אני מעויין לרכוש מסכה חדשה ובנוסף לרכוש רצועה למיראז סוויפט 2 שיש לי. פניתי למספר סוכנים בשבוע שעבר,הבטיחו לחזור ,ולא חזרו. יש לי תחושה שהיות ולא מדובר ברכישת מכשיר, אלה באביזר, אין התייחסות רצינית. האם אני צודק?
תנסה לקנות באתר של CPAP.COM גם תצא יותר זול וגם לא תצטרך את הטובות של הספקים בארץ. אתה צריך להתקזז מול קופת חולים ? תמיד רציתי להבין איך מתקזזים עם חשבוניות מחו"ל.
צריך אישור רופא באנגלית לפי הפורמט שלהם באתר. עכשיו קניתי מסכה מקלינטיקה וכריסטינה אמרה שלצורך החזר מקופ"ח כללית כדאי להוסיף מכתב רופא משפחה שאני זקוקה למסכה חדשה. אגב, קניתי מסכה רק בגלל התבלות הצינורית (כי עד עתה לא התה לכריסטינה צינורית ללא מסכה ולא רציתי לחכות)
למכבי במחשבים שלהם בטוח יש נוסח באנגלית לטובת המבוטחים שיוכלו לקנות ציוד רפואי בחו"ל
את הצינורית רותי אי אפשר היה להזמין מחו"ל בלי רופא ובלי כלום ?? זאת רק צינורית... אחד היתרונות בציוד של RESMED שכמעט כל חלק ניתן להחלפה כבודד ולא צריך לקנות מסיכה שלמה בשביל חלק אחד שזקוק להחלפה
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי