| מחבר |
נושא  |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 10/13/2007 : 20:06:07
|
הקשתי בגוגל "פורום CPAP". בעמוד הראשון "קפצו" שבעה הודעות שהיו קשורות במישרין או בעקיפין לפורום הנוכחי. אז מי שמחפש פורום CPAP - יגיע. למיטב הערכתי צריך לעשות פעולות הפצה.
מנחם, מה עם המדבקות שהצעת להדפיס? שם מספיק גם לרשום להקיש "פורום CPAP".
תשכנעו אותי מדוע יש לצפות שתהיינה יותר הפניות לפורום תפוז?
בתפוז אפשר לשלוח קבצים וזה יתרון. כאן אין אפשרות וזה מפריע. כאן יש אפשרות לעקוב אחרי מספר כניסות. כאן אתה יכול לעדכן את הודעתך אין ספור פעמים. בתפוז צריך להגיש בקשה מיוחדת כדי להפוך מקומונה לפורום. זה לא פשוט: יש אלפי קומונות!
אני מבקש לעשות משאל מבין כולכם, הגולשים: האם לדעתכם כדאי להשקיע ולהעביר את הפורום בכללותו לתפוז? אנא פרטו איזה יתרונות יצמחו לנו?
אנא תשובותיכם המנומקות! עמוס
--------------------------------------------------------------------------------
|
נערך על ידי - עמוס פורת ב 10/13/2007 20:08:40 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 10/13/2007 : 20:10:16
|
דעתו של יחיאל רובין:(הודעתו המועתקת)
שלום עמוס. לי נוח מאד להשתמש בפורום הזה. בנוסף ליתרונות שציינת למעלה, אפשר להוסיף גם: אפשר לראות את פרופיל הכותב. אפשר לשלוח לו מייל. אפשר למצוא את ריכוז הודעותיו. אפשר לראות תצוגה מקדימה. אפשר להוסיף צלמיות פרצופים. אפשר למחוק (לתקן) הודעה לא מוצלחת.... אפשר לראות תאריך ושעת כתיבת הודעה. רק חברים רשומים בפורום יכולים לרשום הודעה.
חלק מהתכונות הנ"ל קיימות גם בפורומים אחרים, חלק מהן חשובות מאד וחלק אחר פחות. אבל כאן הן מרוכזות כולן לנוחיות המשתמשים.
מאידך, לא ראיתי שהרבה משתתפים שולחים קבצים.
כפי שכבר אמרתי, לי מאד נוח עם הפורום הזה כפי שהוא.
בברכה
|
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 10/14/2007 : 16:11:42
|
הפורום מצויין. לא רצוי לדעתי להחליפו.
רבים ניכנסים לקרוא, מעטים משתתפים בפועל.
זה שייך לסיגנון של הישראלי המצוי. מדובר באנשים מבוגרים שכותבים רק כשצריך.
הפורום שלנו היום הוא כזה, שאם משתמש חדש ניכנס ועובר על כל המידע, הוא איננו צריך יותר לשאול שאלות.
זה מכובד ויפה ועל כך אנו צריכים להיות מרוצים.
אם היינו יכולים להיכנס לתוכנית TV העוסקת בנושאי בריאות, כמו זו של פרופ' קרסו, או האחרות, היינו יכולים לפרסם עוד.
הבה ננסה לגייס מימון מאחת מחברות ה - cpap למודעה בעיתון, או לסטיקרים.
אם היינו יכולים להסתייע ברשימת התפוצה של 2-3 חברות מסחריות, גם זה היה טוב.
אני בטוח שכל מצטרף חדש למשפ' הסי פאפניקים, עובר דרך הפורום שלנו. היום כולם מחפשים מידע באינטרנט ולנו הפורום הכי רציני בנושא.
ככלל אני מרוצה מהפורום וגאה בו !!! |
 |
|
|
חגית
חבר פחות חדש

Israel
263 הודעות |
נכתב ב - 10/14/2007 : 21:40:46
|
מסכימה שהפורום בסדר גמור ( ויותר מכך! ) וזאת חרף הסבריי על מנועי החיפוש וכו'... כי אכן אנחנו עולים בדף הראשון בחיפוש כשמקישים פורום CPAP וזה מצויין ללא קידום אתר בתשלום.
אבל- ואבל גדול
באשר למה שמנחם כתב על הסטיקרים והספונסורינג שתבקשו מחברות סיפאפ- יש פה טעם לפגם גדול!
באמת, הפורום חייב להיות בלתי תלוי! וכזה הוא היום. אחרת היית פותח את הפורום כפורום באיזה אתר של מעבדת שינה ספציפית או חברת סיפאפ (מעניין אגב שאף חברה לא עשתה זאת עד היום, ז"א לא פתחה פורום - די מתבקש במציאות היום) .
בל נשכח שהרי כבר היו פה כמה קטעים סביב כניסת משווקים או סוכנים וזה לא נעים לכתוב כשאתה יודע שיצאו נגדך כי אתה כורת למישהו את הענף שהוא יושב עליו וברגע שהפורום יקושר כ"נאמן" לחברה מסויימת- זה ידיר את רגלי הגולשים שלא מרוצים ממנה.
וזה גם יפגע בעקרון הגילוי הנאות לטעמי. ברגע שהפורום יקבל ספונסורינג מחברה אחת, יהיה לו קשה לפרסם פה למשל תלונות נגדה - זה ממש לא לעניין לטעמי.
|
נערך על ידי - חגית בתאריך 10/14/2007 21:42:35 |
 |
|
|
GILI
חבר חדש מהשקית
49 הודעות |
נכתב ב - 10/14/2007 : 22:15:10
|
עמוס, הפורום מנוהל הוגן עיניני ומאוד חברי. המשך כך, נקוה שהעונה תעבור בקרוב. יתכן וכל משתמשי ה - CPAP, יודעים כבר הכל.
|
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 10/14/2007 : 23:24:05
|
שלום לכולם,
ככזה שמייצג חברה מסחרית עסקית אינטרסנטית....אני מסכים עם חגית שאסור שיהיה שום קשר ישיר בין הפורום לבין חברה או מעבדה!. לגבי מעורבותי האישית כנציג חברת מדטכניקה-ייבואנית Respironics , הסיבה למעורבותי הינה לענות ולסייע בשאלות רלוונטיות ולהעמיד דברים על דיוקם.
עמוס: בנוגע לאתר מנסיוני האישי ישנם רבים אשר מספרים לי כי ביקרו באתר זה, בינהם לקוחות,פציינטים,רופאים,מנהלי מעבדות וכו' העיניין הוא שלא לא כל אחד/ת יש זמן ו/או רצון להיות מעורב אקטיבי/ת בפורום.
אך אין ספק כי הפורום מפרה ומועיל להרבה גולשים וגולשות
המשך שבוע נעים,
אייל נציג חברת מדטכניקה
Eyal Y Medtechnica |
 |
|
|
dovaleh
חבר חדש מהשקית
8 הודעות |
נכתב ב - 11/03/2007 : 20:23:39
|
מצטרף לתומכים להשאר האתר הנוכחי ברור ונוח מאד. יש למצוא דרך להפניה לאזור אכסון קבצים, אם כי בדרך כלל זה לא נחוץ. רציתי להוסף שאולי לא משתתפים בפועל אנשים רבים, אבל לא מעט מקרים של אנשים ששאבו עדוד להמשיך, וזה שווה את הכל! |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/04/2007 : 11:38:34
|
לאור תמיכתכם, נמשיך בשלב זה את הפעילות מפורטן. בתקוה שמנהלי האתר ישפרו אותו עם הזמן ונוכל לשלוח גם קבצים. עמוס פורת מנהל הפורום |
עמוס פורת
|
 |
|
|
מכורלאהבה
חבר חדש

Israel
99 הודעות |
נכתב ב - 03/22/2008 : 23:39:20
|
quote: Originally posted by חגית
מסכימה שהפורום בסדר גמור ( ויותר מכך! ) וזאת חרף הסבריי על מנועי החיפוש וכו'... כי אכן אנחנו עולים בדף הראשון בחיפוש כשמקישים פורום CPAP וזה מצויין ללא קידום אתר בתשלום.
אבל- ואבל גדול
באשר למה שמנחם כתב על הסטיקרים והספונסורינג שתבקשו מחברות סיפאפ- יש פה טעם לפגם גדול!
באמת, הפורום חייב להיות בלתי תלוי! וכזה הוא היום. אחרת היית פותח את הפורום כפורום באיזה אתר של מעבדת שינה ספציפית או חברת סיפאפ (מעניין אגב שאף חברה לא עשתה זאת עד היום, ז"א לא פתחה פורום - די מתבקש במציאות היום) .
בל נשכח שהרי כבר היו פה כמה קטעים סביב כניסת משווקים או סוכנים וזה לא נעים לכתוב כשאתה יודע שיצאו נגדך כי אתה כורת למישהו את הענף שהוא יושב עליו וברגע שהפורום יקושר כ"נאמן" לחברה מסויימת- זה ידיר את רגלי הגולשים שלא מרוצים ממנה.
וזה גם יפגע בעקרון הגילוי הנאות לטעמי. ברגע שהפורום יקבל ספונסורינג מחברה אחת, יהיה לו קשה לפרסם פה למשל תלונות נגדה - זה ממש לא לעניין לטעמי.
|
 |
|
|
giladon
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 03/23/2008 : 22:23:51
|
בגדול אני גם מרוצה מהפורום במתכונתו הנוכחית, ואני לא יודע אם יהיה ניתן להעביר את כל ההודעות שנכתבו כאן עד כה לפורום חדש בתפוז. כי אם מתחילים הכל מחדש אז באמת יהיה חבל לוותר על שפע האינפורמציה שנצברה כאן. . .
מה שכן, חסרה לי כאן פונקצייה שמאפשרת לקבל מייל או התראה כלשהי באתר פורטן על תגובה להודעות שאני כותב. אופצייה כזו הייתה יכולה לחסוך לכולנו שיטוט (לעיתים לא קצר בכלל) מחדש בתוך ההודעות בכל כניסה מחודשת לפורום. |
מה שמתחשק לי זה לישון פשוט לשקוע פשוט לשכוח (מאיר אריאל) |
 |
|
| |
נושא  |
|