסכים איתך לגבי תפקוד מעבדות השינה של אסותא - בושה!
אינני מסכים איתך שההסכם של מכבי הוגן וזאת מפני שאין בו מבחר מספיק (אם בכלל) של מכשירים איכותיים. |
 |
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 11/08/2012 : 19:00:26
|
שלום יצחק, זו עמדתך למרות שאני חולק על כך,מה זה מכשיר טוב(מכשיר מחברה מסוימת דגם מיוחד שאין לאחרים)? היום אני יודע שהמכשיר של מקסימה פחות טוב בשבילי מהמכשיר של אס אל פי. אבל אינני יודע עם הוא פחות טוב או יותר טוב או שווה ערך למכשירים אחרים הקיימים בשוק, נראה לי שאנחנו משלמים המון עבור השם ומעט עבור המוצר וזה אחד היתרונות בהסכם מכבי שנקבל מכשיר + שרות + מסכות + חלפים במחיר הגיוני, אני בטוח שאס אל פי לא מפסידים מההסכם עם מכבי, (אני לא שייך לשום צד שמרוויח או מפסיד), אני רק לקוח מרוצה מההסכם.
|
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 11/08/2012 : 21:10:58
|
אם אתה מרוצה זה הכי חשוב!
בכל אופן טענתי היא שמכרז מכבי לא מאפשר בחירה במגוון גדול מספיק של מכשירים איכותיים
שיהיה לך רק בריאות ושינה טובה! |
 |
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2012 : 00:17:15
|
צימצום המיגוון מאפשר הגדלת הכמות הנמכרת על ידי כל חברה וכך לוחצים את המחיר למטה. השירות וההדרכה הועברו על ידי המכרז הנל לידי אסותא וחברת הסיפפ רק מספקת את הסחורה. צטערת |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
biohazard
חבר חדש

86 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2012 : 07:39:25
|
רציתי להדגיש שאני מרוצה מאוד מהמכשיר ואצלי הוא עובד מצוין ושקט מאוד. |
מכשיר: Weinmann SOMNObalance מסיכה: Weinmann Joyce מסיכה נוספת: Respironics Comfort Classic |
 |
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 11/15/2012 : 07:46:32
|
הרוב השקט והגדול מרוצה. הבעיות הן לפעמים בדום נשימה לא רגיל עם בריחות אויר מהפה למשל או הפסקות מרכזיות עם אי ספיקת לב.שם צריך להתמודד. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
biohazard
חבר חדש

86 הודעות |
נכתב ב - 11/15/2012 : 12:18:56
|
הבעייה במכבי שהם לא נותנים את המבחר של המכשירים שמאפשר להתמודד, אלא מגבילים למספר מצומצם. |
מכשיר: Weinmann SOMNObalance מסיכה: Weinmann Joyce מסיכה נוספת: Respironics Comfort Classic |
 |
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
|
נושא  |
|