| מחבר |
נושא  |
|
|
mosheabr1
חבר חדש מהשקית
Israel
4 הודעות |
נכתב ב - 06/19/2012 : 17:27:30
|
אני משתמש ב CPAP מזה 10 שנים בקביעות. יש לי מכבי מגן זהב. שני המכשירים האחרונים שרכשתי לפני 3 ו-6 שנים היו של resmed, וקבלתי החזר של 83%. לפני שנה מכבי הוציאה חוזר שהיא מאשרת רכישה רק משני ספקים שהיא הגיעה אתם להסכם ולא ניתן יותר לרכוש אצל היבואנים ולקבל החזר. אני עושה כעת את הפרצדורה (המטופשת) של בדיקות באסותא על מנת לרכוש מכשיר חדש. האם מישהו יודע איך עוקפים או שוברים את המחסום הבירוקרטי של מכבי ורוכשים מכשיר לא מהיצרן/ספק שהם קבעו אלא את מה שאני רגיל ורוצה- RESMED
תודות
משה |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 06/19/2012 : 18:16:26
|
שלום, אני חושב שדווקא אחרי תקופה כה ארוכה כדאי מאד לבצע בדיקת שינה. יש חילוקי דעות על איכות הבדיקה כפי שהיא מתבצעת באסותא. מכבי חתמה עם 3 ספקים. תנסה לבדוק עוד במעבדה את כל הסיפאפים והמסיכות שלהם כולל הצלבה בין המסיכות השונות מ 3 הספקים. החבילה של מכבי כוללת אחריות ל 3 או 4 שנים + מסיכות (1 בכל שנה) ופילטרים. אינני יודע איך ניתן לעקוף את המערכת, אולי ע"י פניה למח' חריגים.... כדאי לקרוא את זה: http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=18125 וגם את הנושאים הראשיים שבראש הפורום. נשמח אם תמשיך להשתתף בפורום.
בהצלחה  |
 |
|
|
amihayf
חבר חדש מהשקית
19 הודעות |
נכתב ב - 06/19/2012 : 19:08:38
|
שלום, גם אני שקלתי את האופציה הזו. לאחר קבלת האישור מאסותא יש לפנות לסניף מכבי המקומי ולבקש בקשה חריגה (אפשר טלפונית). אם מאשרים מקבלים החזר עד 3500 ש"ח למכבי זהב. בכל מקרה אתה יכול לנסות את שלושת המכשירים באסותא. בהצלחה |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
|
|
mosheabr1
חבר חדש מהשקית
Israel
4 הודעות |
נכתב ב - 06/21/2012 : 16:40:44
|
תודה לכל המגיבים. קראתי את ההערות והלינקים
תכלס, יש אמתלה רפואים שתאפשר לי לרכוש את מה שאני רוצה, זה resmed שטוב לי איתו?
אם לא, מה המלצת הותיקים מבין השלשה של מכבי? |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 06/22/2012 : 00:23:08
|
לא נראה לי שיש אמתלה רפואית אולי אם תנסה את כולם ולא תסתגל ורופא יציין שאתה מכור לדגם מסוים???? אני סקפטי. והמכשיר הכי טוב הוא....................................... מעניין לשמוע את דעתם של הותיקים-בכנות... |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 06/22/2012 : 09:17:57
|
נראה לי שמכרו אותנו בזול. לא נראה לי שהמכשירים האלו יכולים להתחרות עם המכשירים המובילים של רספירוניקס ורסמד. מכאן זה מוביל אותי לשאלה אם הגרלה עיוורת אינה הפתרון הטוב ביותר כדי לבחור מבין השלושה.
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 06/22/2012 : 10:06:12
|
לא הייתי הולך לפיתרון של "הגרלה עיוורת" בכל מקרה כי תמיד יש הבדלים
ההבדלים יכולים להיות הן בטיב המכשיר והן בטיב השירות
כדאי לראות גם איזה ספק מאפשר יותר גמישות ומבחר בבחירת המסיכות
לו הייתי מבוטח מכבי הקונה מכשיר הייתי מנסה את שלושת המכשירים לפני הרכישה |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 06/22/2012 10:06:35 |
 |
|
|
amihayf
חבר חדש מהשקית
19 הודעות |
נכתב ב - 06/22/2012 : 14:49:15
|
כמבוטח מכבי יצא לי להתנסות בשלושת המכשירים (אני חדש בעניין) . כולם בסופו של דבר מוציאים אויר בלחץ, ההבדלים הם: הסיני והצרפתי רועשים יחסית לגרמני. הצרפתי קטן וקומפקטי נוח לנסיעות. הגרמני כבד יחסית ובנוי יותר מסיבי. נראה לי שהגרמני מתוחכם יותר אבל לא בטוח שזה לטובה, לפעמים בבוקר אני מתעורר והמכשיר עובד משונה עם לחצים משתנים וחזקים (אני מהנדס תוכנה 20שנה נראה לי שיש להם איזה באג). בסופו של דבר בחרתי בגרמני בגלל הרעש. הייתי מעדיף לשלם עוד 1000 שקל ולקבל בחירה חופשית מהקופה. מבחינת מסיכות, הגרמני מתוחכם הפייה של המסיכה כדורית ונוחה יותר אבל החלק שצמוד לפנים נוקשה. אפשר לקבל מהספק גם מסיכה מייצרן אחר.
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 06/22/2012 : 18:58:15
|
מכשיר יד 2??? יכול לדעתי לשמש כמכשיר שני לנסיעות. את המכשיר העיקרי, אני רוצה חדש עם חבילת אחריות. החבילה של מכבי היא ל 3-4 שנים. צריך לנסות את 3 הסיפאפים והמסיכות השונות ועדיף לעשות זאת במעבדה,לפני התקשרות עם ספק כלשהו.
בברכה  |
 |
|
|
mosheabr1
חבר חדש מהשקית
Israel
4 הודעות |
נכתב ב - 06/25/2012 : 19:55:17
|
תודה חברים. אני מבין שגם ל"מביני דבר" אין סיבה מנוסה לפרוץ את המסגרת הנקשה שכפתה עלינו מכבי. אצא לדרך ואדווח שוב תודות
בינתיים דיווח ראשון: מייל ששלחתי לשירות לקוחות אסותא:
שלום רב
אני משתמש בcpap מזה כ10 שנים. כחלק מתהליך מימוש זכותי לרכישת מכשיר חדש מידי 3 שנים הופנתי אליכם למכון שינה. נמסר לי מכשיר resmasrt על מנת שאישן איתו מספר לילות ואתם תוציאו מהמכשיר את נתוני השימוש שלי. המכשיר שכוון ע"י הטכנאי ונמסר לי לישון איתו מספר לילות, לא פועל. הבאתי את המכשיר היום למקום עבודתי על מנת שהטכנאי יוכל לאתר את הבעיה תוך כדי שיחת טלפון ממני. להפתעתי המוקדן של אסותא לקח ממני מס' טלפון באמירה שיחזרו אלי תוך 24 שעות. לשאלתי למה אי אפשר לדבר עם מכון השינה ענה שאין לו קשר טלפוני אתם. זה אבסורד, איך יוכל טכנאי לעזור לי להפעיל את המכשיר אם יצלצל אלי בשעה אקראית. אני לא "מסתובב" עם מכשיר CPAP בכיס.
את הטקסט דלעיל כתבתי באתר של אסותא תחת הלשונית "צור קשר" לאחר מילוי כל הפרטים הנדרשים. הנסיון לשלוח את המייל נתקל בהודעת שגיעה של האתר.
שוב צלצלתי לאסותא הבטיחו שמישהו מהתמיכה הטכנית יכזור אלי בשעות הקרובות. עברו 48 שעות, אף אחד לא חזר אלי
ובכלל, מה זה "סטנדרט שירות אסותא" אם אי אפשר להתקשר למכון פעיל בטלפון בשעות העבודה ולקוח שמודיע על תקלה מבטיחים ולא חוזרים אליו.
עד כאן המייל, להלן התוצאה:
באתי במיוחד לאסותא (כמובן לאחר תיאום תור) והטכנאי הראה לי שעל מנת להפעיל את המכשיר יש ללחוץ על כפתור ההפעלה בלחיצה עדינה מאוד כי בלחיצה רגילה זה נכנס לMODE מסוים וזה לא מפעיל את המכשיר.
חזרתי הביתה נסיתי לישון עם המכשיר, התעוררתי בלילה בהרגשת מחנק. הבנתי שהלחץ כנראה נמוך ( אני צריך 9) וחזרתי למכשיר שלי להמשך הלילה.
מחרתיים אבוא אליו (כמובן בתיאום תור ו 15 שקל חניה) ואוודא שהלאיוצלח יכוון נכון את המכשיר.
המשך יבוא. . . . |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 06/25/2012 : 21:42:29
|
השירות במעבדת השינה של אסותא בתל אביב ממש קטסטרופאלי
פשוט בושה!
גם אני נתקלתי בתופעה הזו שלא נותנים לך את מספר הטלפון הישיר של מעבדת השינה אלא אתה מופנה למרכזייה שלוקחת הודעות.
נאלצתי לעשות בדיקות שינה פרטיות על חשבוני.
עצוב מאד מה שקורה למכבי |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 06/26/2012 : 10:16:45
|
להרבה גופים יש שירות הודעות 24 שעות ביממה. כאשר מגיעים למעבדה יש לבקש את הטלפון הישיר למזכירה ולטכנאי למקרה הצורך. אפשר גם להעזר בפקס שנותן תיעוד לפנייתכם. מי שיודע במקרה שיפרסם כאן. אני ראשון : באסף הרופא מעבדת השינה -מזכירות -089778424 איריס או מיטל אצלי בחדר באסף הרופא - 089778019 פקס ישיר באסף הרופא-089778018
|
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 06/26/2012 : 11:17:33
|
אין לי בעיה עם שירות הודעות 24 שעות ביממה
הבעיה היא שבשביל להשיג את הטלפון הישיר של מעבדת השינה באסותא צריך בלש |
 |
|
|
mosheabr1
חבר חדש מהשקית
Israel
4 הודעות |
נכתב ב - 06/28/2012 : 18:58:51
|
שלום חברים לא מתקבל על הדעת שגוף האמון על מתן שירות ללקוחות, המטפל בעשרות רבות של לקוחות הנמצאים בביתם (בכל זמן נתון) לנסוי אישי בשימוש במכשיר (כדוגמת CPAP), יפעל במתכון של תקשורת פיזית בלבד. מה יעשה לקוח שיש לו בעיה מקטנה ועד גדולה? על פי הדוקטורינה הקיימת הוא אמור לתאם תור(אי אפשר אפילו להגיע באופן ספונטני) ולבוא פיזית ולספר על הבעיה. זו גישה "אוטיסטית" של ארגון מונופוליסטי שלקוחותיו "שבויים" ולא מתקשרת עם לקוחותיו אלא רואה את עצמו ויעילותו הכלכלית בלבד. עד כאן "דמעות". מה עושים על מנת לשנות? אני דברתי עם שירות לקוחות אסותא. הפקידה שם נשמעה אמפטית אבל לא נראה לי שזה ישתנה בלי פעולה נרחבת לשנוי השיטה משה |
 |
|
|
ofir_care
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
|
| |
נושא  |
|