| מחבר |
נושא  |
|
|
melamud2
חבר חדש מהשקית
Israel
5 הודעות |
נכתב ב - 07/16/2012 : 15:32:23
|
יש ברשותי ביפאפ S9 אוטומטי, עד אתמול הכל היה בסדר והמכשיר עבד בלי שום בעיה .אתמול בלילה אחרי כמה דקות של שימוש , הרגשתי שינוי בלחץ האויר של המכשיר וכתוצאה מכך ,התקשתי חלקית לנשום. כאשר הורדתי את המסכה מהפנים , המכשיר המשיך להוציא אוויר ללא הפסקה. לפני התקלה היה מפסיק להוציא אוויר אחרי כמה רגעים , וכאשר הייתי שם את המסכה בחזרה, היה חוזר לעבוד רגיל. מכשיר זה נשלך ל קלינטיקה והם טוענים שחברו אותו למחשב והכל תקין. אני חבר קופ"ח מכבי והמכשיר הוא בשכירות, שאני משלם עליו 148 ש"ח לחודש. כשאני מחבר את המכשיר ואחרי כמה זמן מדליק אותו, בהתחלה עובד בסדר במשך כמה דקות ושוב התקלה חוזרת. אני אבקש עזרה דחופה מחברי הפורום , האם מישהו נתקל בתופעה הזאת? ומה אני יכול לעשות מול קלינטיקה ? תודה ישראל |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/16/2012 : 17:43:38
|
שלום ישראל,
אני מבין כי מדובר במכשיר BPAP ולא CPAP אישית אינני מכיר את המכשיר הזה. בכל אופן לפי מה שאתה מציין ייתכן מאד שאכן יש תקלה במכשיר. עליך להמשיך להתעקש לקבל שירות תיקונים מקלנטיקה עד לפיתרון הבעיה לשביעות רצונך. אם הנושא לא נפתר עליך לפנות למכבי |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
melamud2
חבר חדש מהשקית
Israel
5 הודעות |
נכתב ב - 07/16/2012 : 17:50:31
|
| מכבי ,עין עם מי לדבר |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/17/2012 : 21:14:34
|
שלום, הבנתי שהמכשיר בשכירות בתשלום חודשי. אתה לא יכול להחליף אותו??
בברכה 
|
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 07/21/2012 : 18:52:33
|
אפשר לפרוק נתונים ולראות מה קרה. האם עשית איזה שהוא שינוי באביזרים?במסכה? בצינור? סתמת איזה פתח ? פירקת והרכבת לא נכון את המסכה????? בקש לנסיון מכשיר דומה אחר ותשווה. לי זה נשמע כמו דליפה או חיבור לא טוב של המסכה . |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
| |
נושא  |
|