| מחבר |
נושא  |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 03/06/2012 : 22:18:11
|
ובכן, לאחר ניסויים חוזרים ונישנים עם מכשיר S9 ואח"כ עם מכשיר של פיליפס, הפור נפל על S9, אני וטל החלטנו לפנות ביחד ולומר גם הצעה שקיבלנו מפיליפס, והיום קיבלנו מחיר לא רע למכשיר כולל מעשיר לחות ושתי מסיכות יקרות.
ולכן, 99% שזה המכשיר הנבחר.
אין זה אומר שהמכשיר של פיליפס הוא לא טוב, המכשיר מאוד שקט, ועושה את העבודה, יש לו מספר חסרונות (לעניות דעתי), הוא קצת גדול וקצת מגושם, התא של המים במעשיר לחות לא נוח לריקון אלא אם מפרקים את המכסה וזה כרוך בסיכון לשבור את התפסנים. לא ניתן לראות מידע על המכשיר של הלילות או יותר נכון של הלילה האחרון אלא רק ממוצע של 7 ימים, לא נוח בעליל, ורק עם התוכנה ניתן לראות את המידע היומיומי. הורדת המסיכה, לא מכבה אותו משום מה מהר, מה שקורה ב S9 תוך שניות בודדות. התוצאות הן זהות מבחינת AHI אחרי לילה. לא יודעף לי אישית המכשיר נראה (במראה החיצוני בלבד) קצת מיושן ולא מתאים כל כך לסביבה של חדר שינה אלא יותר לבית חולים, ה S9 הרבה יותר נעים למראה. לא אהבתי את המסיכות של פיליפס.
בקיצור, זהו, כנראה ביום א נסגרת העיסקה.
שאלה קצרה, האם יש טעם לקנות שני צינורות או מספיק צינור אחד ואם נקרע קונים עוד אחד... ?
שיהיה בהצלחה לכולם.
פליקס
|
נערך על ידי - nice guy74 ב 03/06/2012 22:20:05 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 03/06/2012 : 22:34:34
|
לצינור הדק של S9 יש נטיה להקרע בחיבור לגומי המתרחב אפשר להדביק סרט דביק גמיש כבר לצינור חדש לחיזוק נקודת הכשל אפשר לחכות שיקרע ואז לתקן בכלל -הספיקה טובה יותר בצינור הרגיל ב30 אחוז לפחות ,אם אתה קונה צינור רזרבי-קנה עבה ולא דק וכוון את המכשיר לזיהוי הצינור המתאים-יתכן מאד שתחוש טוב יותר. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 03/06/2012 : 22:42:05
|
אוקי, אבל בשביל זה קובעים עם איזה צינור משתמשים, לא?
הצינור הדק יותר גמיש שאולי זאת גם חולשתו. |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 03/06/2012 : 22:47:08
|
לי אישית לא מפריע בפורום.
7300 |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 03/06/2012 : 23:35:00
|
עם מעשיר לחות ועם שתי מסיכות יקרות SWIFT FX ו MIRAGE SWIFT II ושלוש שנות אחריות.  |
נערך על ידי - nice guy74 בתאריך 03/07/2012 00:47:45 |
 |
|
|
shy
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 01:45:38
|
גם אני צריך להחליף איך להתחיל את התהליך מול מכבי? |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 09:07:50
|
quote: Originally posted by nice guy74
עם מעשיר לחות ועם שתי מסיכות יקרות SWIFT FX ו MIRAGE SWIFT II ושלוש שנות אחריות. 
נשמע דיל מצויין!!! תודה על השיתוף |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 09:14:58
|
אגב לגבי צינורות.
גם אני ממליץ על הצינור העבה הרגיל
שים לב שמומלץ להחליף צינורות כל 6-12 חודשים כך שכדאי להצטייד בכמה צינורות |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 09:26:20
|
אני כבר 10 חודשים עם הצינור הדק הוא מאוד נוח כמוכן במהלך התקופה הייתי כ 7 פעמים בחו"ל עם המכשיר לנסיעות בנות 5 ימים עד שבועיים הצינור עדיין שלם (בחו"ל אני מפרק אותו יום יום מהמכשיר ומהמסיכה ואורז בתיק). מדוע ההמלצה להחליף את הצינור כל 6-12 חודשים? |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 12:32:14
|
quote: Originally posted by shy
גם אני צריך להחליף איך להתחיל את התהליך מול מכבי?
שי, אתה צריך למהר אם אתה רוצה לקנות מחוץ להסדר של מכבי, מכיוון שיש לך זמן עד סוף החודש בלבד.
אם בהסדר, אז אין שום לחץ, לפנות לספקים וזהו.
אם מחוץ להסדר, עדיף לקבל אישור לפני הרכישה מכיוון שלפעמים הם מקשים על קבלת ההחזר. צריך לגשת לסניף שלך, לפנות למנהל/ת הסניף ולדאוג שהוא יפנה לקבלת אישור בשבילך. ישנו מכתב של משרד הבריאות שמחייב את מכבי לכסות לך את ההוצאה עד סוף החודש.
בהצלחה. |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 14:05:40
|
אצל פליקס נחירונים, אצלי נחירונים + אפית  |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 14:07:58
|
quote: Originally posted by אפנאי
פליקס כל הכבוד על העיסקה (חתכת להם בבשר החי :))
שתי המסכות הם למעשה מסכות נחירונים לא ?
היי אפנאי, קשה להאמין שחתכתי להם בבשר החי, תאמין לי, הם לא הפסידו!!! אולי הרוויחו פחות אבל עכשיו יש עוד שני לקוחות שלהם שיהיו מרוצים ויקבלו שירות מהם.
הכל עניין של כמה הם רוצים למכור והם רצו.
בנוגע למסיכות, אכן, הגעתי למסקנה שכבר בהתאמה לחצים הגעתי, אני לא מסוגל לישון עם מסיכה אפית, ולכן אני לוקח שתי נחירונים. |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 14:39:24
|
כל הכבוד, קניתם מכשיר מצויין (הכי טוב שקיים כרגע בשוק), המון בריאות! עשיתם עסקה מצוינת !!! |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 16:49:08
|
תודה ברק...
אני חושב שזאת גם אותה תקופה לאפנאים שלא התווכחו 
את האמת, ממש לא התווכחנו, אנו אנשים מאוד עדינים, הכל נעשה בנועם ובשיתוף פעולה. |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 18:21:49
|
אפנאי, אתה צודק, צריך תחכום וכמובן שיתוף פעולה הדדי בין הצדדים. אני הכנתי את השטח כבר לפני שבועיים, כאשר אמרתי לכרסטינה את המחיר של פיליפס והיא אמרה לי שהיא תנסה לעשות כמה שאפשר לטובתי, וככה לפני יומיים שלחתי לה מייל בשמי ובשם טל על העיסקה, על המחיר של פיליפס ומה היא יכולה לעשות למעננו, שמע.
היא לא רצתה לאבד שני לקוחות, והכל היה בעדינות, בנועם ושיתוף פעולה כמו שטל כתב :)
אנחנו לא הזמנו סוכן הבייתה אלא נסענו ישירות לקלינטיקה מספר פעמים, לא חושב שזה ההפרש,
חוסר תחרות? אומנם אין הרבה חברות, בזה אתה צודק, אבל תחרות יש ויש, קיבלנו את המחיר הזה רק בגלל שאמרנו שאנחנו שוקלים לקנות בפיליפס ב 6500 ש"ח, ואתה קיבלת את המחיר 6500 ש"ח בגלל שאמרת שאתה הולך לקנות בקלינטיקה, איך בדיוק אין תחרות? מדטכניקה היא יבואנית רישמית של פיליפס, קלינטיקה יבואנית רישמית של רסמד, איך בדיוק יהיה יבוא מקביל? מי יתפרנס? מה שכן, אנחנו מאוד תלויים ביחס ובמקצוענות וברצון הטוב של החברות המועטות הללו, הכל תלוי בנפשות הפועלות. |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 20:21:01
|
מחזק את דעתו של פליקס...
מראש חשבנו שיהיה זה לא נכון להתעסק עם סוכני שטח (גם בחברות עצמן אמרו לי שכמות הציוד והמבחר שיש לסוכנים ברכב לא גדולה) אז הטרחנו את עצמנו למקור...
לדעתי היה שווה כל שעה שביזבזתי על הכבישים והדלק ששרפתי, בלי קשר להחלטה שקיבלנו בסוף באופן אבסולוטי אני יכול לאמר שקלינטיקה נתנו שירות מעל ומעבר... לא חסכו, לא ניסו לצמצם, כל מה שרק ניתן לתת על מנת להתרשם ולחוות הם עשו... מדטכניקה גם כן לא היתה שום בעיה, באתי ביקשתי מסיכות מסוימות, קיבלתי, לא עמדו איתי על המקח ...
בשורה התחתונה, מה שקובע הוא הציוד שהכי מתאים ומבצע את התרפיה הטובה ביותר והשירות של ספק הציוד, באמת ובתמים אם המסכות של פיליפס היו מתאימות לי , לא היתה לי שום בעיה ללכת על המכשיר של פיליפס... שני המכשירים מוציאים DATA ברמה מאוד מספקת לשם ניתוח ומעקב... לדעתי הפיליפס טיפה יותר רועש (הכל יחסי כמובן) אבל שניהם נמצאים ב- TOP....
לא נראה לי שכל 3 שנים צריך לרכוש מכשיר חדש... כנראה רק החלפת מסכות/צנרת/פילטרים על פי הנחיות היצרן ובהתאם לצורך. נקווה שעד שנגיע לשם ראשית נרגיש הרבה יותר טוב, תאים אפורים חדשים יגדלו מחדש במוח והתנאים של קופות החולים ואולי חוק ביטוח בריאות ישתנו לטובתינו.
ולעניין זומר והמכשיר לא הכל מתחיל ונגמר במכשיר, לראיה ההליך שאני עברתי, 2 המכשירים המובילים לא סיפקו את הסחורה לא בגלל שהם לא טובים פשוט כי ההגדרה שלהם לא היתה מתאימה למצב שלי... בלי אדם מקצועי שיפענח את התוצאות וימליץ המלצותיו לא ה- S9 ולא ה- PR1 היו מספקים את הסחורה...
שוב המון המון המוןןןןןןןןן תודה לזומר. |
נערך על ידי - טל.ר בתאריך 03/07/2012 20:23:59 |
 |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2012 : 20:54:56
|
טל לדאבוני יצא לי לבקר במחסן של קלינטיקה בחולון ואני מעדיף שהייעוץ ייעשה בביתי (מהרבה סיבות).
לדעתי מספיק סוזוקי אלטו או סמארט בשביל להחזיק 5 מסכות אבל אני מקבל גם את הגישה שלכם של לרוץ למחסנים של החברות. אם הייתה תחרות בכלל לא הינו דנים בזה כי האופציה של המחסנים היתה תיאורטית. |
נערך על ידי - אפנאי בתאריך 03/07/2012 20:55:45 |
 |
|
| |
נושא  |
|