| מחבר |
נושא  |
|
עדנה
חבר פחות חדש

147 הודעות |
נכתב ב - 04/21/2012 : 17:01:10
|
בעבר רכשתי מכשיר ומסכה בחברת מדטכניקה. היום מחלקת הcpap קטנה שם מאוד.
מאז שאייל ירימי עזב אין להכיר את החברה. אני מעוניינת לרכוש מכשיר
חדש. האם יש למשהוא ניסיון בחודשים האחרונים עם חברת מדטכניקה
המוקטנת ללא אייל ירימי. אבקש להעזר בניסיונכם.
עדנה |
|
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 04/21/2012 : 17:33:14
|
היי עדנה גם אני רכשתי אצלם (דרך אייל מכשיר ומסיכה). לפני כמספר שבועות פניתי פעמיים לסוכנת שלהם בבקשה לרכוש מסכה, הבטיחה שתחזור ועד היום לא קיבלתי ממנה טלפון. לפני מספר ימים התקשרתי לחברה והם הבטיחו שהסוכנת תחזור אלי. אני ממתין... |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 04/22/2012 : 14:14:25
|
שלום, איך נפלו גיבורים........... חבל, חבל,חבל. גם לי יש מה לספר, אבל חבל על הזמן כי כנראה לא איכפת להם בכלל. אם אינני טועה, אפילו לא השתתפו במכרז האחרון של מכבי.
בברכה 
|
 |
|
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 04/22/2012 : 18:52:05
|
כן, התקשרתי אליהם למשרדים בפ"ת, הבטיחה שיחזרו אלי... כפי שהבנתם,בינתיים לא חזרו. לצערי אחפש מסיכה אצל מישהו אחר. אני גם צריך רצועה למיראז סוויפט 2 ,אצל מי אפשר לרכוש רצועה כזו? |
 |
|
|
4321
חבר חדש מהשקית
15 הודעות |
נכתב ב - 04/23/2012 : 07:34:45
|
בוקר טוב לכולם. משהוא יתוערר הבוקר אני ער מזמן בנושא החברה הזו  |
 |
|
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 04/23/2012 : 21:42:24
|
quote: Originally posted by 4321
בוקר טוב לכולם. משהוא יתוערר הבוקר אני ער מזמן בנושא החברה הזו 
אתה יכול להרחיב...? |
 |
|
|
4321
חבר חדש מהשקית
15 הודעות |
נכתב ב - 04/24/2012 : 07:22:10
|
| אם אני אכתוב יותר יצנזרו אותי פה |
 |
|
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 04/24/2012 : 09:44:22
|
quote: Originally posted by אפנאי
אם זה רסמד אתה יכול לשאול בקלינטיקה ניסית באתרי אינטרנט בחו"ל ?
האמת יש לי ניסיון לא כל כך טוב עם רכישה בחו"ל. רכשתי מוצר דרך EBAY לפני 4 חודשים. התשלום ירד אבל... את המוצר לא קיבלתי. |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 04/24/2012 : 13:14:07
|
לפני כחודש+ שעוד הייתי בשלב הניסויים, הגעתי למדטכניקה בפ"ת אחרי שיחה עם בועז.... יש שם גם בחור בשם אריה ועוד בחורה שאת שמה אינני זוכר...
היחס היה אדיב ונחמד, קיבלתי מכשיר לניסוי ומסכות... לא היתה שום בעיה.
יכול להיות שמאז השתנו שם דברים אין לי מושג, מדובר בחברה גדולה לפי מה שהבנתי שעוסקת בציוד רפואי מגוון. |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
4321
חבר חדש מהשקית
15 הודעות |
נכתב ב - 04/24/2012 : 13:58:57
|
| אתה אמרתה את זה..... |
 |
|
|
עדנה
חבר פחות חדש

147 הודעות |
נכתב ב - 04/25/2012 : 14:54:54
|
תודה על התגובות המגוונות לגבי חברת מדטכניקה.
לפקידה שעובדת שם קוראים מיכל ,היא נחמדה לטעמי.
ביקרתי בחברה ,אגף cpap צומצם משמעותית ,חבל.
הבנתי בחברה ,שמגיעות
מסכות ומכשירים חדשים בחודש הבא.
- אני אגש לשם שוב ,ואספר על כך.
לפני שאני רוכשת מכשיר ,אני מתכוננת לגשת למנהל ולשאול "פני החברה לאין?" בנושא cpap.
אני חברת הכללית ,כך ,אוכל לרכוש מכל החברות.....כך אני חושבת.....
כל מי שמוכן להגיב....תודה מראש
עדנה
ליצחק...פעם הייתי פעילה בפורום....חשבתי...ששכחת אותי. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/25/2012 : 18:24:51
|
לא שכחתי אותך עדנה
אפילו דיברתי איתך בטלפון בתחילת דרכי ועזרת לי
טוב לראותך שוב בפורום
|
 |
|
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 05/13/2012 : 17:12:50
|
לא יאמן, התקשרתי מספר פעמים לסוכנת שלהם, הבטיחה שתחזור אלי ו...לא חזרה. התקשרתי לחברה עצמה, הבטיחו שיחזרו אלי ו...לא חזרו. מה קורה להם? האם הם רצינים ? יש לי מכשיר שרכשתי מהם, הוא תקין,אבל ההתרחשות הנ"ל גורמת לי לחשוב " מה יקרה והמכשיר חלילה יתקלקל. לגבי מסכה,אני יזמין ממקור אחר בלית ברירה. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/13/2012 : 20:59:34
|
עדויות מצערות מאד
החברה הייתה מהמובילות במוצר ובשירות
חבל מאד שאייל ירימי עזב |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/14/2012 : 16:23:37
|
שלום, לאחרונה קניתי ח"ח למסיכה ופילטרים. בהזדמנות זו הודיעו לי שלהבא לא תינתנה הנחות. השאלה היא אם זו תוצאה של החלטה ניהולית או סתם הזנחה של הענף והלקוחות???
בברכה  |
 |
|
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 05/14/2012 : 18:40:54
|
quote: Originally posted by rubin37
שלום, לאחרונה קניתי ח"ח למסיכה ופילטרים. בהזדמנות זו הודיעו לי שלהבא לא תינתנה הנחות. השאלה היא אם זו תוצאה של החלטה ניהולית או סתם הזנחה של הענף והלקוחות???
בברכה 
ממי קנית וקיבלת את ההודעה הזו? כמו כן, כאן בפורום אנחנו כוח די גדול(כמות גדולה יחסית של חברים). למה שלא ננצל את זה ככוח קניה וכולנו נרכוש ציוד רק מספק שיתן לנו את התנאים הטובים ביותר???. ותחשבו על זה... מה דעתכם ? |
 |
|
|
ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 05/15/2012 : 13:48:34
|
בקשר לכל התלונות על מחיר, אפשר להזמין מארה"ב בצורה קלה מאוד מכל ספק. יש חברות אשר נותנות לך כתובת אמריקאית ממש לא תיבת דואר, מקבלות את החבילה ומעבירות לארץ.
דרך אחת מהן ushops הזמנתי מוצר (לא קשור לסיפאפ) לפני חודש. את המוצר קניתי באמזון במחיר תחרותי מאוד. המשלוח בארה"ב היה חינם. על המשלוח לארץ שילמתי 24$ וגם שילמתי מע"מ. יש מעקב בכל שלב איפה החבילה נמצאת והיא מגיעה עד הבית בדואר שליחים. חבל בכלל להתעסק עם מפקיעי המחירים בארץ ולרדוף אחרי הנחות ושבכלל יחזרו אליך כשכל כך קל וזול להזמין מחנויות אינטרנט רציניות ויעילות ארה"ב. מהר מאוד אפשר להתרגל לנוחות האמריקאית.
חברה נוספת בתחום היא mustop לא עבדתי איתה אבל שמעתי שהיא בסדר.
|
נערך על ידי - ירון בתאריך 05/15/2012 13:50:42 |
 |
|
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 05/15/2012 : 19:00:23
|
quote: Originally posted by ירון
בקשר לכל התלונות על מחיר, אפשר להזמין מארה"ב בצורה קלה מאוד מכל ספק. יש חברות אשר נותנות לך כתובת אמריקאית ממש לא תיבת דואר, מקבלות את החבילה ומעבירות לארץ.
דרך אחת מהן ushops הזמנתי מוצר (לא קשור לסיפאפ) לפני חודש. את המוצר קניתי באמזון במחיר תחרותי מאוד. המשלוח בארה"ב היה חינם. על המשלוח לארץ שילמתי 24$ וגם שילמתי מע"מ. יש מעקב בכל שלב איפה החבילה נמצאת והיא מגיעה עד הבית בדואר שליחים. חבל בכלל להתעסק עם מפקיעי המחירים בארץ ולרדוף אחרי הנחות ושבכלל יחזרו אליך כשכל כך קל וזול להזמין מחנויות אינטרנט רציניות ויעילות ארה"ב. מהר מאוד אפשר להתרגל לנוחות האמריקאית.
חברה נוספת בתחום היא mustop לא עבדתי איתה אבל שמעתי שהיא בסדר.
רכשתי מוצר בהונג קונג דרך EBAY לפני חצי שנה ולא קיבלתי אותו. פניתי לEBAY וכלום, לא מעניין אותם פניתי לספק, ואין התייחסות. יותר אני לא קונה באינטרנט. |
 |
|
|
ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 05/15/2012 : 20:55:09
|
אברהם - EBAY הם לחלוטין אבל לחלוטין לטובת הקונה אבל אתה צריך לפעול את הכללים שלהם. הם מוכנים שתפתח תלונה (נקראת case) באתרם עד 45 ימים מיום הקניה. התלונה היא שלא קיבלת את המוצר ואז חובת ההוכחה על המוכר. אם המוכר לא מסוגל להוכיח שקיבלת למשל על ידי מספר מעקב ולא מוכן להחזיר את הכסף בעצמו EBAY יחזיר את הכסף ויחייב את המוכר. אם אתה משלם ב PAYPAL גם להם יש שכבת הגנה טובה בטווח זמן דומה. אתה יכול לקנות בשקט לחלוטין ורק לזכור להתלונן ל EBAY אם לא קיבלת בתוך 45 יום לא לחכות יותר ולדרוש REFUND. בדוק מנסיון. כדי להמנע מהמצבים האלו מראש כדאי להזמין עם מספר מעקב tracking number גם אם מדובר בתוספת דולר-שניים למשלוח.
אפנאי - כן זה לא מתאים לפריטים זולים מאוד אבל מתאים למסכה, מכשיר סיפאפ וכדומה. USHOPS מוכנים גם לאחד חבילות שמגיעות תוך שבוע אליהם ואז לחסוך במשלוח לישראל. לא ניסיתי את השירות הזה עדיין.
|
נערך על ידי - ירון בתאריך 05/15/2012 20:57:30 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/15/2012 : 21:24:24
|
| תודה רבה על המידע המועיל ירון |